şifon gömlek al eşine onu giysin.. ütüye gerek kalmazGömlekleri fosilleşsin de göreyim ben onu
Inan ben de senin gibi okudum.Heyyooo ben tembel jerry
Domestosu çalınmış kılıklı hatunlar merhaba
Şu ütüsüz gezenler hep üstsüz gezenler diye okuyan sadece benmiyim
:d ay beğenmez ki gömlek konusunda süper kahraman gibi davranıyor illa ki bir uyum bir tarz olacakşifon gömlek al eşine onu giysin.. ütüye gerek kalmaz
Biraz düşüneyim kesin vardır alevli bişeylerİşte cazibenin atasıyım diye boşuna söylemiyorum rüyalara kadar giriyorum.Kesin alevli şortumla görmüşsündür ben rüyayı az çok tahmin ettim İyiyim bidenem, regl girdi araya. Fitilleri kullanmak için regl bitmesini bekliyorum. Gelmek bilmedi şimdi de bitmiyor lanet Acuk karın ağrım var ama daha iyiyim. Yara otu diye bir ot tavsiye etti eşimin akrabası hatta otu da verdi. İyi geliyormuş, tereddüt ettim ama denedim henüz ölmedim inşallah iyi gelir. Koca karı ilaçlarına başladım resmen Allah'ım sosyete duysa rezil olurum Sen nasılsın çiçeğim?
Gömleği büzüşesi seniiiGömlekleri fosilleşsin de göreyim ben onu
Aynen canım yaaaa bende bi yere çıkarken üşeniyorum valla eşarp ütüle elbise ütüle ğfffffffffÜtüyü hic sevmemlakin herseyim ütülü olur mecburiyetten acikken ütü yapmazdim bile oh giy cik simdi ise yok basortu utule yok tunik ütüle hos 2 gündür tunigi ve pantalonu ütüsüz giyiyorum üsendim ütü yapmaya ki yapsamda direk oturup kalkinca.nasil.basariyorsam.kiris kiris oluyordu
Canım öğretmen değilim ama yeğenimde Kasım 2014 doğumlu sordular okula başlayacak anasınıfınaKızlar aranızda öğretmen olduğu için burdan sorayım dedim ☺
Kasım 2014 lü kızımı bu yıl anasınıfına kabul ederler mi sizce?
Bende çok severim domestossss kokunu yaaaaa missss missssssCanımmm yaaaperde ütüleme tak bana o perdeleri asmak çıkarmak eziyetttt sanada sevdiririm ev silmeyi özellikle domestos koklaya koklaya parfum gibi seversin sende benim gibi...
Bende ekim 2015 li kızım için soracaktımKızlar aranızda öğretmen olduğu için burdan sorayım dedim ☺
Kasım 2014 lü kızımı bu yıl anasınıfına kabul ederler mi sizce?
Teşekkür ederimCanım öğretmen değilim ama yeğenimde Kasım 2014 doğumlu sordular okula başlayacak anasınıfına
İnşallah hep böyle hevesli olurlarTeşekkür ederim ☺ kızım çok hevesli anne okul ne zaman açılacak diyip duruyor
Yerimmmmm tatlişişiii benim yiğenim de öyleTeşekkür ederim ☺ kızım çok hevesli anne okul ne zaman açılacak diyip duruyor
Aman mok götürsün senden önemli miHala yataklar açık
Mutfak tezgahı bulaşık dolu ben sabahdir kk da
Yemek yapılacak 5 de adam gelecek beyazlar yıkanacak
Ve ben burda çene çalıyorum evini mok götüren olabilir nick im
Ay yaşasın benim evimde böyleHala yataklar açık
Mutfak tezgahı bulaşık dolu ben sabahdir kk da
Yemek yapılacak 5 de adam gelecek beyazlar yıkanacak
Ve ben burda çene çalıyorum evini mok götüren olabilir nick im