- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
Sütünüzden bi kaşığa azıcık sağıp ağzının kenarından damlatmaya çalışın, uyandırmak daha kolay olur.Kizlar merhaba...benim serdim dert mi bilmiyorum ama acemilikten iste sizlere ni danisayim dedim..
10 gunluk vi bebegim var benim..geceleri hic uyanmıyor...ilk iki gun gece cok agladi sutum yoktu ondan diye düşündüm acti belli ki..sutum geldiğinden beri gece emiyor sabaha kadar uyanmiyir hic..bi iki kez zorla uyandırdım emdi ama uyuyunca kendi istemezse asla uyanmıyor...altini açıyorum bacaklarıyla ayaklarıyla oynuyorum ama yok...mesela dun gece 1 de emzirdim gece 4te uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı..sabah 6 bucukta zorla kaldırdım uyandi ve emdi...maden ac neden ben zorla uyandiriyorum..5 bucuk saat ac kaldi ...
Sizce ne yapmalı zorlada olsa hir şekilde uyandırmalı mi?? Yoksa ellemeyip kendi uyanmasini mi beklemeli..bu arada sütümde var yetiyo..
Lutfen bi akıl verin bana
Sarılık yoksa bebege rahatsız etme uyusun ...uc cocuk buyuttum bor zaman gelecek neden bu cocuk uymuyor dıyeceksınız..benim kızım ın sarılığı oldugu halde geceleri rahatsız etmedim uyudu...gunduzlerı bol bol emzırdım ..bırseycıgı kalmadı...bebegınız demekkı akın bor bebek elhamdülillah..nazar degdıreceksınız üzerine okuyunDok
doktora götürdük sarılığı yok kiloda almaya başlamış
Doktora götürdük sariligi yok dedi..var ama normal yenidogan sarılığı dedi..4 gunlukken götürmüştük 6.gun tekrar gelin dedi gittik hicbir sorun yok artik tehlike arz etmez dedi....kakasini çişini cok guzel yapiyor gunde 7 8 bez değişiyoruz gunduz de gun icinde uyanıyor uyumadan önce emiyor ve ben uyandirmayana kadarda gece uyanmiyo ki ben uyandirmaya çalışinca da uyanmıyor..ama bugun mutlaja uyandircam
Benim kızım ilk doğduğunda nerdeyse 24 saate yakın doğru düzgün emmedi hiç hali yok gibiydi zaten sadece bakıyordu öyle hep uykulu bir şekilde sutum de vardı sonra gece birden çığlığı bastı acıktı tabii bende çok üzülmüştüm tabii emince bayaa rahatladım. Sonra gelsin göğüs ucu yaraları ağlaya ağlaya emzirmeler iki aylıkken iki defa on gün arayla mastit oldum mastitli göğsü emzirenler bilir canın çekiliyor yok bu acının tarifi doğum hiçbişeymiş yanında. Ama çabuk toparladı kızım ve uykuya hala düşkündür kendisiGercekten mi..su an vicdan azabindan ölüyorum zorlada olsa uyandirmaya caliscam
Eger sarilik yoksa endise edilecek bir durumda yoktur sanirim. Her bebek baska.O ac kalmasinda ben şişmesine raziyim..madem ac neden uyanmıyor ki 5 bucuk saat uyanmadan uyudu gece ne yaptysam uyanmadı bu gece zorlada olsa uyandırcam kac saat surerse sürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?