Ben hiç böyle internette yorum yazan biri olmadığım halde kendimi gene bu sitede buldum, önce
tüp bebek tuttu, tutmadı, şimdi uyaran eksikliği, ya otizimse korkusu.. ilk defa para biriktirip ev, araba alma senemizde beynimden vurulduğum ah ah en kötü evlerde oturayım, sen Sağlıklı ol bebeğim duygusu, vardır bir bildiği...
Benim oğlum ilk bir sene çok güzel gelişim gösteren bir bebekti, işaret parmağını 11 aylık etkin kullandı. 15 aylık sonrası hayatınıza tablet girdi. İsmine tepki vermediğini 20 aylık farkettirm, işaret parmağını gösterirken kullanıyor ama istediklerine işaret etmiyor ,uzak veya yakın göz teması fena değil ama doktor uzun sürdüremiyor dedi,arkadaş çok seviyor ama oynarken birden eşyalara dalıyor, konuşması o kadar kötü değil anne kak kak (kalk) diyor, baba, dede, Po (top) aç, ay.. meme. çok güzel yapboz yapıyor, bul tak bebek puzzle gibi.. ama vücut dili zayıf, kafasını evet hayır şeklinde sallamıyor, 20 gün önce başladı saatlerce salıncakta sallanmak istiyor, ama kendi sallanmıyor arabaları sıralıyordu, takıntısı, krizleri yok. Dönen şeylere bakmıyor. Sadece ben inceledikçe kafasını sağa sola salladığını farkettim ama arada. Komutlara dikkatini toplayıp ver, al, getir götür yapıyor, sallamadığI da çok oluyo Lütfen bana yardımcı olun.. uzuvlarını göstermemesi, salıncak sevgisi, başını evet hayır şeklinde sallamaması, işime dönmeme, konut yetersizliği diyebilirim kısaca.. tüm evlatta sağlık, sağlık , sağlık ....