Ee anlayamadim sizi o halde, boyle biri icin esinizle niye arayi bozdunuz..acikca derim yani sen gelme kardeslerim gelsin diye..zaten merak etme o cocuklarin annesi oysa yarin bi gun o kardeslerde anneden taraf saf alir..yaptığı birşeye sadece bir örnek verdim... yıllardır bana eziyeti çok bir kere aramızda zaten 9 yaş var genç bir de anne gibi olamadı hiç... çok teşekkür ederim yorumunuz için...
merhaba arkadaşlar çok kötü bir gece geçirdim. 1 senelik evliyim ailem bir kaç defa geldi ama kalmamışlardı şimdi üvey annem çocuklarla bu hafta bana gelmek istiyor 1 hafta da kalacak ama eşim istemiyor tamam ona hak veriyorum üvey annemin bize çok kötülüğü oldu maddi manevi çökertti bizi biraz farklı türlü çalışıyor kafası bir örnek veriyim ben kına mı büyük düğün gibi yapmıştım bizim orada yakın arkadaşlarını hep örgütledi kınada takıyı senzafine değilde bana elden verin borç kapatacağım falan diye borca girdiği de yok babam saolsun bi yatak odamı aldı birde olabılcek ıvır zıvırları tencere çeyiz yemek takımı falan onları hep kendım yapmıştm zaten. yani demem o ki çok içten pazarlıkçı bi insan eşim kaç gündür beni yiyor gelmesin birşey bahane et diye hayır babamdan olan iki de çocugu var kardeşlerim onlara üzülüyorum heveslendiler ben başka şehirde onlar başka şehirde oturuyorlar çocuklara kıyamıyorum birde babam var arada inanın 4 gündür adetim de geçikti gerginim patlayacak gibi psklojım bozuldu eşimle dün gece baya büyük kavga ettik ilk defa ayrı yattı ben ona demiştim ne olursa olsun asla ayrı yatakta yatmayalım hassas olduğum bir konu bu ama gitti salonda yattı...şimdi eşime çok hırslıyım evden gitmeyi düşünuyorum bir ceza vermeliyim yoksa bunu hep yapar sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim...
iyilikle konuştum son ana kadar pzitif yaklaştım ama beynimi yed canım patladım en sonunda bitirmiyor konuyu bir türlü sürekli açıp açıp tahrik ediyor benı sabır bir yere kadarCanım bence 3. Şahıslar için evliliğini sarsmaya değmez. Erkekler biraz inatçı, olacak maalesef böyle şeyler. Eşine kardeşlerin için üvey annene 1 hafta katlanacağını yoksa senin de onun gelmesinden hoşlanmadığını anlat. Dün ayrı yattığınız için ne kadar üzüldüğünü de söyle biraz yumuşatmaya çalış ama sen de beni anla de. Maalesef kolay değil sen gelme sadece kardeşlerim gelsin demek.
bir kopuş noktası olsa inan yapacağım araya mesafeyi ama şimdi gözle görülü r bir hatası yok geçmişi açıarsam ben kötü olurum yine üvey annem bnmde dolduruşa getirir babamı biliyorum bulaşmıyorum hiç...nasıl kötülükler yaptığına bağlı
iyiliği de çok doknmuş mudur
benim üvey annenin bana iyiliği çoktur Allah için
ama sonradan kendisinin çenesiyle beklentileriyle kıskançlıklarıyla baş edemedim
ve uzaklaşmayı tercih ettim şimdi babamı yiyip bitiriyormuş ben ona ne yaptım diye
devasa iyilikleri yoksa üvey anne için eşinle kötü olma derim..
teşekkür ederim canım fikirlerin içinevden ayrılma bu hareketi bir daha tekrarlarsa dönüşü olmayan şeyleri yaşayacağınıza ikna et...ben yapmayacağim şeyleri dilime pelesenk etmem bunuda bil diye sert bir dille uyarırırm.
anne üveyse kardeşler benim benim canımdan olanları sen hangi hakla eve kabul etmezsin de..
gitmedim benım suçum olmayan bir konudan beynimi yedi günlerdir haklı gibi yatak terkediyor yapamadm canımÖyle her kavgaya ev terkedilmez. O sizden ayrı yattıysa siz onun yanına gitseydiniz. 3. şahıslar için yuvanızı, huzurunuzu bozmayın. Siz gidin kardeşleriniz yanına yada annenize açık açık söyleyin sadece çocuklar gelsin diye.
teşekkürler canım güzel yorumun içineşinin yaptığı çok yanlış...sende bunu üstüne yanlış yapma...
sakince konuş onun ailesi gelse sen aynı tepkiyi göstersen hoşuna gider mi?altı üstü 1 hafta kötülüğe kötülükle karşılık vermek zorunda deilsiniz..
bizimki kendisi kafasında kura kura uzaklaştı bizdenbir kopuş noktası olsa inan yapacağım araya mesafeyi ama şimdi gözle görülü r bir hatası yok geçmişi açıarsam ben kötü olurum yine üvey annem bnmde dolduruşa getirir babamı biliyorum bulaşmıyorum hiç...
çok teşekkur edermmm çok haklısınız biraz güldüm uzaya fırlatma konusundabirincisi evi terk etmek çok yanlış olur, ortada hiçbir şey yokken. hani yani yarın öbür gün allah korusun yalan, ihanet, şiddet gibi bir durum olduğunda bu sefer aya fırlatmanız gerekebilir kendinizitepkilerinizi ölçülü verin ve bunun içinde daha kötü durumlarla kıyaslayarak kademe düşürün bence, ben öyle yapıyorum gayet başarılı oluyor
ikincisi de önemli olan bu üvey annenin size ne yaptığı değil, eşinize bireysel olarak bir zararı dokundu mu?