ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Evet hanımlar temizliğe evet severim helede ev silmeyi daha çok severim helede o domestos kokusu yok muu bayılırım fakat ütü bi kabusssssss ablam sagolsun o yaparrr
Sen bana şu temizlik yapmayı sevdir bütün ütülerini yaparım baaaak perdelerini bile ütülerim. Daha da ne diyim

Gene mi uyuyakaldın sen uykusuz şirinim
Bütün çocuklar mı aynı olur ya benim kızım da anne uyan dündüz oldu diye çemkiriyor
Biz oğlanla daha erken uyanıyoruz mecburen. Kızım da bana çemkiriyor anne neden çok erken kalktın diyeonun derdi farklı ama. Erken kalkıp yanıma gelip sarılarak uykusunu tamamlamak istiyor

Ütüyü hic sevmem lakin herseyim ütülü olur mecburiyetten acikken ütü yapmazdim bile oh giy cik simdi ise yok basortu utule yok tunik ütüle hos 2 gündür tunigi ve pantalonu ütüsüz giyiyorum üsendim ütü yapmaya ki yapsamda direk oturup kalkinca.nasil.basariyorsam.kiris kiris oluyordu

Çocuğun uyku keyfi yarım kalıyor demek ki Benim ki de odasında yatıyor ama tam sbh ezanında uyanıp bizim odaya gelip yatıyor uykusunu öyle tamamlıyor saat 10 kadar yatıyorduk beraber kardeşi oldugundan beri ikimizin de düzeni bozuldu kızımda triplerde iki aydır

Sen bana şu temizlik yapmayı sevdir bütün ütülerini yaparım baaaak perdelerini bile ütülerim. Daha da ne diyim
Canımmm yaaa perde ütüleme tak bana o perdeleri asmak çıkarmak eziyetttt sanada sevdiririm ev silmeyi özellikle domestos koklaya koklaya parfum gibi seversin sende benim gibi...

Topiğin hayırlı olsun kuzum, ütülerin canı cehenneme

Ah be yavru senide ben.gbi bi uyutmuyolarr esimden cok kizimm beni tabki

Topiğin hayırlı olsun kuzum, ütülerin canı cehenneme
Cicii kız bu topiği görünce eşime dedim bak böyle böyle bir çok üye ütüye karşı hatta bide lakap lazım diye

aman aman hayatim gözünü seveyim, pantolonları mavimsi pembe yapma fikrinden vazgeçte,yeter ki ütüsüz giyek herşeyi dediii ajsdjskd
Ağlar mısın güler misin
Lakabımı da eşim buldu ütüsüz kobra olsun seninki de madem diyor

Bizimkiler zevksizler yemin ederim yoksa mavimsi pembeyi herkes sever Yazlık tişörtleri çok şükür ütü gerektirmiyor yıkıyorsun ütülü gibi çıkıyor süper tabi rengi akmadıysaPantolonlar da hemen kırışmıyor eşim gelince nizami asar hemen Kışlık gömlekleri berbat hemen kırışıyor ütülerken düzelmiyor cinnet geçirmelik tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…