Uyanmayan bebek

Cok sanslisiniz filan dedim ama burdaki yorumlari okuyunca korktum aclik sekeri filan dusuyormus allah korusun lutfen doktora goturun. Gerci doktora goturmussunuz sorun yok dedigi icin sizde dinlenin yazdim. Aman ihmal etmeyin allah korusun meleklerimizi.

Benim kızım 7 ay aralıksız gece gün uyudu. 24 saatin içinde belki 1 2 saati uyanık olurdu o da parça parça. 10 dakika uyanır sonra uykuya devam ederdi. Prematüre doğmuştu çok küçük idi. Eve çıkınca 3 saatte bir alarm kurup mamasını içirdim. Uyanmasını bekleseydim çoktan açlıktan ölmüştü. Uyandırmaya gerek yok 3 saatte bir verin mamasını ağzına veya emziriyorsanız işte. Uyandırmaya çalışmayın. Bebekler uykuda bile emebiliyorlar ve uyuyarak gelişiyorlar. Uyusun da büyüsün yani

Gercekten mi..su an vicdan azabindan ölüyorum zorlada olsa uyandirmaya caliscam
Vijdan azabı duymaniza gerek yok. Benim bi akrabamın cocuklarida öyle... benimkiler gecede dört beş kere uyanırken onunkiler büyükler gibi akşam uyuyup sabah uyanırlardı. Hemde doğduklarından beri maşallahları var çocuklarının gelişimleri de cok iyi.

Bebeğiniz doğmuş hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzunuz.
Eski konunuzdan hatırladım sizi umarım her şey yolundadır.
Bazı bebekler öyle Çok uyurlar benim kızımda gün içinde uyurdu uyandırır zorla emzirirdim geceleri uyumazdı ama
Doktor bir sıkıntı yok dediyse korkmayın
Ama hafif teprendiğini gördüğünüzde bile emzirin fırsattan istifade bebişi

Kizlar merhaba...benim serdim dert mi bilmiyorum ama acemilikten iste sizlere ni danisayim dedim..
10 gunluk vi bebegim var benim..geceleri hic uyanmıyor...ilk iki gun gece cok agladi sutum yoktu ondan diye düşündüm acti belli ki..sutum geldiğinden beri gece emiyor sabaha kadar uyanmiyir hic..bi iki kez zorla uyandırdım emdi ama uyuyunca kendi istemezse asla uyanmıyor...altini açıyorum bacaklarıyla ayaklarıyla oynuyorum ama yok...mesela dun gece 1 de emzirdim gece 4te uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı..sabah 6 bucukta zorla kaldırdım uyandi ve emdi...maden ac neden ben zorla uyandiriyorum..5 bucuk saat ac kaldi ...

Sizce ne yapmalı zorlada olsa hir şekilde uyandırmalı mi?? Yoksa ellemeyip kendi uyanmasini mi beklemeli..bu arada sütümde var yetiyo..
Lutfen bi akıl verin bana
Maşallah 40 dan sonra uyumuyor diye ağlama ac olsa o kendini yırtar zaten yeni doğan sürekli uyur

Kizlar merhaba...benim serdim dert mi bilmiyorum ama acemilikten iste sizlere ni danisayim dedim..
10 gunluk vi bebegim var benim..geceleri hic uyanmıyor...ilk iki gun gece cok agladi sutum yoktu ondan diye düşündüm acti belli ki..sutum geldiğinden beri gece emiyor sabaha kadar uyanmiyir hic..bi iki kez zorla uyandırdım emdi ama uyuyunca kendi istemezse asla uyanmıyor...altini açıyorum bacaklarıyla ayaklarıyla oynuyorum ama yok...mesela dun gece 1 de emzirdim gece 4te uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı..sabah 6 bucukta zorla kaldırdım uyandi ve emdi...maden ac neden ben zorla uyandiriyorum..5 bucuk saat ac kaldi ...

Sizce ne yapmalı zorlada olsa hir şekilde uyandırmalı mi?? Yoksa ellemeyip kendi uyanmasini mi beklemeli..bu arada sütümde var yetiyo..

ne yaptınız görürdünüz mu doktora

Merhaba bnm bebeğimde uyanmıyor lütfen mesajıımı görün siz bebeğiniz nsl oldu uyandı mı 10 günlük bnm bebeğimde 1 den 6 ya kdr yatıyor kalkmıyor

Bebeğiniz ne durumda uyandı mı bnm bebeğimde öyle

Sarılık ya da açlık şekeri uyku yapar dikkat edin, doktora götürün.

Back