doktora götürdük sarılığı yok kiloda almaya başlamışSarılık olmuş olabilir. Çenesiyle oynayın. Nemli bezle yüzünü silin. Uğraşın ama mutlaka uyandırın. Yeni doğanların kan şekeri düşer bu nedenle iki saatte bir uyandırılmalıdır.
Maalesef bazı bebekler çok zor oluyor bu konuda. İlk kızımda üç kişi uğraşıp yine uyandıramıyorduk. Uyanır gibi yapıp memeyi tutamadan tekrar uyuyordu.Ben anne değilim ama kucağınıza alıp meme ucunu verseniz, uyku arasında
bile almaz mı?
Yani yetişkin gibi güçlü sıkılan bir çene yoktur diyerekten..
Yanlış mı düşünüyorum? :)
Uyurken asla agzini açmıyor ağzına koysam bile memeyi emmiyor ama meme emerken uyursa emmeye devam ediyorBen anne değilim ama kucağınıza alıp meme ucunu verseniz, uyku arasında
bile almaz mı?
Yani yetişkin gibi güçlü sıkılan bir çene yoktur diyerekten..
Yanlış mı düşünüyorum? :)
Aynen öyle 1 saat uyandrmak icin uğraştıgm oldu uyanmadı sutumu sagip veriyim dedim siringa ile agzindan akti yutmadı ne yapacagimi sasirdim ben uyumasina uzuleyim mi sevineyim mi bilemiyorumMaalesef bazı bebekler çok zor oluyor bu konuda. İlk kızımda üç kişi uğraşıp yine uyandıramıyorduk. Uyanır gibi yapıp memeyi tutamadan tekrar uyuyordu.
Ben size kendi yöntemimi söyleyeyim. Sütü sağıp biberonla vermek. Bakın nasıl lıkır lıkır içiyor açlıktan. Ben de kaşık maşık denedim ama hiçbirini almamıştı. Merak etmeyin biberona alışmaz. Siz de rahatlarsınız, yoksa 4-5 saat boyunca göğüsleriniz şişer.Ay
Aynen öyle 1 saat uyandrmak icin uğraştıgm oldu uyanmadı sutumu sagip veriyim dedim siringa ile agzindan akti yutmadı ne yapacagimi sasirdim ben uyumasina uzuleyim mi sevineyim mi bilemiyorum
O ac kalmasinda ben şişmesine raziyim..madem ac neden uyanmıyor ki 5 bucuk saat uyanmadan uyudu gece ne yaptysam uyanmadı bu gece zorlada olsa uyandırcam kac saat surerse sürsünBen size kendi yöntemimi söyleyeyim. Sütü sağıp biberonla vermek. Bakın nasıl lıkır lıkır içiyor açlıktan. Ben de kaşık maşık denedim ama hiçbirini almamıştı. Merak etmeyin biberona alışmaz. Siz de rahatlarsınız, yoksa 4-5 saat boyunca göğüsleriniz şişer.
Bende üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..karni ac olsa uyanir diyorum ama zorla uyandrca da emiyo madem acsin neden uyanmıyorsun degil mi..Ilk ayda belki emzirebiliirsin ama 40 çıkınca uyandırma nasil başlarsa öyle gider çok sanslisin vallahi arkadasimin bebeği de seninki gibiydi 2 yaşını geçti hala mışıl misil uyur kizi
Bence bu sorun değil dr larda her zaman uyandırın derKizlar merhaba...benim serdim dert mi bilmiyorum ama acemilikten iste sizlere ni danisayim dedim..
10 gunluk vi bebegim var benim..geceleri hic uyanmıyor...ilk iki gun gece cok agladi sutum yoktu ondan diye düşündüm acti belli ki..sutum geldiğinden beri gece emiyor sabaha kadar uyanmiyir hic..bi iki kez zorla uyandırdım emdi ama uyuyunca kendi istemezse asla uyanmıyor...altini açıyorum bacaklarıyla ayaklarıyla oynuyorum ama yok...mesela dun gece 1 de emzirdim gece 4te uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı..sabah 6 bucukta zorla kaldırdım uyandi ve emdi...maden ac neden ben zorla uyandiriyorum..5 bucuk saat ac kaldi ...
Sizce ne yapmalı zorlada olsa hir şekilde uyandırmalı mi?? Yoksa ellemeyip kendi uyanmasini mi beklemeli..bu arada sütümde var yetiyo..
Lutfen bi akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?