doldurmama gerek yok herkesin gözle göreceği şeyleri aleni yapıyor kendisi insanlarda saf değil...eşinizin ailesiyle konusuun
bu kına ornegının zararı sıze esınıze degıl
zamanında uvey anneyle ılgılı esınızı doldurmus olmalısınız
keşke bizde gelsek... babam karısmaz pek ara demez ama ikimizin arasındakini ona yansıtmayalım yeter babama gore o yuzden bu hale geldık ya babam konussaydı zamanında benımle bır sorunun varmı deseydı anlatsaydım belki boşanırlardı bıle ama artık cok gec iki cocukları var zaten kmse onlardan boşanmasını ıstemıyor bana uzak olsunlar yeter...ama oyle de olmuyor işte sende boşver artık üvey anneni evin var kendı aılen var çok sukur allah onların eline düşürmesin bende hep bunun hayalını kurdum yıllarca allah nasip etti şimdi kendı evımın kapısını açıyorum bunu bıle hazmedemıyor ama....bizimki kendisi kafasında kura kura uzaklaştı bizden
istiyoki hep peşinden koşalım onu arayıp soralım kardeşim ve ben
sonra da konuştuğumuz laflardan birini içinden çekip babamla aylarca kavga ediyor
babam da az değildi hem bunları taşıyor birde sen ara sor idare et diyordu sinir oluyordum
şimdi açıkça beni arasa sana geleceğim dese gelme derim herhalde o hale geldik biz
amin..keşke bizde gelsek... babam karısmaz pek ara demez ama ikimizin arasındakini ona yansıtmayalım yeter babama gore o yuzden bu hale geldık ya babam konussaydı zamanında benımle bır sorunun varmı deseydı anlatsaydım belki boşanırlardı bıle ama artık cok gec iki cocukları var zaten kmse onlardan boşanmasını ıstemıyor bana uzak olsunlar yeter...ama oyle de olmuyor işte sende boşver artık üvey anneni evin var kendı aılen var çok sukur allah onların eline düşürmesin bende hep bunun hayalını kurdum yıllarca allah nasip etti şimdi kendı evımın kapısını açıyorum bunu bıle hazmedemıyor ama....
eğer adama da zararı dokunduysa yapacak tek bir şey var, kadına gelme demek; çocukları görmek için alternatif üretmekçok teşekkur edermmm çok haklısınız biraz güldüm uzaya fırlatma konusundaama doğru gercekten... dokundu işin içinde başka işlerde var burada belirtemeyeceğim...
Eşine niye ceza veriyosun gözünü aç baban 3 parça esya almış kadın altına el koymuş kardesin dediklerini istese o kadın 2 günde düşman eder sana inan desrn ki çok fedakar kadın anlarım da madem sinsi ne diye geliyomerhaba arkadaşlar çok kötü bir gece geçirdim. 1 senelik evliyim ailem bir kaç defa geldi ama kalmamışlardı şimdi üvey annem çocuklarla bu hafta bana gelmek istiyor 1 hafta da kalacak ama eşim istemiyor tamam ona hak veriyorum üvey annemin bize çok kötülüğü oldu maddi manevi çökertti bizi biraz farklı türlü çalışıyor kafası bir örnek veriyim ben kına mı büyük düğün gibi yapmıştım bizim orada yakın arkadaşlarını hep örgütledi kınada takıyı senzafine değilde bana elden verin borç kapatacağım falan diye borca girdiği de yok babam saolsun bi yatak odamı aldı birde olabılcek ıvır zıvırları tencere çeyiz yemek takımı falan onları hep kendım yapmıştm zaten. yani demem o ki çok içten pazarlıkçı bi insan eşim kaç gündür beni yiyor gelmesin birşey bahane et diye hayır babamdan olan iki de çocugu var kardeşlerim onlara üzülüyorum heveslendiler ben başka şehirde onlar başka şehirde oturuyorlar çocuklara kıyamıyorum birde babam var arada inanın 4 gündür adetim de geçikti gerginim patlayacak gibi psklojım bozuldu eşimle dün gece baya büyük kavga ettik ilk defa ayrı yattı ben ona demiştim ne olursa olsun asla ayrı yatakta yatmayalım hassas olduğum bir konu bu ama gitti salonda yattı...şimdi eşime çok hırslıyım evden gitmeyi düşünuyorum bir ceza vermeliyim yoksa bunu hep yapar sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim...
