ben spor yapıyorum duş alıyorum ondan sonra güp uyuyorum yorgun olmak işe yarayabilir sizde de
ben alıstım valla öyle yatmaya 3 ten önce uyumak garip geliyo heleki 12 falan anca benim dizilerim baslıyo cay keyfi yapıyorum falan 3 te filmler bitiyo yatıyorum bu arada evlimisin ben evliyim esim erken uyur 10 11 gibi dizimde uyuya kalırUzun bi süredir insan gibi uyuyup insan gibi uyanmalara hasret kaldım.Saat 11buçuk 12'de yatağa yatıp,uykuya dalıp ,sabah 10buçukta uyanan insanlar ne güzel insanlar Kaçta yatağa girersem gireyim,sabah ne kadar erken kalkmış olursam olayım yok arkadaş,saat 3buçuktan önce uykuya dalamıyorum.Var bu 3buçukta bir keramet ama ben daha çözemedim.Dün en son çıldırır gibi olup youtube'dan önce masal bulıyım kulaklıkları takıyım ninni gibi gelsin uyurum dedim,yok masal anlatıcıların sesi hepsi kart ve çok canlı o beni nası uyutsun.Oturur dinlerim yani sonu nası bitcek diye Neyse dedim kızım en sevdiğin uyku, yağmur sesi ve gökgürültüsü olduğu gecelerdeki uyku,neyse efenim buldum youtube'dan telefonuma indirdim.Taktım kulakları,aldım tekrara.Derinden derinden gelen yağmur sesi şimşek sesi beni kesin uyutur heee derken baktım oda işe yaramadı.Neyse bu kadar çabalamaya zaten yine saat 3buçuk oldu,sonrada uyumuşum.Hayır ılık süt,yoğurt,ayran da işe yaramadı.Ne oluyor yahu? var mi bir önerisi olan?
ben alıstım valla öyle yatmaya 3 ten önce uyumak garip geliyo heleki 12 falan anca benim dizilerim baslıyo cay keyfi yapıyorum falan 3 te filmler bitiyo yatıyorum bu arada evlimisin ben evliyim esim erken uyur 10 11 gibi dizimde uyuya kalır
aynen bak simdi ben kendimden yazıyım aksam 8 gibi esim gelir yemek yeriz cay kahve dondurma hangisi olursa onu yaparız 11 e kadar takılırız birlkye o sonra dizlerimde uyuya kalır ben önce mutfagı gider bulasıklaır dizer makıneyi calıstırırm sonra kendime amerika dizilerimden bi tanesini acarım gerci sıuan cogu arada ama olsun film izlerim film siterinini hergün bakar cogunlukla korku fantastik filmlere bayılırım onlaru izlerim gece 2 3 gibide yatarım sabah 11 12 gibi kallarım keyfime göre güzek bi kahvaltı yada dısarda börek ayran yaparım kuzenlerim var evli onlara giderim cay keyfi icicn yani hayatı sen yönlendir tatlın zevk gün geciyo her günü bi gündne güzel yasamak lazım...Değilim bekarım.Aay ama çok tatlı geldi fikrin ben uyumak için geceleri kendime zehir ettim.Durumu kabullenip bende çay sigara dizi keyfimi yapsam ayolZaten yaz tatili okul mokulda yok.
ay bi kaşık pasiflora al bak nasıl geliyo uykun. bir ay önce ben de aynı durumdaydım, ya da kitap da okuyabilirsin o da getiriyor uykuyu.
sende uyku apnesi olabilir .
Bir tv proğramında izlemiştim ve tavsiye olarak :
her gece bir öncekinden örneğin yarım saat erken yatın ama hep sabah aynı saatte uyanın diyordu. "yarım saat" kısmını ve sabah uyandığın saati sakın değiştirmemelisin
Bu şekilde uyku zamanını daha erken saatlere çekebilirsin.Belki işine yarar
Bitki caylari deneseniz? Anason rezene papatya falan.
Ya da sersemlik yapmayan uyku haplari var. Isim vermiyim bi kac sene once yatmadan yarim saat once aliyodum 8 saat sonra etkisi tamamen geciyodu. O tarz ilac alabilirsiniz.
aynen bak simdi ben kendimden yazıyım aksam 8 gibi esim gelir yemek yeriz cay kahve dondurma hangisi olursa onu yaparız 11 e kadar takılırız birlkye o sonra dizlerimde uyuya kalır ben önce mutfagı gider bulasıklaır dizer makıneyi calıstırırm sonra kendime amerika dizilerimden bi tanesini acarım gerci sıuan cogu arada ama olsun film izlerim film siterinini hergün bakar cogunlukla korku fantastik filmlere bayılırım onlaru izlerim gece 2 3 gibide yatarım sabah 11 12 gibi kallarım keyfime göre güzek bi kahvaltı yada dısarda börek ayran yaparım kuzenlerim var evli onlara giderim cay keyfi icicn yani hayatı sen yönlendir tatlın zevk gün geciyo her günü bi gündne güzel yasamak lazım...
Uyuyamayacağım korkun yüzünden uyuyamıyorsun şekerim
ohhh misss en güzeli her zaman derim benden daha degerli kimse yok benden dünyada 1 tane var o yüzden cok asmamak kaydıyla tabi her istedigini al yap ye gez keyfine bakNe güzel hayatın var kııııız :) bu gece stres yok,şimdi kalktım çay demledim,biraz atıştırmalık bişeyler,canım sigaram ve bide uzun zamandır izlemek istediğim filmimide açıyorum.Yaşasın keyiiiif :)))))))
ohhh misss en güzeli her zaman derim benden daha degerli kimse yok benden dünyada 1 tane var o yüzden cok asmamak kaydıyla tabi her istedigini al yap ye gez keyfine bak