Sakın bekleme evde sürekli tekrarlayıcı hareket yapınca ilgisini dağıt. Artık tv olayını kaldır kesinlikle fişi Çek televizyonu yerinden sök derim. Erken farketmişsin eğer şimdi bol bol oyun oynayıp yazda geliyor dışarıda bol bol çıkarırsan hemen toparlar oğlun. Evet hareketli çocuk çok zor birde laf dinlemiyor anlıyorum ama ne olursa olsun çıkar gezdir parka götür kalabalık ortamlara sok anane dedi kuzen karışsın bak gör bir yıla baya baya toparlar. Ama sakın bırakma. Eğer bırakırsan gerileme olur buna da şahit olmuş biri olarak seni uyarıyorum. Yapabildiği çok şey var bunlarda çok güzel şc
Sakın bekleme evde sürekli tekrarlayıcı hareket yapınca ilgisini dağıt. Artık tv olayını kaldır kesinlikle fişi Çek televizyonu yerinden sök derim. Erken farketmişsin eğer şimdi bol bol oyun oynayıp yazda geliyor dışarıda bol bol çıkarırsan hemen toparlar oğlun. Evet hareketli çocuk çok zor birde laf dinlemiyor anlıyorum ama ne olursa olsun çıkar gezdir parka götür kalabalık ortamlara sok anane dedi kuzen karışsın bak gör bir yıla baya baya toparlar. Ama sakın bırakma. Eğer bırakırsan gerileme olur buna da şahit olmuş biri olarak seni uyarıyorum. Yapabildiği çok şey var bunlarda çok güzel şeyler
Cevap yazdiginiz icin cok tesekkur ederim farkettigim ve arastirdigim gunlerden beri oyle kotu bi durumdayim ki ev ustume ustume geliyor hergun agliyorum gercekten korkularimdan dolayi yarin cocuk doktoruna kobtrole de goturcez insaallah 14 unde tekrar bi psikologa goturmeyi dusunuyorum kesinlikle zaman kaybetmek istemiyorum elimizden geleni yapiyoruz eşimle Rabbim farketmemi sagladi sukurler olsun ki illet tv yi hic acmiyorum kesinlikle tamamen kapattik ve duzelmeleri oldugunu dusunuyorum 1 haftada bile , 1 haftadir surekli ilgileniyorum onunlanoyun oynuyorum git gel yaptiginda dikkatini cekmeye calisiyorum iannir misiniz adina bile bakar oldu daha iyi oncekine nazaran Rabbim hayirli sonuclar nasip etsin insaallah korktugumuzdan kurtarsin ve otizm teshisi konulan ya da diger benzer teshileri duyan Anneler3 bol bol guc kuvvet sabir diliyorum Rabbim evlatlarimizi korusun saglik sihhat versin insaallah , simdi de diger doktorlara goturunce yanlis bi teshis koyarlar mi ilgilenirler mi diye endiseliyim annelerin endisesi hic bitmiyor icimden cok tutuyor gercekten insaallah ilerleme katederiz 2 yasina kadar gelisiminin duzelmesini ve her yasinda duzenli gitmesini nasip etsin rabbim, kitaplar aldim oyuncak parmak kuklalari aldik onu parmagimiza takip adini soyluyoruz bakinca farkli oyinvaklar goruyor ve bu sekilde her adini soyleyisimizde onunla iletisime gececegimizi dusunuypr herkese tavsiye ederim cevabiniz ve ilginiz icin tekrar tesekkurler