Kıyamam.. Olur neden olmasın.Tamam inşallah bi çocuk olsun dasanırım biraz da olmamasından kaynaklı sıkıntı :/
Amiiiin inşallah isteyen herkese nasip olsunKıyamam.. Olur neden olmasın.
Allah nasip etsin inşallah.
Uykusuzluktan dertlenmek anneliğin şanından. Yoksa isyan değil elbette.
Size de nasip olsun inşallah da gözlüksüz uyuyun
Sizin dediğiniz uyku bandı . Bende bir ara o olmadan asla uyuyamıyordum ama baktım olacak gibi değil yavaş yavaş bıraktım suan çok iyiyim . Deneyin sürekli zamanla gözler
Eyvallah :#Derdini seveyim bacım :))
Çocuk olduğu zaman uyku gözlüğüne ihtiyaç duymayacaksınız. Fırsatını bulduğunuz an isterse filler tepişsin tepenizde ölü gibi uyuyacaksınızUyku gözlüğünü takmadan uyuyamıyorumEvliyim henüz çocu ğum yok ancak çocuk olduğunda sarekli uyanmak zorunda kalacağım.Bu sorunla nasıl baş edebilirim. Az bi ışık bile olsa beni rahatsız ediyor. Psikolojik bişey mi acaba bilmiyorum. :/
O günleri 4 gözle bekliyorum :)Çocuk olduğu zaman uyku gözlüğüne ihtiyaç duymayacaksınız. Fırsatını bulduğunuz an isterse filler tepişsin tepenizde ölü gibi uyuyacaksınızDert etmeyin bence
Bende aynı şekilde uyku bandım olmadan uyuyamam ama rahatsız değilim bu durumdan.. Karanlıkta uyumak en sağlıklısı zaten neden dert ettiniz ki.. Bende hiçbir yerden ışık sızmasını bile istemem.. Şuan hamileyim bebeğim olunca da karanlıkta yatacağız.. Sorun uyku bandı kullanman olmayacak ki bizde herkes gibi bebeğimizi düzenli aralıklarla kalkıp emzireceğiz ya da ağladığında kalkıp sakinleştireceğiz.. Uyku bandı bize engel olmayacak ki sıkmayın canınızı..Uyku gözlüğünü takmadan uyuyamıyorumEvliyim henüz çocu ğum yok ancak çocuk olduğunda sarekli uyanmak zorunda kalacağım.Bu sorunla nasıl baş edebilirim. Az bi ışık bile olsa beni rahatsız ediyor. Psikolojik bişey mi acaba bilmiyorum. :/
Offf ikinci çocukta ne hale geldim biliyor musun. Besige koyup yerdeki halının üstünde yatıp uyudum. Niye . Çünkü adım atarsam uyanır nefes alırsam uyanır. Emzirim. Atletimi duzeltirim o sese uyanir. Yahu altet ses mi yapar. Yapar işte. Benm bebeğim uyanır . Gece kırk kere uyanır. Ve ben başımi koyduğum her yerde uyuma ozllegim var artk. Demem o ki çocuk yapana kadar uyu. Lütfen uyu. Benim içinde uyuUyku gözlüğünü takmadan uyuyamıyorumEvliyim henüz çocu ğum yok ancak çocuk olduğunda sarekli uyanmak zorunda kalacağım.Bu sorunla nasıl baş edebilirim. Az bi ışık bile olsa beni rahatsız ediyor. Psikolojik bişey mi acaba bilmiyorum. :/
Ben de çocuktan önce öyle uyuyamam ,böyle yatamam, ayy hıc bana göre değil diye birçok şey derdim.Uyku gözlüğünü takmadan uyuyamıyorumEvliyim henüz çocu ğum yok ancak çocuk olduğunda sarekli uyanmak zorunda kalacağım.Bu sorunla nasıl baş edebilirim. Az bi ışık bile olsa beni rahatsız ediyor. Psikolojik bişey mi acaba bilmiyorum. :/
Ya ben napayim bir gün arasi 1 yas civari olan çocuklarım var. Bir gün büyük olan ağlamış ben de demekki gözümü açmamisim onu küçük olan sanmışım. çıkarmış memeyi zorla büyük olanı emzirmeye çalışıyorum tabi o zamanlar konuşamıyor da kuzum daha çok ağlamaya başladı basıyor çığlığı .Çocuk olunca yorgunluktan her türlü uyursun dert etme demeye geldim :) bi gece çocugum mızırdanıyordu pışpışlıyım dedim. Baktım kesmedi mızırdanması gözümü açtım baktım ben artık nasıl uykusuzsam çocuk niyetine göbeğimi pışpışlıyormuşummerak etme yani vaktin olursa uyursun her türlü :))
Bende biraz tedirginlik yaratıyor. Gözüm kapalıyken sanki bi ses duyuyomuşum gibi. Allah korusun deprem olsa gözüm kapalı kalcak korkusu falan. Saçma biliyorum ama durum biraz farklıBende aynı şekilde uyku bandım olmadan uyuyamam ama rahatsız değilim bu durumdan.. Karanlıkta uyumak en sağlıklısı zaten neden dert ettiniz ki.. Bende hiçbir yerden ışık sızmasını bile istemem.. Şuan hamileyim bebeğim olunca da karanlıkta yatacağız.. Sorun uyku bandı kullanman olmayacak ki bizde herkes gibi bebeğimizi düzenli aralıklarla kalkıp emzireceğiz ya da ağladığında kalkıp sakinleştireceğiz.. Uyku bandı bize engel olmayacak ki sıkmayın canınızı..
O zaman sen bu uyku bandında vazgeçmeye çalış..böyle birşeyi de ilk kez duydum.. Bu şekilde seni rahatsız eder tabi kiBende biraz tedirginlik yaratıyor. Gözüm kapalıyken sanki bi ses duyuyomuşum gibi. Allah korusun deprem olsa gözüm kapalı kalcak korkusu falan. Saçma biliyorum ama durum biraz farklı
Evet bi bakıma öyle