bebeğim 1 yaşında 6 aydan bu yana sürekli uyku sorunu yaşadık
dalamıyor uykuya ve sık sık 10-15dkka da bir uyanıyor tekrar uyutuyorum tekrar uyanıyor derken böyle devam edip gidiyor.
uyumazsa ne kadar sağlıklı olacak bu şekilde arakdaşlar. rezene çayı denedim olmadı. bitksel şuruplar denedim olmadı. sizce ne yapmalıyım?
Benım kızmda Çok uyanıyor gece akŞam Çok acıktıĞı ıÇın olabılır.yatarkan sÜtÜne doyurucu Şeyler koyuyorum gÜn aŞırı yumurta sarısı,1 kayısı 1 kendı yaptıĞımız bebe bıskÜvısÜ,yarım muz,azıcık peynır,polen bal veya pekmez yıyınce rahatlıyor daha az uyanıyor...en azından bır dene bence
bence bi ağrısı falan var sen en iysi bi doktora götür iyce muane etsin benim kızımda 11 aylık aynı öle gece sürekli uyanıyo doktora götürdüm kulagında iltahp cıktı ilaç verdi kullandım şimdi rahat uyuyor.demek ki kulagının agrısı ile uyanıyormuş bence senn bebişinınde bi agrısı falan vardır canım yada karnı tam doymuyo
merhaba arkadaşlar benim 5 buçuk aylık oğlumda zor uyuyor artık sallamaktan parmaklarım kopacak zaten uyusada 15 20 dk sonra uyanıyor deli olcam bi akıl verin günde 2 saat uykum bile yok sizdede böyle sorunlar oldumu ne yapcamı bilemiyorum bu yaramazla iyi günler hepinize senağlama
merhaba arkadaşlar benim 5 buçuk aylık oğlumda zor uyuyor artık sallamaktan parmaklarım kopacak zaten uyusada 15 20 dk sonra uyanıyor deli olcam bi akıl verin günde 2 saat uykum bile yok sizdede böyle sorunlar oldumu ne yapcamı bilemiyorum bu yaramazla iyi günler hepinize senağlama
canım o uykusuzlukları sen gel bana sor ben ne cektim uykusuzluktan ve halada cekiyorum kızım 11 aylık ve hala uyku düzeni yok gece en aşagı 6veya 7kere kalkıyor ve gecede 1 2 gibi uyuyoo cok kötü bşy bu yaa