Uyku gözlüğü kullanmadan uyuyamıyorum

Hmm öyle mi dersiniz. Teşekkür ederim umut verici :)

Amin yani demem o ki böyle basit şeyleri kafaniza takmayın bunlara alışılır, vazgeçilir, idare edilir ....
Öyle tabii benim ki şuan sıkıntının dışa vurumu bu kadar basit değil aslında basite indirgenmiş hali diyelim

Kulağına mı takıyorsun?
İstedğim yere :
Blackout perde tavsiye ederim.
Işığı oldukça kesiyor, zifiri değil ama yakın sayılır.
Belki gözlüğü böyle bırakırsınız, kademeli geçiş olur.

Blackout perde tavsiye ederim.
Işığı oldukça kesiyor, zifiri değil ama yakın sayılır.
Belki gözlüğü böyle bırakırsınız, kademeli geçiş olur.
Olabilir aslında eskiden kullandığımız kırmızı perdeler gibi

Çocuk olunca yorgunluktan her türlü uyursun dert etme demeye geldim :) bi gece çocugum mızırdanıyordu pışpışlıyım dedim. Baktım kesmedi mızırdanması gözümü açtım baktım ben artık nasıl uykusuzsam çocuk niyetine göbeğimi pışpışlıyormuşum merak etme yani vaktin olursa uyursun her türlü :))

İstedğim yere :

Olabilir aslında eskiden kullandığımız kırmızı perdeler gibi
Ben 18 yaşımdan beri bu perdelerle ancak uyuyorum.
Stor şeklinde olanları kullandım, yanlardan sızma yapıyor.
Koyu gri olmasına rağmen duvarla arasındaki 4 cm den illa ışık giriyor gündüz.
Önüne bir şey dayıyorum perdenin duvara yapışsın diye.
Normal güneşlik gibi olanları daha iyi, otel perdesi kıvamında kalınlar.

Gerçi artık çocuklarım olduğu için yerde halı üzerinde baygın ya da bağdaş kurmuş şekilde koltukta otururken bile uyumuşluğum mevcut.
Sesmiş güneşmiş hak getire, ağlama sesi olmasın ayakta da uyurum

Yaa çok iyimiş :))

Evet doğrudur tavsiye için teşekkürler. Çevremde çok duymuyorum ışıktan rahatsız olan demek ki beni anlayan birileri varmış :)

ben de uyuyamıyorum. simsiyah perde kullanabilirsiniz ışık geçirmeyen otelde falan kaldığımda siyah perde varken uyuyabiliyodum ben.

Tamam inşallah bi çocuk olsun da sanırım biraz da olmamasından kaynaklı sıkıntı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…