ben de yapardım.cnm 3 sabah saatinizi sabah 7:00 kurun ve kalkın ama sakın yatmayın 12 de uykunuzun geldiğini göreceksiniz::) bence denemelisiniz...
Ben de bu dertten muzdaribim demeye gelmistim su video isi hosuma gitti. Kulakligi almaya gidiyorum bi daha yazmazsam ise yaramis demektiruyku sorunu olanlar için dünyada hızla yayılan bir trend var asmr videoları,yatağa uzanıp kulaklığı takıp dinliyorsunuz fısıltı şeklinde konuşmalar,makas yada klavye sesi yada ne bileyim su sesi gibi yazınca komik geliyor biliyorum ama bir deneyin acaip bir rahatlama sağlıyor. şöyle anlatayım biri saçınıza dokunduğunda,kulağınıza fısıldadığında yada ne bileyim kitap sayfaları karıştırdığında garip bir his duyarız anlatmak zor ama beynimiz karıncalanır kafa derinizden başlayarak aşağıya inen güzel bir his duyumsarsınız ya işte onun üzerine kurulu videolar. Arkadaşım tavsiye ettiğinde hadi ordan deyip dalga geçmiştim ama müthiş etkili,rahatlatarak uykuyu getiriyor bende çok işe yaradı denemekten zarar gelmez,1-2 tane bu konuda popüler video linki vereyim bir deneyin isterseniz yalnız kulaklıkla dinlemek çok önemli onu es geçmeyin. ne yazıkki türkçe videolar bu konuda zayıf ama dili anlamanız gerekmiyor sesler rahatlama sağlıyor
tamam dene ,ama uykunu çok açmadan sonucu yaz bakalım,yada boşver uyu ama sabaha sonucu bildirmeyi unutma merak ederim işe yarayıp yaramadığınıBen de bu dertten muzdaribim demeye gelmistim su video isi hosuma gitti. Kulakligi almaya gidiyorum bi daha yazmazsam ise yaramis demektir
bende sessiz ortamlarda uyuyabiliyordum ama bunda konuşmalar sesler herşey çok hafif fısıltı şeklinde sende bi dene istersen sonucu yaz ama dedim ya ben arkadaşımla dalga geçmiştim ama şimdi gergin olduğumda,uyuyamadığımda açıp dinliyorum önyargılı yaklaşıp sonunda benim gibi müptelası olan çok2 haftadır aynı sorun bendede var.önceden en geç gece 12 de yatar , yatmamla uyumam bir olurdu.şimdi sabaha karşı anca uyuyabiliyorum.3buçuk , 4 civarı.bazen sabah 6yı bulabiliyor.bu videoyu ilk kez görüyorum ve benim üzerimde kesinlikle işe yarar gibi duruyor.sessizliğin aksine küçük seslerin olduğu ortamlarda daha rahat uykuya geçebiliyorum.off noldu bana ya.ben ki en gürültülü ortamda bile şıp diye uyuyabilen bir insandım
Yok 6.5 dk dinledim korktum kadindanBen de bu dertten muzdaribim demeye gelmistim su video isi hosuma gitti. Kulakligi almaya gidiyorum bi daha yazmazsam ise yaramis demektir
sabah kaçta kalkıyosun ilk sorum bu
ayrıca bende de aynı sorun var.bu üniversitede yurtta kalırken başladı.6 kişilik odada herkesi yatırır sonra ben yatardım.sabah 6 da kalksam herkes yatmadan mümkün değil uyuyamazdım.
örneğin dün gece saat 12 de çenem ayrılcak esenemekten.o kadar yorgunum ama ev dolu.mümkün degil uyumak.neyse sahur oldu.herkes yedi yattı.saat 4.ben hala deli gibi uyuyamıyorum.biraz zorladım ağladım.kitap okudum hala yok.seri bi şekilde nas suresini okurum hep.artık en son saate baktığımda 5ti.gün aydınlanıyordu.dalmışım sonra.
bende acayip problem.en ufak sese uyanırım.saatlerin pimini çekerim.o tik tik sesi bile duyarım.su an davulcunun gitmesini bekliyorum.cehennem azabı gibi bana.
biri passiflora önermiş.denicem eğer böyle devam ederse.ayrıca ertesi gün önemli bi iş varsa da asla uyuyamam.cumartesi kpss var.erken yatayım erken kalkayım kendimi alıştırayım diyorum.yok anam.ne meret şeymiş.bi çözümünü bulamadım.
Yok 6.5 dk dinledim korktum kadindan
uyku sorunu olanlar için dünyada hızla yayılan bir trend var asmr videoları,yatağa uzanıp kulaklığı takıp dinliyorsunuz fısıltı şeklinde konuşmalar,makas yada klavye sesi yada ne bileyim su sesi gibi yazınca komik geliyor biliyorum ama bir deneyin acaip bir rahatlama sağlıyor. şöyle anlatayım biri saçınıza dokunduğunda,kulağınıza fısıldadığında yada ne bileyim kitap sayfaları karıştırdığında garip bir his duyarız anlatmak zor ama beynimiz karıncalanır kafa derinizden başlayarak aşağıya inen güzel bir his duyumsarsınız ya işte onun üzerine kurulu videolar. Arkadaşım tavsiye ettiğinde hadi ordan deyip dalga geçmiştim ama müthiş etkili,rahatlatarak uykuyu getiriyor bende çok işe yaradı denemekten zarar gelmez,1-2 tane bu konuda popüler video linki vereyim bir deneyin isterseniz yalnız kulaklıkla dinlemek çok önemli onu es geçmeyin. ne yazıkki türkçe videolar bu konuda zayıf ama dili anlamanız gerekmiyor sesler rahatlama sağlıyor
ay pardon sen videodan bahsetmişsin!Yok 6.5 dk dinledim korktum kadindan
10 gundur her gun max 4 saat uyuyabildim, deli gibi uykum var bir yatsam saniyesinde ruya gorurum amaa is yetistirmeye calısıyorum bugun de sabahlamak zorundayım. Yer degistirelim miben uykumu acmak icin damardan kahve alcak raddeye gelmisken birileri uyku getirmek icin sut iciyor:)
uyku sorunu olanlar için dünyada hızla yayılan bir trend var asmr videoları,yatağa uzanıp kulaklığı takıp dinliyorsunuz fısıltı şeklinde konuşmalar,makas yada klavye sesi yada ne bileyim su sesi gibi yazınca komik geliyor biliyorum ama bir deneyin acaip bir rahatlama sağlıyor. şöyle anlatayım biri saçınıza dokunduğunda,kulağınıza fısıldadığında yada ne bileyim kitap sayfaları karıştırdığında garip bir his duyarız anlatmak zor ama beynimiz karıncalanır kafa derinizden başlayarak aşağıya inen güzel bir his duyumsarsınız ya işte onun üzerine kurulu videolar. Arkadaşım tavsiye ettiğinde hadi ordan deyip dalga geçmiştim ama müthiş etkili,rahatlatarak uykuyu getiriyor bende çok işe yaradı denemekten zarar gelmez,1-2 tane bu konuda popüler video linki vereyim bir deneyin isterseniz yalnız kulaklıkla dinlemek çok önemli onu es geçmeyin. ne yazıkki türkçe videolar bu konuda zayıf ama dili anlamanız gerekmiyor sesler rahatlama sağlıyor