Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, 6 aylik bebisim var odamiz gece 22 derece civari. Uyku tulumu kullananlar kac tog aldiniz ve hangi marka? Ustune baska bir sey orttunuz mu? Yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkur ederim
Merhaba, 6 aylik bebisim var odamiz gece 22 derece civari. Uyku tulumu kullananlar kac tog aldiniz ve hangi marka? Ustune baska bir sey orttunuz mu? Yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkur ederim
Gece sürekli oğlum üstünü örttüğüm an tepikleyip açar geçen kış da uyku tulumları ile uyuttum 2,5 tog . Bu sene başladım artık 2,5 tog . Bu seneki Hediye geldi bana babymall dan almış annem 2,5 tog kral tacı desenli yumuşacık elyaflı 600 TL civarıydı sanırım baktım internette. Biraz büyük alın gelecek senede giyer 2-3 yaş alın bol bol yorgan gibi . Ben 2 yasinda 5 yaş aldım Hiç terleme olmadı kafam rahat iki gündür. Üstüne başka birşey örtmuyorum . Suanlik zıbın var sadece içinde . Hava daha soğuk olursa pijamada giydiriyorum. Şöyle düşünün siz nasıl giyiniyorsaniz iki katı olacak şekilde giydirin bebekleri.
Odamız 22-23 derece 1,6togla uyuyor üstünü tepükleyip açıyor örtemiyorum çekiyor eliyle diye. Bu sıcaklıkta içinde sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum bu aldığımın ayağı açık mesela o yüzden banyo falan yaptıysa patikli alt giydiriyorum altına. Terlemedi göğsü sırtı ideal sıcaklıkta. Yanakları bazen üşüyor doktora sordum ince mi diye hayır sıcağa alıştırma kolay hasta olur dedi ben de ana yüreğimi dinlemiyorum doktoru dinliyorum kesinlikle büyük beden alın.
Benim oda 23.1 derece ince penye tek kat tulum giydiriyorum tahminim 0.5 tog üzerinde yazmiyor ama diger tulumlarimizin toguna bakarak karar verdim. 22 dereceye duserse 1 tog , 21 derecere 1.5 tog , 20 derece de 2.5 tog giydiriyorum. Iclerinde sadece pijama oluyor ve uzerlerini asla ortmuyorum. Ayaklarda corapta olmuyor.
Merhaba 1 togg içine kısa kollu zıbın yeterli geliyor. birazda kontrol etmek gerekiyor ilk başlarda ensesine bakarsınız soğuksa altına tayt giydirebilirsiniz terlerse askılı zıbın giydirirsiniz. Ama 1 togg dışında 1.6 ve askılı zıbın olabilir diğerleri çok kalın oluyor terliyor çocuklar üstüne başka bir şey örtülmüyor. ergopouch kesinlikle tek geçerim taş gibi 10 çocuk büyütür.