Benimki tüp bebek bide çaba ve istek üzerine oldu ama ben hep hamileliği düşünmüştüm doğurduktan sonra ne olacağı doğuma 2 hafta kala aklıma geldi valla Allah yardımcın olsun nasıl yapıyorsun aklım almıyor ben ikiz bebek görünce tansiyonum şekerim düşüyor artıkBebeğiniz henüz cok küçük zaten uyuyor olsa bile iki üç saatte bir beslemeniz şart bu dönemde uyukunun düzensiz olması da gayet normal. 4-5. Aya kadar dayanabilirim demişsiniz şimdiki ayını kıyasladıgınızda o aylarda uyku durumları bir tık daha iyi olabiliyor.
Bence bu kıyasınızda yalnış bir değerlendirme ikiz bebek bakan annelere sorun bide mesela ben ilk dönemlerini düşündüğümde tek bebek oldugunda atıyorum bi saat bile olsa dinlenebiliyorsunuzdur ama benim öyle bir şansım olmadı birini uyutmak için ugrasıyorsun yatıyorsun zınk diğeri uyanıyor hopp aynı ugras tekrar basa sar bu döngünün sabaha kadar hiç bitmediği günler olmuştu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uyku eğitimi alanlar YARDIM
- Konu Sahibi kayra2023
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- uyku eğitimi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Gündüzleri düzene soktum düzene soktuğum için genelde uyku saati gelince zaten huysuzlanmaya başlıyor ilk uykusuna saat onda maksimum bir buçuk saat uyutuyorum, 2. uykusuna 1.30'da geçiyor maksimum 1,5 saat 3. uykusuna da 4 buçuk ve 5 arası geçiyor Yarım saat 45 dakika şekerleme gibi uyuyor gece uykusuna da 9'da geçiyor.. gündüzleri genelde uyuyor mesela yatırdığım zaman 20 dakikada kalkıyorsa uykuya geri döndürmeye çalışıyorum ama en az 30 dakika uyuduysa geri uykuya döndürmüyorum uyuduğu kadar uyusun diyorum ama uykusuna saatinden önce geçirmiyorum mesela 1.30'da değil 2'de geçebilir ama bir buçuktan önce geçemezGündüzleriniz nasıl?
- 2 Nisan 2024
- 1.736
- 1.891
- 48
Nasıl uyutuyorsunuz peki? Desteğiniz ne?Gündüzleri düzene soktum düzene soktuğum için genelde uyku saati gelince zaten huysuzlanmaya başlıyor ilk uykusuna saat onda maksimum bir buçuk saat uyutuyorum, 2. uykusuna 1.30'da geçiyor maksimum 1,5 saat 3. uykusuna da 4 buçuk ve 5 arası geçiyor Yarım saat 45 dakika şekerleme gibi uyuyor gece uykusuna da 9'da geçiyor.. gündüzleri genelde uyuyor mesela yatırdığım zaman 20 dakikada kalkıyorsa uykuya geri döndürmeye çalışıyorum ama en az 30 dakika uyuduysa geri uykuya döndürmüyorum uyuduğu kadar uyusun diyorum ama uykusuna saatinden önce geçirmiyorum mesela 1.30'da değil 2'de geçebilir ama bir buçuktan önce geçemez
- 9 Ekim 2023
- 1.307
- 1.882
- 53
- 27
Daha cok kucuk bebeginiz. 5. Aya kadar her sey degisebilir simdiden onu dusunmeye gerek yok bence. Benimki ilk 3 ay cooook rahatti hatta 4. Ay da. Bazen geceleri 2 defa emmeye uyanirdi, kendi yataginda yatardi. Cok kolay bi bebekti. Uyku gerilemesi de olmasi 4. Ayda. 6. Aya bi geldik gece uyanip 2 saat uyanmamalar mi istersin, uyku duzeni tepe taklak oldu. Simdi 2-3 saat kesintisiz uyuyunca sukrediyorum. Ama yine de bazi zamanlar oluyor bu. Bi problemi oldugunda yani. Uyku saatlerini oturttuktan sonra bir problem yasamazsiniz. Bi de tabi cocuktan cocuga degisiyor…
- 2 Nisan 2024
- 1.736
- 1.891
- 48
Sağolun cevaplar içinAyağımda sallıyorum ya da emip uyuyor
- 10 Ekim 2019
- 2.875
- 2.361
- 133
- 34
Canım uyku eğitimi işe yaramayan arkadaşlarım da var sıkma canını benim oğlan 18 aylık uykuya düşkün bir bebek degilmis . Ve alışıyorsun ciddendiş dönemi, atak dönemi, hastalık derken zaten uyku muyku kalmıyor. Sağlıklı bir ömrü olsun bebisininUyku eğitimi alan arkadaşlar kimden aldı eğitim nasıl ilerledi önerir misiniz? 2 aylık bebeğim var ve uykusuzluk hiç bana göre değilmiş hiç enerjim kalmıyor gece uyanınca geri uyuyamıyorum her gün 2 3 saatlik uykuyla duruyorum sütümde azalıyor haliyle. 4. 5. Aya kadar idare edebilirim ama sonrası için uyku eğitimi istiyorum önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Herkes beni daha da korkuttu teşekkür ederim cevabınız içinDaha cok kucuk bebeginiz. 5. Aya kadar her sey degisebilir simdiden onu dusunmeye gerek yok bence. Benimki ilk 3 ay cooook rahatti hatta 4. Ay da. Bazen geceleri 2 defa emmeye uyanirdi, kendi yataginda yatardi. Cok kolay bi bebekti. Uyku gerilemesi de olmasi 4. Ayda. 6. Aya bi geldik gece uyanip 2 saat uyanmamalar mi istersin, uyku duzeni tepe taklak oldu. Simdi 2-3 saat kesintisiz uyuyunca sukrediyorum. Ama yine de bazi zamanlar oluyor bu. Bi problemi oldugunda yani. Uyku saatlerini oturttuktan sonra bir problem yasamazsiniz. Bi de tabi cocuktan cocuga degisiyor…