Uyku sersemliği

uzguuun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
312
88
25
Merhaba arkadaşlar. Bende gece uyandığımda sabah bunları hatırlamama sorunu var bazılarını hatırlıyorum bazılarını hatırlamıyorum. Ama bu daha çok biri uykumdan kalkınca bana bir şey derse gibi şeylerde oluyor. Bir de kedim var. Yaramaz biraz. Bu uyku sersemliği ile onun canını acıtacak bişey yapmaktan korkuyorum. Bu sabah yükseğe çıktığını ordan aldığımı hatırlıyorum ama gerisi yok. Endişelendim bu şekilde ona zarar vermişsem hatırlamıyorsam diye. Yaşayan ve bu durumu çözebilen var mı?

İlaç falan mı kullaniyorsunuz

Uykunuz ağar bence eşim ve oğlum da öyle geceleri bazen benimle konuştuklarını hatırlamıyorlar

Bu uyurgezerliğe benziyor. Yarı uyanık yarı uykuda oluyorsunuz. Bende ilkokulda aynı problemi 2 3 yıl boyunca yaşadım. Hatta hala çok iyi hatırlıyorum. Annemin beni gece tuvalete kaldırıp benim yapmıyor oluşum öyle dururdum tuvalette. Bir günde mutfağa gittim oraya çömdüm az daha işiyordum mutfağa asghj. Ama bilincim yerinde değil sadece bazılarını hatırlıyorum o kadar. Annem korkardı o yüzden geceleri kitlerdi odaların kapısını giderim bi şey yaparım diye. Bi günde arkadaşında kalmıştım kadın hamileydi resmen korkudan doğurtuyormuşum kadını gecenin bi vakti dikilmişim kadının yatağının baş ucunu gözlerimi sonuna kadar açıp bakmışım ona ay anlatırken bile tuhaf oldum Cidden böyle bir dönemim oldu ama doktora da gitmedik uyurgezerlik o zamanlar bi sorun olarak görülmüyordu kendi kendine de geçti açıkçası şimdi nasıl uyuyorsun dersen parmak ucunla da yürüsen uyanırım o kadar hassas uykum ve bütün rüyalarımı hatırlarım. O yüzden çok düşünmeyin ama yinede bi doktora gidin içiniz rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…