Uyku Danışmanlığı

uykusuz anne kalmasın kitabını okuyun lütfen.

Iki sene sonra baska bir amacla girdim siteye ama bu konuya mesaj yazmisim takibindeymis. Ben de ozellikle bir sene cok uykusuz kaldim ama hepsi gecti simdi. Anneler bebeginizi aglatarak uyku egitimi veremezsiniz, bir sure sonra aglamazsa ve uyursa bunun adi ogrenilmis caresizliktir. artik bebek sizden umidi keser ve aglamaz. istediginiz bu mu gercekten? guncel arastirmalarda aglatarak uyku egitiminin kanitlanmis bircok zarari var lutfen bazi kitaplari okuyup uyku egitimi zararlari diye arastirmalar yapin. dogal ebeveynlik, bilincli bebek , cocugun duygusal dunyasi gibi kitaplari okuyup bilinclenelim. Yavrularimiz en degerlilerimiz eski yaklasimlari birakip daha guncel bilgilere, cocugun psikolojisinin temele alindigi yontemlere yonelmekte fayda var

Benim bebeğimde 10 aylık her geçen gün daha çok ayakta sallanmak istiyor. ayaklarım kopuyor. ne yapacağım bilemiyorum. konu açılalı baya olmuş ama belki biri görür de cevap yazar..

Ayşegül hanım merhabalar mail adresinizi verseniz de mail atsam bu uyku ile işigi bir kaç sorum var da. Çok teşekkür ederim şimdiden ve umarım görürsünüz

Ayşegül hanım merhabalar mail adresinizi verseniz de mail atsam bu uyku ile işigi bir kaç sorum var da. Çok teşekkür ederim şimdiden ve umarım görürsünüz

Merhaba. Acaba bana önere bileceğiniz kitaplar var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

bu yazdiklarinizi zaten uyku danismanlarida uyguluyor. Sizden farkli birsey yapmiyor.

Ben ilk oglumda uyku danismanindan yardim alarak uyku egitimi verdim. Kendime guvenim tamdi, internetten ve kitaplardsn bir cok bilgi edinmistim uyku hakkinda fakat esim cok tereddut ediyordu. Esim rahat etsin diye danisman esliginde uyku egitimi verdik.
3 haftalik bir plan cikardi uyku danismani bize ben ise 1,5 haftaya indirdim. Uyku plani 3 asamadan olusuyordu her asama ise 1 hafta suruyordu. Bana gereksiz uzun geldiginden dolayi her asamayi 3-4 gune indirdim duruma gore.
Ikinci oglumda ise hersey kendiliginden gelisti. Ilk 2 ay sık emzirdigimden dolayi besigi bizim odamizdaydi. 3. Ayda yavas yavas kendi odasina gecirdim. 4. Ayda ise bir rutin olusturduk.

Aylar gectikce uyku duzeni olusturmak dahada zorlasiyor. Bence tamda zamani.

Katilmiyorum. Bebekler illaki aglar. Bazi uyku egitmenleri dogru metod kullanmiyor olabilir fakat bu hepsi icin gecerli degil. Sizin kastettiginiz sekil zaten verilmiyor desteklenmiyords artik. Uyku egitimlerin ne oldugnu bilmeden insanlarda yanlis dusunceler olusturmayin lutfen.
Ilk ogluma uyku egitimi verdim. Aramizdaki bagda hicbir sorun yok.

Ozelden konusabilirmiyiz bizde uyumakta cok zorlaniyoruz

Merhabalar bu konuda uzmanlığına çok güvendiğim biri var kendisine instagram üzerinden ulaştım. Sadece paylaştığı şeylerle bile bebeğime düzen oluşturdum ve sallamayı bıraktım. Tam da dediğiniz gibi 4 aydan sonra başlatıyor en fazla 21 günde bu işi bitiriyor. Kalsik uyku eğitimi metodları uygulamıyor. Dilerseniz önce sayfasını inceleyin. Yeterli gelmezse kendisiyle görüşün. Memnun kalan pek çok anne var.

Merhaba yazınıza şimdi denk geldim bende 23 aylık kızım var sütten kestim.bu aralar gece uymalarını bıraktı gündüz sabaha doğru uuyuyo.ilk çocuğum bu konuda tecrübesizim bide memede uyuyan bir çocuktu şimdi uyku düzeni hiç kalmadı gece nasıl uykuya geçirebilirim ne yaparsam reddediyor ağlama kirizlerine giriyor umarım mesajımı görüp cvp verirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba lütfen bana yardım eder misinz
Merhaba benim de sorunum var oglumun uykusuyla ilgili. Yardım edeceğinizi söylemişsiniz. Lütfen bana da yardım edin. Uyku koçu tutmak istiyorum aMa çok pahalı ve garanti değil. Özelden nasıl yazılıyor bulamadim ilk defa kullanıyorum ve size yazabilmek için üye oldum. Özelden yazarsanız numaramı da yollarim

Merhaba ben de uyku eğitimi almayı düşünüyordum ama yazdıklarınız çok mantıklı. Birkaç yıl geçmiş konunun üstünden ama mesajımı görürseniz size bişeyler sormak isterim

Ulaşabildiniz mi acaba yedım edebileceğini söyleyen hanıma. Benim de birkaç sorum var

Merhaba benim kızım 7 aya girdi yeni emerek uyuyor bazend e sallayarak geceee sürekli memede kalıp orda uyumak istiyor gündüz uykuları da cok kötü ne yapabilirim ??

Merhaba benim kızım 7 aya girdi yeni emerek uyuyor bazend e sallayarak geceee sürekli memede kalıp orda uyumak istiyor gündüz uykuları da cok kötü ne yapabilirim ??
Zamana bırakın zamanla düzelecektir, biraz sabır. Son azı dişlerine kadar yani 16 diş çıkana kadar uykular tam düzelmiyor. Zamanla düzeliyor ama.

Üzerinden cok geçmiş ama yardımcı olmamı isterseniz olurum yazmışsınız ben zor durumdayım sallamadan uyumayan bir bebeğim var bilgilerinden farydalananilimym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…