Uyku gözlüğü kullanmadan uyuyamıyorum

Tamam inşallah bi çocuk olsun da sanırım biraz da olmamasından kaynaklı sıkıntı :/
Kıyamam.. Olur neden olmasın.
Allah nasip etsin inşallah.
Uykusuzluktan dertlenmek anneliğin şanından. Yoksa isyan değil elbette.
Size de nasip olsun inşallah da gözlüksüz uyuyun

Kıyamam.. Olur neden olmasın.
Allah nasip etsin inşallah.
Uykusuzluktan dertlenmek anneliğin şanından. Yoksa isyan değil elbette.
Size de nasip olsun inşallah da gözlüksüz uyuyun
Amiiiin inşallah isteyen herkese nasip olsun

Sizin dediğiniz uyku bandı . Bende bir ara o olmadan asla uyuyamıyordum ama baktım olacak gibi değil yavaş yavaş bıraktım suan çok iyiyim . Deneyin sürekli zamanla gözler alışıyor kendimden biliyorum

İşlevsellik bakımından aynı :). Ama daha önce takmamayı denedim olmadı.

Çocuk olduğu zaman uyku gözlüğüne ihtiyaç duymayacaksınız. Fırsatını bulduğunuz an isterse filler tepişsin tepenizde ölü gibi uyuyacaksınız Dert etmeyin bence

Bende aynı şekilde uyku bandım olmadan uyuyamam ama rahatsız değilim bu durumdan.. Karanlıkta uyumak en sağlıklısı zaten neden dert ettiniz ki.. Bende hiçbir yerden ışık sızmasını bile istemem.. Şuan hamileyim bebeğim olunca da karanlıkta yatacağız.. Sorun uyku bandı kullanman olmayacak ki bizde herkes gibi bebeğimizi düzenli aralıklarla kalkıp emzireceğiz ya da ağladığında kalkıp sakinleştireceğiz.. Uyku bandı bize engel olmayacak ki sıkmayın canınızı..

Offf ikinci çocukta ne hale geldim biliyor musun. Besige koyup yerdeki halının üstünde yatıp uyudum. Niye . Çünkü adım atarsam uyanır nefes alırsam uyanır. Emzirim. Atletimi duzeltirim o sese uyanir. Yahu altet ses mi yapar. Yapar işte. Benm bebeğim uyanır . Gece kırk kere uyanır. Ve ben başımi koyduğum her yerde uyuma ozllegim var artk. Demem o ki çocuk yapana kadar uyu. Lütfen uyu. Benim içinde uyu bebegi beşiğine yatıriyorum. Sonra kendi yatağıma yatıyorum ya. Yastiktaki o serin his. Beni benden alıyor bebeğim tekrar uyanınca kadar .

Ben de çocuktan önce öyle uyuyamam ,böyle yatamam, ayy hıc bana göre değil diye birçok şey derdim.
Amaaa çocuk olunca 1 baktım oturarak bile uyuyabiliyormuşum kendimdeki cevheri farkedememisim.
Önceden uykum bölünse uyuyamazdım şimdi hacı yatmaz gibiyim yat kalk yat kalk uyuyorum rüya bile görüyorum.
Dert etmeyin böyle şeyleri uyku bandı yerine karartma perde tavsiye ederim sıfır ışık kaliteli uyku

Ne saçma bi konu bu, dert mi bu ciddi ciddi? Ben de uyku gözlüğüm olmadan asla uyuyamıyorum ama gelip de sorunla nasıl başedebilirim diye konu açmak?

Ben de uyku gözlüğü takardım
Çocuğum olunca gerek kalmadı
Uyumayı bırakınca gözlüğü de bırakıyor insan :)

Bu derdi edine bilmem için ;

önce potansiyel bir embriyo elde edip sonrasında , transfer olup , pozitif alıp sağlıkla 9 ay tamamlayıp düşünmem gerekiyor.
konuya gelince hayatım sende bebeğin uyurken takarsın yine uyku gözlüğünü yasak değil ya

bende arka taraftaki inşaat yüzünden kulak tıkacı takıyorum sabah uyumaya devam edebilmek için o olmadan uyuyamıyorum
hadi konuda kulak tıkacı desen anlarım bebeği duymazsın da, gözlerini kapattığında bebeğin sesini duymayacaksan işte o sıkıntı

Ya ben napayim bir gün arasi 1 yas civari olan çocuklarım var. Bir gün büyük olan ağlamış ben de demekki gözümü açmamisim onu küçük olan sanmışım. çıkarmış memeyi zorla büyük olanı emzirmeye çalışıyorum tabi o zamanlar konuşamıyor da kuzum daha çok ağlamaya başladı basıyor çığlığı .
Işığı yakıp bir baktım tabi ben şok
Bende oturup kendime ağlayacaktım o an.

Bende biraz tedirginlik yaratıyor. Gözüm kapalıyken sanki bi ses duyuyomuşum gibi. Allah korusun deprem olsa gözüm kapalı kalcak korkusu falan. Saçma biliyorum ama durum biraz farklı

Bende biraz tedirginlik yaratıyor. Gözüm kapalıyken sanki bi ses duyuyomuşum gibi. Allah korusun deprem olsa gözüm kapalı kalcak korkusu falan. Saçma biliyorum ama durum biraz farklı
O zaman sen bu uyku bandında vazgeçmeye çalış..böyle birşeyi de ilk kez duydum.. Bu şekilde seni rahatsız eder tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…