Merhaba nolur yardım edin bna 18 aylık bir kızım var anne dede nene anane diyir ama bilinçsiz gel deyince geliyor al deyince alıyor göz teması var özellikle şarkı söylerken gözünü benden alamaz ismine tepkisi var arada olmuyor oyuncakları ile oynuyor legolar eşleştirme oyunu bultak oyunu hepsini ezbere yapıyor oyuncak tabak kaşıkla oynuyor bana yedir deyince yediriyor babana yedir deyince onada yediriyor istediği şeyi bazen eli ile gösteriyor az işaret kullanıyor aferin sana deyince hemen alkış yapıyor bizimde yapmamizi bekliyor kovalamaca oynamayı çok seviyor yaşıtlarıyla zıplamaya bayılır suyu biterse biberini hemen bize getirir bitmiş mi annem hadi dolduralım deyince hemen mutfağa yönelir TV ve telefonu izliyordu ama kestim ama icm icimi yiyor otizm olabilrmi böle yardim edin etrafımda yaşıtları daha çok konusuyor
Yaşıtlarına oranla daha az kelime kurması ve arada ismine tepki vermemek
Merak etmeyin birşey yoktur tv tel yasak kOyun yaşitlariyla yan-yana getirin eskisiden biraz daha fazla ilgilenin duzelirMerhaba nolur yardım edin bna 18 aylık bir kızım var anne dede nene anane diyir ama bilinçsiz gel deyince geliyor al deyince alıyor göz teması var özellikle şarkı söylerken gözünü benden alamaz ismine tepkisi var arada olmuyor oyuncakları ile oynuyor legolar eşleştirme oyunu bultak oyunu hepsini ezbere yapıyor oyuncak tabak kaşıkla oynuyor bana yedir deyince yediriyor babana yedir deyince onada yediriyor istediği şeyi bazen eli ile gösteriyor az işaret kullanıyor aferin sana deyince hemen alkış yapıyor bizimde yapmamizi bekliyor kovalamaca oynamayı çok seviyor yaşıtlarıyla zıplamaya bayılır suyu biterse biberini hemen bize getirir bitmiş mi annem hadi dolduralım deyince hemen mutfağa yönelir TV ve telefonu izliyordu ama kestim ama icm icimi yiyor otizm olabilrmi böle yardim edin etrafımda yaşıtları daha çok konusuyor
İnşallah öyledir 1 2 çok ilgilenicem gelişme olmazsa doktora gidicemUzm LP pan değilim ama hiç bir sıkıntı yok bence
nesi otizm olabilir gibi geldi acaba sizeMerhaba nolur yardım edin bna 18 aylık bir kızım var anne dede nene anane diyir ama bilinçsiz gel deyince geliyor al deyince alıyor göz teması var özellikle şarkı söylerken gözünü benden alamaz ismine tepkisi var arada olmuyor oyuncakları ile oynuyor legolar eşleştirme oyunu bultak oyunu hepsini ezbere yapıyor oyuncak tabak kaşıkla oynuyor bana yedir deyince yediriyor babana yedir deyince onada yediriyor istediği şeyi bazen eli ile gösteriyor az işaret kullanıyor aferin sana deyince hemen alkış yapıyor bizimde yapmamizi bekliyor kovalamaca oynamayı çok seviyor yaşıtlarıyla zıplamaya bayılır suyu biterse biberini hemen bize getirir bitmiş mi annem hadi dolduralım deyince hemen mutfağa yönelir TV ve telefonu izliyordu ama kestim ama icm icimi yiyor otizm olabilrmi böle yardim edin etrafımda yaşıtları daha çok konusuyor
Yaşıtlarına oranla az kelimesi olması mesela suyu su demiuor babasina baba demiuor
İyi de normal yani bunlar oğlum 16 aylık anne demiyor mesela ben acabaaa demiyorum normal çünküYaşıtlarına oranla az kelimesi olması mesela suyu su demiuor babasina baba demiuor
İlk bebeğim bilmiyorum jlki18 aylik çok normal değil mi bunlar
İşaret parmağını kullanıyor mu ?Babamizsi geç konuşmuş amcasının çocuklarıda acaba diyorum bazen ama aklıma herşey geliyor iste
Evet mesela bn su mu diyorum önce tüm eliyle gösteriyor sonra bn işaret edicem oda işaret parmağını cikariyorİlk bebeğim bilmiyorum jlki
Bence normal . Tek sorun konuşma olayı mı sizce ?Evet mesela bn su mu diyorum önce tüm eliyle gösteriyor sonra bn işaret edicem oda işaret parmağını cikariyor
Bence çok normal oğlum da konuşmuyor çok az kelimesi var . Ben sürekli kitap okuyorum düzenli .Ya başka bişey yok dediklerimi anliyor hayr dediğimde elindekini hemen bırakıyor anlıyor yapmamsi gerektiğini mesela ama konuşmuyor anne dede nene diyor bilinçli degil
16 aylıkKaç yaşında acaba oglunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?