Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göz MakyajıUygun Fiyata Kaliteli Dipliner Önerisi Olan ?
5-10 TL arasında güzel bi dipliner arıyorum kızlar. Çatlamasın, dağılmasın, akmasın istiyorum. Ve siyahlığıda koyu, net olsun.. Böyle bi dipliner bilen varsa önerebilirmi fiyatıyla birlikte??
5-10 TL arasında güzel bi dipliner arıyorum kızlar. Çatlamasın, dağılmasın, akmasın istiyorum. Ve siyahlığıda koyu, net olsun.. Böyle bi dipliner bilen varsa önerebilirmi fiyatıyla birlikte??
Ben yıllardır pastel'in diplinerını kullanıyorum. Tüm arkadaşlarım da artık onu alıyor :) Çok kaliteli kesinlikle :) Önceden 9-10 tl falandı, şimdi 15 tl sanırım :) Ben indirim olunca alıyorum, kesinlikle indirimliyken kaçırma derim :)
rimmel diye bir markanin eyelinerinin onerebilirim 12 tl civarindaydi ama sabah surdugun gibi aynen duruyor yaklasik 1 yildir kullaniyorum daha yeni bitti galiba watsonsda satiliyordu