- 11 Ağustos 2017
- 94
- 23
- 88
- Konu Sahibi gonluyorgun
İyi akşamlar kızlar. Yaşadıklarım çok uzun ama kısaca anlatmak dertleşmek istiyorum. Yıllardır çok bunaldım.. beni tanımayan objektif yorum yapılsın isityorım. 10 yıldır evliyim. Eşimle ( 30 yaşındayız) hamd olsun severek evlendik kendi yağımızda maddi manevi geçinip gidiyoruz. 5 yaşında bir çocuğumuz var… kaynanamla kayınbabam 20 sene önce ayrılmış . Kayınbabam evlendikleri ilk günden ayrılana kadar hep aldatmış kaynanamı beğenmemiş en sonda ayrılmışlar Biz evlenirken ikisi de başkaları ile evliydi. Kayınbaba eşi ile hiçbir şekilde ortak noktamız yoktu ama kp hatrına ses çıkarmadım He dedim geçtim. Neyse üç sene önce onunla da ayrıldı. Onu da aldatmış, dayak dahil çok kötü özellikleri varmış. Kp yaşantısı yaptıklarını hiçbir kk üyesi onaylamaz kabul etmez ama ben şuan iyi bir insan ben bu hataları yaparken yoktum diye düşünüp karışmadım. İki sene önce de 3. Eşiyle evlendi bir ay içinde. Seviyorum dedi o zaman. Karışmadık. Zaten hanımını bir kere gördük. Sonrasında ben kanser tedavisi görmeye başladım. Az çok herkes tedavinin nasıl bir süreç olduğunu bilir… eşimin bir kardeşi var 3. Hanım ile kardeş maddiyattan dolayı sorun yaşamış . Olaylar bize de sıçradı. Biz hastane köşelerinde derdimize derman ararken eşime de demediklerini bırakmamışlar. Bir sene bu hastalıkla uğraştım, bir kere gelmediler asla maddi bir talebimiz olmadı sadece manevi olarak yanımda ol baba demiş eşim olmadı. Gelemem gelmem demiş: hepimizin numarasını engellemiş karısı aratmadı. Bir bayram ulaşmış eşim beddua edip kapatmış.. neyse benim tedavim bitti , ama kontrol altındayım. Kp görüşmek istemiş. Eşi olmadan geldi özürler hediyeler yalvarmalar. Eşim atamsın mecburum ama karını almam evime dedi. Yine bir sürü kavgalar oldu. Adam kavga ediyor eşim geri adım atmayınca haklısın özür dilerim diyor. En son bayram da mecburen köyde karşılaştık eşim evlerine gitti bizi götürmedi geldi. Bende akşamına çocuğumuzla kapıya gittim kp bayramını kutladım karısı gelene kadar döndüm kendi evimize geldim. Şimdi karısı tutturmuş bana saygı duymuyorlar ben senden boşanacağım bu evlilik böyle gitmez demeye başlamış. Kp aradı hemen siz namaz kılan kuran okuyan insansınız küs olunmaz böyle müslüman mı olunur dedi. Diyorum ki kimseye küs de değilim düşman da değilim. Allahın emirlerine göre mecbur değilim hayatıma almayacağım seni de sırf kocamın babasısın diye böyle günlerde arıyorum kocamın hatrı çok. Ben sizin yüzünüzden mutlu değilim benim de hakkım var pişmanım diyor. Bende pişmansan Allaha tövbe et hayatına bak o zaman bize bulaşmayın benim evimin huzurunu kaçırmayın yeter artık dedim. Bide bu arada küs olan kardeşi barışmış , borçları vardı kp destek olmuş. Asla görüşmem evime gelemez deyip yüzüne küfürler ediyordu şimdi sigara keyifleri yapıyorlar. Ailenin en kötüsü namaz kılan ama onlara göre kin besleyen biz olduk. Çok yoruldum kızlar. Dini bütün yaşamaya çalışan bir çiftiz. Kimseye karışmayız kendi halimizde kendi nefisimizin derdindeyiz. Yanlış yapmaktan çok korkuyorum.. bu tavrımız yanlış mı olmuş, akıl akıldan üstündür. Daha da ayrıntıları var ama iyice uzamasın diye yazmadım. Hakkını helal edin..