ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Bizimkiler zevksizler yemin ederim yoksa mavimsi pembeyi herkes sever :KK53: :KK70: :KK70: Yazlık tişörtleri çok şükür ütü gerektirmiyor yıkıyorsun ütülü gibi çıkıyor süper tabi rengi akmadıysa:KK70:Pantolonlar da hemen kırışmıyor eşim gelince nizami asar hemen 😂 Kışlık gömlekleri berbat hemen kırışıyor ütülerken düzelmiyor cinnet geçirmelik tam :KK34:
İyi bari yazlık tişört pantolonlardan bari yüzün gülsün ya :KK70: kışa daha çok var hele onu o zmn düşünürüz:halay:simdi keyfini çıkar :) renklerini de akitmasan iyiydi ama ona dua etsin eşin full pembe de giyebilirdi :KK53:

Canımmm yaaa 😍😍😍😍 perde ütüleme tak bana o perdeleri asmak çıkarmak eziyetttt 😣😣😣 sanada sevdiririm ev silmeyi özellikle domestos koklaya koklaya parfum gibi seversin sende benim gibi...
Ay hem ütüler hem takarım hiç sorun değil 😄
Temiz evi seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum :deli::KK48:

He ya çocuğu uyuturken sızmak çok hoşuma gidiyor. Aslında bu aralar kasten uyuyorum. Çocuk uyuduktan sonra kalkabilirim ama eşim çok soğuk. Kalkıp sessiz sessiz ne yapayım. Vuruyorum kafayı uyuyorum mis 😂😂
Oturduğun yerde uyuyakalmak gibisi yok valla😄Ben arada diyorum çocuk uyuduktan sonra uyuyakalabilirim haberin olsun 😂

Oturduğun yerde uyuyakalmak gibisi yok valla😄Ben arada diyorum çocuk uyuduktan sonra uyuyakalabilirim haberin olsun 😂
Baktın uykun geldi kalk, dişini fırçala, üstünü değiştir, o sırada gözün bir şeye takılıyor onu hallet of of çok uzun iş. Oturduğun yerde sızmak öyle mi direkt uçuş 😂😂

İyi bari yazlık tişört pantolonlardan bari yüzün gülsün ya :KK70: kışa daha çok var hele onu o zmn düşünürüz:halay:simdi keyfini çıkar :) renklerini de akitmasan iyiydi ama ona dua etsin eşin full pembe de giyebilirdi :KK53:
Hahaha :KK70: Adam sivile geçse de gün yüzü görsem diye dua ediyorum :rolleyes:Hadi benimkinin o şansı var ByNkoaLa ByNkoaLa ve senin üniformadan kaçışınız yok :110:

Ah yavrum, seksi şempazem. Çayının limonsuzluğuna kurban olduğum. Hoş buldum, özledin di mi beni :KK8:
Özlemem mi fıstıkım hatta geçen gün rüyamda gördüm seni. Ama tam hatırlayamadığımdan söylememiştim. Yeri geldi söyliyim😄😄
Nasıl oldun Buarada canım geçti mi enfeksiyonun?

Özlemem mi fıstıkım hatta geçen gün rüyamda gördüm seni. Ama tam hatırlayamadığımdan söylememiştim. Yeri geldi söyliyim😄😄
Nasıl oldun Buarada canım geçti mi enfeksiyonun?
İşte cazibenin atasıyım diye boşuna söylemiyorum rüyalara kadar giriyorum.:KK8: Kesin alevli şortumla görmüşsündür ben rüyayı az çok tahmin ettim :KK70: :KK70: İyiyim bidenem, regl girdi araya. Fitilleri kullanmak için regl bitmesini bekliyorum. Gelmek bilmedi şimdi de bitmiyor lanet :KK53: Acuk karın ağrım var ama daha iyiyim. Yara otu diye bir ot tavsiye etti eşimin akrabası hatta otu da verdi. İyi geliyormuş, tereddüt ettim ama denedim henüz ölmedim inşallah iyi gelir. Koca karı ilaçlarına başladım resmen Allah'ım sosyete duysa rezil olurum :deli::KK70::KK70:Sen nasılsın çiçeğim?

Geçen eşim dedi ki bak ütü gerektirmeyen gömlekler buldum. Fiyatını sorduktan sonra yok yok gerek yok ben hepsini ütülerim dedim:skandal::KK70:
ütülemek istemiyorsan şöle yöntemle uygulayin
yatagin arasina düzgünde yerleştirin. akşamdan..;
sabahleyin hazir :KK70::KK70:

Son düzenleyen: Moderatör:
X