Uyku gözlüğü kullanmadan uyuyamıyorum

Uyku gözlüğünü takmadan uyuyamıyorum :KK43: Evliyim henüz çocu ğum yok ancak çocuk olduğunda sarekli uyanmak zorunda kalacağım.Bu sorunla nasıl baş edebilirim. Az bi ışık bile olsa beni rahatsız ediyor. Psikolojik bişey mi acaba bilmiyorum. :/
Zaten çocuk olunca sürekli uyanacaksin. 8 aylık bebekle ayni odada uyku gözlüğü ile uyuyorum bazen yanima alınca bile gözlüğü takiyorum. Kendi capinda bebek sesleri hep cikartiyor böyle şeylere takılırsan zaten hiç uyuyamazsin

Çocuktan sonra öyle bir derdiniz kalmayacak, klozet üzerinde bile uyuklayacaksınız.

Ben de uyuyamam. Perdeleri blackout yaptir açık renk secersen dış taraflarina siyah blackout koydur cift kat olsun. Göz kapaklarimiz niye daha opak degil yillardan beri bunu düşünürüm. (yanaşan tehlikeleri sezelim diye de artik gerek yok modern hayatta 8))

Offf ikinci çocukta ne hale geldim biliyor musun. Besige koyup yerdeki halının üstünde yatıp uyudum. Niye . Çünkü adım atarsam uyanır nefes alırsam uyanır. Emzirim. Atletimi duzeltirim o sese uyanir. Yahu altet ses mi yapar. Yapar işte. Benm bebeğim uyanır . Gece kırk kere uyanır. Ve ben başımi koyduğum her yerde uyuma ozllegim var artk. Demem o ki çocuk yapana kadar uyu. Lütfen uyu. Benim içinde uyu🤣🤣 bebegi beşiğine yatıriyorum. Sonra kendi yatağıma yatıyorum ya. Yastiktaki o serin his. Beni benden alıyor😍😍 bebeğim tekrar uyanınca kadar

Ya ben napayim bir gün arasi 1 yas civari olan çocuklarım var. Bir gün büyük olan ağlamış ben de demekki gözümü açmamisim onu küçük olan sanmışım. çıkarmış memeyi zorla büyük olanı emzirmeye çalışıyorum tabi o zamanlar konuşamıyor da kuzum daha çok ağlamaya başladı basıyor çığlığı .
Işığı yakıp bir baktım tabi ben şok :rolleyes::confused::KK57::deli::emir_bebek::emir_bebek:
Bende oturup kendime ağlayacaktım o an.
Allah kolaylık versin :)

bende arka taraftaki inşaat yüzünden kulak tıkacı takıyorum sabah uyumaya devam edebilmek için o olmadan uyuyamıyorum :-)
hadi konuda kulak tıkacı desen anlarım bebeği duymazsın da, gözlerini kapattığında bebeğin sesini duymayacaksan işte o sıkıntı:-)
Kulak tıkacı taktığım zamanlarda oldu. O daha da rahatsız edici. Neyse ki ondan kurtuldum :)

ben koridorda uyuyordum , ozamanlar:uykucu::uykucu:

şimdi kızım büyüdü çok şükür ama bende uyku bandım olmadan uyuyamıyorum

Sorun deliksiz uyku değil ki. Tabiki deliksiz uyumayı isterim ama bunun içinde çocuktan vazgeçemem
Her çocuk aynı değil zaten büyük oğlum gece üç kere uyanirdi. Gözünü açmadan emerdi. Karnı doyunca hop besige. Ama küçük . 🤪🤪 Küçük uyku sevmiyo hiç. Ben seviyorum ama o sevmiyor😂😂 sevmiyo işte. Hele okul çağı gelsin o zaman çıkarıcam acısını 😂😂

Her çocuk aynı değil zaten büyük oğlum gece üç kere uyanirdi. Gözünü açmadan emerdi. Karnı doyunca hop besige. Ama küçük . 🤪🤪 Küçük uyku sevmiyo hiç. Ben seviyorum ama o sevmiyor😂😂 sevmiyo işte. Hele okul çağı gelsin o zaman çıkarıcam acısını 😂😂
El mi yaman bey mi yaman diyosun yani :)

X