Kizlar fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin de benim de ikinci evliligimiz. Birbirimizi seviyoruz ve Allaha şükür bir sorunumuz yok. Biz evlenirken eşimin ailesinden hic bir şey görmedim bir iğne bile annesi üvey. Kendi annesi vefat etmiş. 4 yaşından beri bu kadin bakmış ve tek cocuk(Bu arada ailesinin durumu cok iyi).Esim kendi imkanlarıyla istediklerimi yapmaya çalıştı. Bu konuda bir şikayetim de yok. Gözüm yuksekler de değil. Kimseyi üzmek zora sokmak istemeyen bir insanım. Ama bir hediye ufacık bir takı dahi yapmadılar. Buna alındım. Evlendikten bir süre sonra düşük yaptım hastanede yattım bir süre. Eşim maddi anlamda zorlandı. Asla yardimci olmadılar. Esimde sorunlar ciktı cocuk sahibi olma konusunda birbirimize destek olduk eşimin yanında oldum hep. 2. Kez hamile kaldım onlara gittigimizde esim söyledi hamile oldugumu eli ayağı düzgün kusursuzunu versin Allah diyip kardeşinin cocugu evini yaptiracakmış 100 bin liraya onu anlatmaya başladı . Karısıyla gidip fayanslari seçmişler. bastan sona ev yenilenecek uzun uzun bunlari anlatmaya başladı. Öyle sinirim bozuldu ki . Öyle enayi hissettim ki kendimi. Ben kimseden birsey istemedim beklemedim benimde yaptırmak istediklerim vardı ama esimi zora sokmamak için istemedim. Cocuk istiyorduk önceliğe cocuk yapmayi koydum. Bu kadin beni kıskandırmaya mi calisiyor ne yapmaya çalışıyor sinirleniyorum.
Herkes yanlış anlayıp düşmanlık ve dalga geçmeye koyulmuş
Kayinpederim hasta ve yaşlı bu kadin nefesini zor alan adama sürekli ev bark mal sattirip kendi ailesine kaçırıyor . Adamı da kandırarak yapiyor bunları. Esim de babasi hasta üzülmesin diye sessiz kalmaya çalışıyor. Cünku kadin en ufak lafta yataktan kalkamayan adama bağırıp terk ediyor ağlatıyor. Adam vazgeçemiyor karisindan yaşlı ve hasta kaç senelik karisi sonuçta. Beni her gördüğünde temizlik yapılması lazım kim yapacak badana yapılacak bana kim yardım edecek diye hayiflaniyor. Bende o yuzden onlar bana ne yaptı ki diyorum. ben niye ona gidip temizliğini isini yapayim. O beni sevmiş saygı duymuş olsaydi o zaman koşardım her işine yaşlı insan derdim. Bana bir kere nasılsın demez yeğenlerini anlatır över. Onlara yaptıklarını anlatır. Birinin gelinine ailesi ev vermis evden kira alıyorlarmış bunu sizlere kayinvalideniz durduk yere söylese defalarca ne düşünürsünüz. Ki zaten benim evimde oturuyoruz. Yine de ne zaman beni görse bunu tekrar tekrar söylüyor.
Herkes yanlış anlayıp düşmanlık ve dalga geçmeye koyulmuş
Kayinpederim hasta ve yaşlı bu kadin nefesini zor alan adama sürekli ev bark mal sattirip kendi ailesine kaçırıyor . Adamı da kandırarak yapiyor bunları. Esim de babasi hasta üzülmesin diye sessiz kalmaya çalışıyor. Cünku kadin en ufak lafta yataktan kalkamayan adama bağırıp terk ediyor ağlatıyor. Adam vazgeçemiyor karisindan yaşlı ve hasta kaç senelik karisi sonuçta. Beni her gördüğünde temizlik yapılması lazım kim yapacak badana yapılacak bana kim yardım edecek diye hayiflaniyor. Bende o yuzden onlar bana ne yaptı ki diyorum. ben niye ona gidip temizliğini isini yapayim. O beni sevmiş saygı duymuş olsaydi o zaman koşardım her işine yaşlı insan derdim. Bana bir kere nasılsın demez yeğenlerini anlatır över. Onlara yaptıklarını anlatır. Birinin gelinine ailesi ev vermis evden kira alıyorlarmış bunu sizlere kayinvalideniz durduk yere söylese defalarca ne düşünürsünüz. Ki zaten benim evimde oturuyoruz. Yine de ne zaman beni görse bunu tekrar tekrar söylüyor.
Son düzenleme: