- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Zaten çocuk olunca sürekli uyanacaksin. 8 aylık bebekle ayni odada uyku gözlüğü ile uyuyorum bazen yanima alınca bile gözlüğü takiyorum. Kendi capinda bebek sesleri hep cikartiyor böyle şeylere takılırsan zaten hiç uyuyamazsinUyku gözlüğünü takmadan uyuyamıyorumEvliyim henüz çocu ğum yok ancak çocuk olduğunda sarekli uyanmak zorunda kalacağım.Bu sorunla nasıl baş edebilirim. Az bi ışık bile olsa beni rahatsız ediyor. Psikolojik bişey mi acaba bilmiyorum. :/
Offf ikinci çocukta ne hale geldim biliyor musun. Besige koyup yerdeki halının üstünde yatıp uyudum. Niye . Çünkü adım atarsam uyanır nefes alırsam uyanır. Emzirim. Atletimi duzeltirim o sese uyanir. Yahu altet ses mi yapar. Yapar işte. Benm bebeğim uyanır . Gece kırk kere uyanır. Ve ben başımi koyduğum her yerde uyuma ozllegim var artk. Demem o ki çocuk yapana kadar uyu. Lütfen uyu. Benim içinde uyubebegi beşiğine yatıriyorum. Sonra kendi yatağıma yatıyorum ya. Yastiktaki o serin his. Beni benden alıyor bebeğim tekrar uyanınca kadar
Allah kolaylık versin :)Ya ben napayim bir gün arasi 1 yas civari olan çocuklarım var. Bir gün büyük olan ağlamış ben de demekki gözümü açmamisim onu küçük olan sanmışım. çıkarmış memeyi zorla büyük olanı emzirmeye çalışıyorum tabi o zamanlar konuşamıyor da kuzum daha çok ağlamaya başladı basıyor çığlığı .
Işığı yakıp bir baktım tabi ben şok
Bende oturup kendime ağlayacaktım o an.
Açmış bulundum bi kere kusura bakma seni de rahatsız ettimNe saçma bi konu bu, dert mi bu ciddi ciddi? Ben de uyku gözlüğüm olmadan asla uyuyamıyorum ama gelip de sorunla nasıl başedebilirim diye konu açmak?
Sorun deliksiz uyku değil ki. Tabiki deliksiz uyumayı isterim ama bunun içinde çocuktan vazgeçememCocuk yapmak şart degil ki. Deliksiz uyku bu kadar onemliyse yapmazsiniz.
Kulak tıkacı taktığım zamanlarda oldu. O daha da rahatsız edici. Neyse ki ondan kurtuldum :)bende arka taraftaki inşaat yüzünden kulak tıkacı takıyorum sabah uyumaya devam edebilmek için o olmadan uyuyamıyorum
hadi konuda kulak tıkacı desen anlarım bebeği duymazsın da, gözlerini kapattığında bebeğin sesini duymayacaksan işte o sıkıntı
Her çocuk aynı değil zaten büyük oğlum gece üç kere uyanirdi. Gözünü açmadan emerdi. Karnı doyunca hop besige. Ama küçük .Sorun deliksiz uyku değil ki. Tabiki deliksiz uyumayı isterim ama bunun içinde çocuktan vazgeçemem
El mi yaman bey mi yaman diyosun yani :)Her çocuk aynı değil zaten büyük oğlum gece üç kere uyanirdi. Gözünü açmadan emerdi. Karnı doyunca hop besige. Ama küçük .Küçük uyku sevmiyo hiç. Ben seviyorum ama o sevmiyor sevmiyo işte. Hele okul çağı gelsin o zaman çıkarıcam acısını
Anne on dakika daha uyucam nolur bırak dicek. Bende hayır oğlum okul beklemez dicem. Oğlanlar okula ben yatağaEl mi yaman bey mi yaman diyosun yani :)
Bekleyip göreceğizAnne on dakika daha uyucam nolur bırak dicek. Bende hayır oğlum okul beklemez dicem. Oğlanlar okula ben yatağahayaller hayatlar