Hmm öyle mi dersiniz. Teşekkür ederim umut verici :)Çocuğun olunca uyusa da ben de suraya kivrilsam diyip 2 dakika içinde halının üzerinde gözünüze 90 dereceye yakın güneş ışığı gelirken bile uyuyabilirsiniz. Dert etmeyin benve şimdiden.. nasıl istiyorsanız öyle uyumaya devam
İsteyen herkese hayırlı bi şekilde inşallahKeşke bir bebeğim olabilse de ben de uyku gözlüğünü dert edebilsem
O zaman oturup çocuğu beklemeliÇocuk olunca ayakta ya da gözünüz açık bile uyuyabileceğinizden sıkıntı olmaz
Amin yani demem o ki böyle basit şeyleri kafaniza takmayın bunlara alışılır, vazgeçilir, idare edilir ....İsteyen herkese hayırlı bi şekilde inşallah
Öyle tabii benim ki şuan sıkıntının dışa vurumu bu kadar basit değil aslında basite indirgenmiş hali diyelimAmin yani demem o ki böyle basit şeyleri kafaniza takmayın bunlara alışılır, vazgeçilir, idare edilir ....
Dışa vurumu derken ?anlayamadim sıkılıyor musunuz?Öyle tabii benim ki şuan sıkıntının dışa vurumu
Blackout perde tavsiye ederim.O zaman oturup çocuğu beklemeli
İstedğim yere :)Kulağına mı takıyorsun?
İstedğim yere :Kulağına mı takıyorsun?
Blackout perde tavsiye ederim.
Işığı oldukça kesiyor, zifiri değil ama yakın sayılır.
Belki gözlüğü böyle bırakırsınız, kademeli geçiş olur.
Olabilir aslında eskiden kullandığımız kırmızı perdeler gibiBlackout perde tavsiye ederim.
Işığı oldukça kesiyor, zifiri değil ama yakın sayılır.
Belki gözlüğü böyle bırakırsınız, kademeli geçiş olur.
Ben 18 yaşımdan beri bu perdelerle ancak uyuyorum.İstedğim yere :
Olabilir aslında eskiden kullandığımız kırmızı perdeler gibi
Yaa çok iyimiş :))Çocuk olunca yorgunluktan her türlü uyursun dert etme demeye geldim :) bi gece çocugum mızırdanıyordu pışpışlıyım dedim. Baktım kesmedi mızırdanması gözümü açtım baktım ben artık nasıl uykusuzsam çocuk niyetine göbeğimi pışpışlıyormuşummerak etme yani vaktin olursa uyursun her türlü :))
Ben 18 yaşımdan beri bu perdelerle ancak uyuyorum.
Stor şeklinde olanları kullandım, yanlardan sızma yapıyor.
Koyu gri olmasına rağmen duvarla arasındaki 4 cm den illa ışık giriyor gündüz.
Önüne bir şey dayıyorum perdenin duvara yapışsın diye.
Normal güneşlik gibi olanları daha iyi, otel perdesi kıvamında kalınlar.
Gerçi artık çocuklarım olduğu için yerde halı üzerinde baygın ya da bağdaş kurmuş şekilde koltukta otururken bile uyumuşluğum mevcut.
Sesmiş güneşmiş hak getire, ağlama sesi olmasın ayakta da uyurum
ben de uyuyamıyorum. simsiyah perde kullanabilirsiniz ışık geçirmeyen otelde falan kaldığımda siyah perde varken uyuyabiliyodum ben.Uyku gözlüğünü takmadan uyuyamıyorumEvliyim henüz çocu ğum yok ancak çocuk olduğunda sarekli uyanmak zorunda kalacağım.Bu sorunla nasıl baş edebilirim. Az bi ışık bile olsa beni rahatsız ediyor. Psikolojik bişey mi acaba bilmiyorum. :/
Tamam inşallah bi çocuk olsun daYatın uyuyun Allahaşkına
Doğmamış çocuğa don?
Ben de çok severim uyku gözlüğünü, takar mis gibi uyur-dum!
Bebeğim var ve inanın ortam düğünnsalonu gibi aydınlık olsa dahi uyurum, yeterki başmı yastığa koyayım.
Aynısı olacak.
Olmazsa gel beni bul Sumeraydn
Bul beni
ben de uyuyamıyorum. simsiyah perde kullanabilirsiniz ışık geçirmeyen otelde falan kaldığımda siyah perde varken uyuyabiliyodum ben.