ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Bende son üç saattir evi süpürcem süpürge ortada beklıor ben ona bakıyorum o bana bakıyor işkence edıorum belki kendi kendine süpürür
Bence dile gelecek yada bakacak hayır yok yavasca fişini sokup kendi kendine gezecek

Eskiden bende oyleydim hala öyleyim

Ya benim yatağa ne demeli evde toplam 5 kisilik yatak var 3 tanesi tek kişilik onlar varken yer yatağı yapıyoruz düşün evin yayintisiji
Niye kız nasıl Bi fantazı öle ay anam benimde yığın Bi haftadır dağıldı yıkıldı öylesine tursu gibi atmıstım üstüsüte kocaya dedim sen yap kaldıramıom (naz yapıorum ) tamam dedi ona kakalıcam gibi görünüo aman cokda tın

Bende çok severim domestossss kokunu yaaaaa missss missssss
Ama yaramaz kızım yerlerde sürünüyor bi süre ara verdim o yüzden kullanamıyorum
Zaten her gün her gün kullanamıyorsun ki ben bizim evde çocuk olmadığı halde her gun kullanmıyorum malum nede olsa kimyasal tabi bu arada şise kapagını acıp koklamadıgım vr koklamayacagım anlamıda gelmiyoooo az annem domestos koklarken yakalamadı

Mahalleye hurdacı gelmiş hurdan yoksa dövecek gibi bağrıor adam
Anacıgım adam hiç degilse malı rızkı için bagırıyor ya benim burda geldiğim yerdeki komsuları sorsan ahhh ahh 3 haftadır komsulugu baskasına sıkıntı vermek olarak anlıyorlar.. kendi gibi düsünmeyen davranmayalarıda ara bozan diye etiketliyorlar.

Dedikodu yapmıyorsan ara bozan olursun

Sıcaktan yatakta yatamiyiruz yer yatağı serin oluyor :))

Pislikci başı geldii uh beee ne konuşmuşsunuz kızz herkesi yanitlayamadim ama okuduum

Hos geldiniz tekrarrr eveeeet yarin çarşamba günü yarın ayin var. Tarikata katılacak olanlar bir adım öne çıksıın yarın bir ütüyü kurban edicezzz ütüyü törene hazırlaması için birisini seçmemiz lazım gönüllü olan????

Kıızz gönüllü olardım da benim oğlan izin vermez cocuk bas bas bağrınıyor

Hahaha Adam sivile geçse de gün yüzü görsem diye dua ediyorum Hadi benimkinin o şansı var @RosSsS ve senin üniformadan kaçışınız yok
Ya valla öyle ucundan,kıyısından köşesinden bile kaçışımız yokk,o şansı yakalarsan iyi değerlendir sende bebisim

Ya valla öyle ucundan,kıyısından köşesinden bile kaçışımız yokk,o şansı yakalarsan iyi değerlendir sende bebisim
Kızlaaar huu burada ütüleri kurban ediyoruzz üniformaymış takım elbiseymiş kurtulun bu kaygılardaan yarin ayin varr canimcim birinin ütüyü törene hazırlamasi gerek sen olmak ister misiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…