Uyku Danışmanlığı

İyi günler benim de 3 aylık bi kızım var ve emzikle uykuya dalıyor. Emziği bazen kendi çıkarıyor bazen emzikle uyumaya devam ediyor. Ve 50 dk sonra uyanıyor geri de uyutamıyorum Ben de emziği 4 bıraktırmak istiyorum yardım eder misiniz teşekkür ederim.

Bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Bebeğimde reflü ve gaz problemi hala var.( alerji araştırılıyor) 15 aylık bebeğim 9. aydan sonra benle yatmaya başladı çünkü başa çıkamıyordum. Bazı geceler 2 saatte bir emip uyuyor. Bazı geceler uyanıyor emiyor ve 2 saat yatağın içinde gözleri açık kalıyor pişpişleyerek uyutmaya çalışıyorum yok uyumuyor 2 saat sonunda uyuyor .Bazı geceler kalkıp 2 saat ağlıyor.Bazı geceler yarım saatte 1 saatte bir kalkıyo. En iyi uyuduğu zaman da 3 saat uyuyuro sonra 2 saatte bir emip uyuyor yani 4 kere felan kalkıyor o zaman dün gece çok iyi uyudu diyorum ama bu hafta bir ya oluyor ya da olmuyor.Eğer yarım saatte kalktıysa pişpileyerek geri uyutuyorum ama diğer uyandığında mutlaka bağır bağıra meme istiyor bir kere vermedim ağladı 2 saat boyunca sustu 5 dk sonra yine yine derken 2 saati buldu. ve sonunda emzirdim. Sesi kısılmıştı arada su verdim.Lütfen banada yardım edin. Sinir sistemim çöktü. Gündüz tek uyku yapıyor 1.5 saat çok nadir 2.5 saat uyuyor. gece 10 gibi uyuyor ortalama

Banada yardımcı olurmusunuz lütfen 6.ayımıza giricez emerek uyuyor hiç sallamıyorum kendi beşiğinde uyuyor ama gece 2saatte bir uyanıp memede uyuyor gene bu ara odasınıda ayırmak istiyorum.

Banada yardımcı olurmusunuz lütfen 6.ayımıza giricez emerek uyuyor hiç sallamıyorum kendi beşiğinde uyuyor ama gece 2saatte bir uyanıp memede uyuyor gene bu ara odasınıda ayırmak istiyorum.
ne mutlu size, normal çocuk gibi davranıyor bebeğiniz. sizi zorluyor elbette uyku bölünmeleri ama inanın psikolojik doyumunu çok güzel yaşatıyorsunuz bebeğinize. "Uykusuz anne kalmasın" kitabını önerebilirim, ama lütfen ağlasada uyuyacak modunda olmayın. Kolay gelsin , geçecek bu günler :)

Saolun teşekkür ederim evet geçecek bu günler ben sadece meraklanıyorum bu gece kalkmaları doymak istediğinden mi yoksa anne burdamı kontrolüdür birde 6.ayda odasına yatırmak doğru bir seçimmi kaç ay veya yaş olmalıdır?

Tamamen güven isteğinden bu kalkmalar. Emme eylemi sadece karın doyurma değildir, güvendir, şefkattir, meraktır.... Odasını ayırmak konusunda ben çok farklı düşünüyorum. Kendi sürecimi anlatayım isterseniz. 6. ayda ayırdım odasını sonra 1 yaş civarı çok kötü hasta oldu yanımda yatırdım, gece birşey olursa daha güvenli geldi yanımda yatması. O gün beraber yatmanın ne kadar keyifli, paha biçilemez olduğunu farkettim. O gün bugündür ilk yatış kendi yatağı sonra gecenin ilerleyen saatlerinde (4-5 gibi) bizim yanımıza gelir. Bu her gece olmuyor yavaş yavaş kendisi ayırıyor zaten yatağını. Diyeceğim o ki, akışına bırakıp tadını çıkartın :)

ay ne güzel anlattınız çok teşekkür ederim

Bana da yardım edebilir misiniz. 13 aylık bebeğim uykuya geçişte çok zorlanıyor. Emerek uyuyor. Eskiden uyukuya geçişi kolaydı. Şimdi ise gözleri kapanıyor hemen arkasından hiç uykusu yokmuş gibi açıyor gözlerini. Zaman zaman geceleri de 2_3 saat öylece uyanık kalıyor memede. Nasıl bir yol izlemeleyim bilmiyorum

Emmek ve uykuyu birbirinden ayırmanız lazım artık. Emzirmeyi uykuya geçiş aracı olarak görmemeli çocuk.

Merhabalar bende kızıma bir haftadır uyku eğitimi veriyorum fakat çok fazla ağlıyor bu da beni cok rahatsız ediyor. Aglatmadan bu eğitimin tamamlanması mümkün mü yardımcı olabilir misiniz

İyi günler, uyku eğitimi ile ilgili birkaç birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. 4aylık bebeğim ya kucakta ya da sallayarak uyutabiliyorum git gide uyku düzeni bozuldu gece saatbaşı kalkıyor gündüz 40 dk uyuyor uyumuyor. Desteksiz yanımda yatarak uyusun istiyorum ama ne kadar süre ağlaması normal ne zaman müdahale etmeliyim kestiremiyorum...

Merhabalar benim kizim.3 ay 5 günlük. Ben ona uyulmadığı için her seferinde başka bir destek vere vere cocugum desteksiz uyumaz oldu ilk bebegim ve en buyuk acemiligim bu konuda oldu. Salladım sonra sallamayı bıraktım memede uyudu şimdi hem memede hem uzun süre kucakta olmazsa uyumuyor ve bunun bu şekilde devam etmesi iyice alınmasından korkuyorum. Uyku eğitimi diye düşündüm ama ağlatmak istemiyorum çocuğumu. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…