- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanılıyorsunuz aç çocuk çok güzel uyur. Şekeri düşer ve halsizlik yapar.Uyumak ister.ayyy aynı benım kızım , ooyyy anne kurban verene ,
valla canım çogu dr uyandır emdir diyor bazı dr larda acıkınca kendi uyanır emer diyor ,
bende uyanması bekledım ve emdi uyudu çokta güzel büyüdü maşallahh ,
aç çocuk uymaz bunu bil
Cok kucuk. Uyanmasa da uyandırıp emzirmeniz gerek.Sarıkır olabilir yoksa.Uzun sure uyandırıp emzırmezseniz şekeri de düşebilir. İki saatte bir kesinlikle emzirmeniz şartKizlar merhaba...benim serdim dert mi bilmiyorum ama acemilikten iste sizlere ni danisayim dedim..
10 gunluk vi bebegim var benim..geceleri hic uyanmıyor...ilk iki gun gece cok agladi sutum yoktu ondan diye düşündüm acti belli ki..sutum geldiğinden beri gece emiyor sabaha kadar uyanmiyir hic..bi iki kez zorla uyandırdım emdi ama uyuyunca kendi istemezse asla uyanmıyor...altini açıyorum bacaklarıyla ayaklarıyla oynuyorum ama yok...mesela dun gece 1 de emzirdim gece 4te uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı..sabah 6 bucukta zorla kaldırdım uyandi ve emdi...maden ac neden ben zorla uyandiriyorum..5 bucuk saat ac kaldi ...
Sizce ne yapmalı zorlada olsa hir şekilde uyandırmalı mi?? Yoksa ellemeyip kendi uyanmasini mi beklemeli..bu arada sütümde var yetiyo..
Lutfen bi akıl verin bana
O cocuk değil yalnız bebek bile demeye kıyamaz insan cok kucuk. Şekeri düşer oyle bir uyur ki hastanelik olur iş işten geçer.Sizin dediğiniz aç çocuk uyumaz 1 yasından sonra belki geçerli olabilir.ayyy aynı benım kızım , ooyyy anne kurban verene ,
valla canım çogu dr uyandır emdir diyor bazı dr larda acıkınca kendi uyanır emer diyor ,
bende uyanması bekledım ve emdi uyudu çokta güzel büyüdü maşallahh ,
aç çocuk uymaz bunu bil
Benim kızım şuan 3 aylik ben de oğlum da yaşadım aynı olayı doktor kesinlik le 2 saat de bi uyandirp emzirmemi söyledi ac kalır sa eğer sarılık ilerler oda çok uyutur bence sen kaldır onu uyandır maya çalışKizlar merhaba...benim serdim dert mi bilmiyorum ama acemilikten iste sizlere ni danisayim dedim..
10 gunluk vi bebegim var benim..geceleri hic uyanmıyor...ilk iki gun gece cok agladi sutum yoktu ondan diye düşündüm acti belli ki..sutum geldiğinden beri gece emiyor sabaha kadar uyanmiyir hic..bi iki kez zorla uyandırdım emdi ama uyuyunca kendi istemezse asla uyanmıyor...altini açıyorum bacaklarıyla ayaklarıyla oynuyorum ama yok...mesela dun gece 1 de emzirdim gece 4te uyandırmaya çalıştım ama uyanmadı..sabah 6 bucukta zorla kaldırdım uyandi ve emdi...maden ac neden ben zorla uyandiriyorum..5 bucuk saat ac kaldi ...
Sizce ne yapmalı zorlada olsa hir şekilde uyandırmalı mi?? Yoksa ellemeyip kendi uyanmasini mi beklemeli..bu arada sütümde var yetiyo..
Kan şekeri de düşüp uyuyabilir ama o yüzden 40 çıksın bence 40 çıkana kadar uyanmasa da emzir diye düşünüyorumBende üzülsem mi sevinsem mi bilemedim..karni ac olsa uyanir diyorum ama zorla uyandrca da emiyo madem acsin neden uyanmıyorsun degil mi..
Sekeriniz dustugunde kimildayamazsiniz bile hani, iste benzer durum. Cok kucuk tehlikeli hale gidebilir.O ac kalmasinda ben şişmesine raziyim..madem ac neden uyanmıyor ki 5 bucuk saat uyanmadan uyudu gece ne yaptysam uyanmadı bu gece zorlada olsa uyandırcam kac saat surerse sürsün
Sarılık olmasın uyandırıp emzir mutlaka 3 saatte bir.uyuması zaten sarılık belirtisi canım,şekeri de düşüyor vs dikkat edinKizlar merhaba...benim serdim dert mi bilmiyorum ama acemilikten iste sizlere ni danisayim dedim..
Burnunu hafifçe sıkarsan da uyanır. Mutlaka uyandırmaya çalış. Açlıktan sarılık olabilir. Vücudunun rengine dikkat ettin mi?Gercekten mi..su an vicdan azabindan ölüyorum zorlada olsa uyandirmaya caliscam