Nasıl bi tutum sergilersiniz bilemem ama bu evden gitmek olmamalı..
Hataya hatayla karşılık vermiş olursunuz, daha vahimi haklıyken haksız konuma düşersiniz.
Ayrıca bu takılara bana verin meselesi bi "üvey anne davranışı" değil sadece.
Öz annelerinde son zamanlarda yaptığı bi hareket.
Canim bende babamin esinden cok cektim..gozu doymuyor..surekli masraf mssraf..kendisine calisiyor kafasi..babami da avucunun icine almis..annemin doneminden olan herseyi sattirip yeni seyler aldiriyor mallarin yarisi onun olsun diye...isin kotusu babam ona o kadar hayran ki yaptigi soyledigi her sey mukemmel!!gecen cok uzuldugum birsey oldu...annemin cok sevdigim klasik bir arabasi vardi..babam onu ds satacakmis...evliyim esimle konustuk gozlerim doldu..annem onu cok severdi biz mi alsak dedim..babami aradim..baba madem satiyorsun bana sat!!hatirasi var dedim..ne dedi biliyormusun..olabilir!!!alsak mi vaz mi gecsek alinca annemin hatirasindan cok babamin bana arabayi satmasi mi!!yaptığı birşeye sadece bir örnek verdim... yıllardır bana eziyeti çok bir kere aramızda zaten 9 yaş var genç bir de anne gibi olamadı hiç... çok teşekkür ederim yorumunuz için...
Babaniz nerdeydi uvey anne size bunlari yaparken? Birde o hanimdanda 2 cocuk yapmis sizle ne derece ilgilendilerki uzerine daha cocuk yapiyorlar. Uvey annede tum yaptigini unutup gezme maksatli gelmek istiyor. Bence gelse daha buyuk sorunlar cikar onun davranislarindan yine siz rahatsiz olursunuz.yaptığı birşeye sadece bir örnek verdim... yıllardır bana eziyeti çok bir kere aramızda zaten 9 yaş var genç bir de anne gibi olamadı hiç... çok teşekkür ederim yorumunuz için...
bu durumları yaşayan bir ben değilmişim çok üzücü insan annesinin hatırasını bile yaşıyamıyor...benımde hıc unutmadıgım bır olay var paylasmak ısterım yasım 14 annemı kaybedelı 2 yıl olmus annemin anneannemden yalvar yakar aldığım bir resmi vardı kimsede yok tek kalmış orada okadar güzeldiki babam evli tabi bu kadınla ben kitap dolabıma koydum cerceveyle annemın resmını birgun okuldan bır geldim resim paramparca edilmiş çerçevenın önunde duruyordu gitti neyaptın dedım artık ben varım bu evde misilleme mi yapıyorsun benı mı kıskandırmya çalısıyorsun dedi bana o gunden sonra annemın adını anmaz oldum içimde yaşadım sonrada millete senzafin annesini hiç sevmıyor diye yaymaya başladı birde pişkin pişkin anneme rahmetli diyip mezarına gitmeleri yokmu ? deliriyorum insaanlarda bunu merhametli birşey sanıyor ama kimin ne oldğunu ben çok iyi biliyorum. kısacası evlisiniz ne guzel üvey annenizle arayı serin ve mesafeli tutumayı deneyın babanız için koparın demiyorum ama yaptıklarının mesafesını görsün bence... allah anneni ışıkla içinde uyutsunCanim bende babamin esinden cok cektim..gozu doymuyor..surekli masraf mssraf..kendisine calisiyor kafasi..babami da avucunun icine almis..annemin doneminden olan herseyi sattirip yeni seyler aldiriyor mallarin yarisi onun olsun diye...isin kotusu babam ona o kadar hayran ki yaptigi soyledigi her sey mukemmel!!gecen cok uzuldugum birsey oldu...annemin cok sevdigim klasik bir arabasi vardi..babam onu ds satacakmis...evliyim esimle konustuk gozlerim doldu..annem onu cok severdi biz mi alsak dedim..babami aradim..baba madem satiyorsun bana sat!!hatirasi var dedim..ne dedi biliyormusun..olabilir!!!alsak mi vaz mi gecsek alinca annemin hatirasindan cok babamin bana arabayi satmasi mi!!aklima gelir hep bilemiyorum..vaz mi gecsek diye dusunuyorum..acaba gordukce daha mi cok kirilirim bilmiyorum...
