Evet bebeğin ağladığındaki beyin dalgaları ile ölüm korkusu/bir daha göremeyecek olma hissi vs gibi bi çok kötü his eş değermiş. Bunu duyunca çok üzülmüştüm çünkü bazı insanlar tamamen ağlasın alışır modunda
ben de ağlatarak olan yöntemleri doğru bulmuyorum. Bakalım zaman bizim için neler gösterecek
Umarım o kadar uzun sürmez bizim
çok teşekkürler
Bizim de uyku rutinimizde uyku öncesi banyo var zaten suyu çook seviyor. Eşim de sağolsun gece destek oluyor. Bazen de annem bizde kalıyor gündüz anneme verip uyuyorum. Maalesef annemden başkasına güvenemiyorum
Bu 4. Ay kabus gibiymiş gerçekten. Doğduğundan beri gaz derdi bitecek diye 4. Ayı bekledik o da maşallahlıkmış
Bebeğime temas etmediğim an asla uyumuyor beşiğine yatırıp elini tutsam sarılsam bile yetmiyor illa kucak istiyor sanırım şuan için buna hazır değil. Dediğiniz gibi kademe kademe geçeceğiz sanırım. Uyku penceresine de dikkat ediyorum zaten bu kadar her şeye dikkat edip yine olmayınca biraz umutsuzluğa düştüm
Zaten verirsem eğer ağlatmamayı vaadeden biri ile çalışırım, bebeğimin ağlamasına benim de gönlüm razı gelmez. Normalde bile ağlatmıyoruz el bebek gül bebek büyüyor, zamanla öğreneceği bir şey için bebeğimi asla hırpalatmam
Çok teşekkürler
Bizde 8-8,30 arası uyutmaya çalışıyoruz. Banyo, karanlıkta beslenme ve uykuya geçiş. Dediğim gibi son zamanlarda çığrından çıktı umarım geçici bir süreçtir de eski normalimize döneriz.
Zaten her sabah gülen yüzünü görmek sabır sebebi