gayet normal daha küçük gelişimi iyi benceYaşıtlarına oranla az kelimesi olması mesela suyu su demiuor babasina baba demiuor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet normal daha küçük gelişimi iyi benceYaşıtlarına oranla az kelimesi olması mesela suyu su demiuor babasina baba demiuor
Doktor size ne kadar tv izleyebilir günde demişti cemregayet normal daha küçük gelişimi iyi bence
Merhana görunce yazmak istedim sanirim 16 aylik oglunuz bize 15 dakika izin verdi doktorumuz izledigimiz bir cizgi film var bölüm basi 12 16 dakka arasi degisiyor her gün bir bölüm izletiyorum benDoktor size ne kadar tv izleyebilir günde demişti cemre
Merhaba evet 16 aylık . Biz evde tv hiç açmıyoruz . Yemek saatlerinde mama sandalyesine oturabilmesi için kırmızı balık veya Ali babanın çiftliğini açıyorum toplamda 20 dk filan oluyor tüm gün totalinde . Vicdanım sızlıyor ama sırf otursun diye yoksa asla oturmuyor. Yaptığım çok yanlış biliyorum ama çare olmuyor . Yemek yemesi için değil sadece dikkatini toplamak içinMerhana görunce yazmak istedim sanirim 16 aylik oglunuz bize 15 dakika izin verdi doktorumuz izledigimiz bir cizgi film var bölüm basi 12 16 dakka arasi degisiyor her gün bir bölüm izletiyorum ben
Sadece pazar günleri 2 bölüm
en fazla iki saatDoktor size ne kadar tv izleyebilir günde demişti cemre
bende sadece yemek yedirirken aciyorum telefondan yoksa asla yemiyor her videoyuda 3 sn.sonra değiştir diye bağırıyorMerhaba evet 16 aylık . Biz evde tv hiç açmıyoruz . Yemek saatlerinde mama sandalyesine oturabilmesi için kırmızı balık veya Ali babanın çiftliğini açıyorum toplamda 20 dk filan oluyor tüm gün totalinde . Vicdanım sızlıyor ama sırf otursun diye yoksa asla oturmuyor. Yaptığım çok yanlış biliyorum ama çare olmuyor . Yemek yemesi için değil sadece dikkatini toplamak için
Her cocuk farkli demekki yapmaniz gerekiyor kendinizi savunmaya gecmenize üzüldüm bence yapmayin böyle.Merhaba evet 16 aylık . Biz evde tv hiç açmıyoruz . Yemek saatlerinde mama sandalyesine oturabilmesi için kırmızı balık veya Ali babanın çiftliğini açıyorum toplamda 20 dk filan oluyor tüm gün totalinde . Vicdanım sızlıyor ama sırf otursun diye yoksa asla oturmuyor. Yaptığım çok yanlış biliyorum ama çare olmuyor . Yemek yemesi için değil sadece dikkatini toplamak için
Hayır hiç biri yoktu. Bence kızınızda birşey yok bol bol konuşun ilgi gösterin ve parka çıkarın çocuklarla haşır neşir olsun..Bnm 18 aylık bı kızım var al ver anlıyor hayiri biliyor bn hayır deyince hmen elindekini bna veriyor veya ellemiyor oyuncaklarla ham yapıyoruz alkış yap diyoruz yapıo çak yapıo ama TV telefon vermiyorum artık kestim anne dede nene diyor ama bilinçli degil çok korkuyorum uyaran eksikliği diye siz bu aylarda bunları yapıyormuydunuz
Evet öyle yaparsanız hemen fark eder. Hafta sonu sabah 8:30 çıkıyorduk evden yakında park var ve müsait gezmek için öğlen 12 giriyorduk eve uyuyordu uyanıp tekrar çıkıyorduk inan O kadar fark ediyor ki. Allah bütün çocukları korusun bizlerede sabır versin inşallahEwet öle yapıyorum TV kapalı bu ara bol bol konuşuyoruz babasıda abimin kızı var 2 gün bizde kalıcak 5 yaşında sonrada bol bol arkadaş cocuklariyla bir araya getrcem
Amin inşallahAmin inşallah annelik ne zor imis Allah'ım evlaltlarimizi korusun