benım babam filmlerde ki ilgili babalardan olmadı hiç... gözlerini kulaklarını kapadı hep onun yuzunden bu hale geldik...evet gezme maksatlı gelmek istiyor üstelik eşim bir kaç aydır iş sıkıntısı çektiğini bile bile ...Babaniz nerdeydi uvey anne size bunlari yaparken? Birde o hanimdanda 2 cocuk yapmis sizle ne derece ilgilendilerki uzerine daha cocuk yapiyorlar. Uvey annede tum yaptigini unutup gezme maksatli gelmek istiyor. Bence gelse daha buyuk sorunlar cikar onun davranislarindan yine siz rahatsiz olursunuz.
Ben ailenin cok onemli bir kavram olduguna inanmiyorum yani onlar size nasil davrandiysa sizde oyle yapin. Babaylada uvey anneylede mesafe koyun. Ben esinizi cok haksiz bulmadim
Ay korkunc seyler bunlar..bu durumları yaşayan bir ben değilmişim çok üzücü insan annesinin hatırasını bile yaşıyamıyor...benımde hıc unutmadıgım bır olay var paylasmak ısterım yasım 14 annemı kaybedelı 2 yıl olmus annemin anneannemden yalvar yakar aldığım bir resmi vardı kimsede yok tek kalmış orada okadar güzeldiki babam evli tabi bu kadınla ben kitap dolabıma koydum cerceveyle annemın resmını birgun okuldan bır geldim resim paramparca edilmiş çerçevenın önunde duruyordu gitti neyaptın dedım artık ben varım bu evde misilleme mi yapıyorsun benı mı kıskandırmya çalısıyorsun dedi bana o gunden sonra annemın adını anmaz oldum içimde yaşadım sonrada millete senzafin annesini hiç sevmıyor diye yaymaya başladı birde pişkin pişkin anneme rahmetli diyip mezarına gitmeleri yokmu ? deliriyorum insaanlarda bunu merhametli birşey sanıyor ama kimin ne oldğunu ben çok iyi biliyorum. kısacası evlisiniz ne guzel üvey annenizle arayı serin ve mesafeli tutumayı deneyın babanız için koparın demiyorum ama yaptıklarının mesafesını görsün bence... allah anneni ışıkla içinde uyutsunolan onlara oluyor ve geride bıraktığı çocuklarına
Gercekten cok uzuldum durumunuza kahvalti yapiyodum istahim kesildi okudukça boyle baba ve uvey anne icin kendinizi asla yipratmayin. Esinizle kotu olsaniz ona bile sevinir. Esinizde uvey anneyi sevmedigi icin gormek istemiyodur. Ne guzel yuva kurmussunuz fevri davranmayin. Siz ve esinizden baska kimin ne onemi var. Boyle aile icin tek kelime tartismaya degmez bence bosverin.benım babam filmlerde ki ilgili babalardan olmadı hiç... gözlerini kulaklarını kapadı hep onun yuzunden bu hale geldik...evet gezme maksatlı gelmek istiyor üstelik eşim bir kaç aydır iş sıkıntısı çektiğini bile bile ...