Uyku eğitimi verenler emzik sorunu

Eski hayatıma dönebilcek miyim ? Sosyal hayatıma ? Çıkabilcekmiyim dışarı eskisi gibi ? Arkadaşlarımla oturup sohbet edebilcekmiyim ? Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Amin inşallah canım.

Allahım hepimizden razı olsun inşallah.

Kişiye göre değişiyor bence bu iş. Kimi hemen sosyal/iş/aile hayatına devam ediyor. Kimi uzun yıllar sonra bu hayata dönüyor. Kimi de hiç dönmüyor/dönemiyor/dönmek istemiyor.

3 yaş bebemle ben hangi kategoriye giriyorum,bilmiyorum.

Az önce bak kocama ne anlattım.

Dün mü bugün mü okudum hatırlamıyorum.

Aylin Kontente ve Alper Kul 13 yıl sonra ilk defa gece dışarı çıkmışlar.

İşte o yüzden herkesle ya hiç görüşmemeli ya da çok çok az görüşmeli uzun bir süre.

Geçenlerde istifa için bebemi bıraktım 2 saat. Avmde alel acele ayaklabj aldım kendime. Gerçi bu kiloyla yazın nasıl olursa artık. O kadar iyi geldi ki. Mümkün mü eski hayatımıza dönmek ? Dışarı çıkabilmek ? Tek çocukta kalmak istiyorum ama ilerde pişman olurmuyum bilmiyorum. Çevremde çocuğu olan arkadaşlarımın evlilikleri bitmek üzere. Çoğunun kocası eve bile gitmiyor.
Eşimle düzen kurduk iyi bir ebeveyn olduk aynı zamanda karı kocalığımız devam etmekte. Bu denge 2. Çocukta bozulursa diye korkuyorum. İyiki evliliğimin 5. Yılında çocuk yapmışız. Ben bebek işini gülistanlık sanardım.
Allah bağışlasın evladınızı

Amin inşallah canım.

Allahım hepimizin evladını bağışlasın inşallah.

Çevreyi çok önemsiyorsun. Hiç kimsenin evliliği,boşanması seni ilgilendirmez.

Sen yavruna,eşine odaklan. Gerisini boş ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…