ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Bende son üç saattir evi süpürcem süpürge ortada beklıor ben ona bakıyorum o bana bakıyor 😁 işkence edıorum belki kendi kendine süpürür 🙄
Bence dile gelecek yada bakacak hayır yok yavasca fişini sokup kendi kendine gezecek :KK70:

Ay yaşasın benim evimde böyle 😁😁😁😁 çamaşır yıkanacak kuruyanlar katlanacak bulaşık makineye sokulacak eve süpürge tutulacak felan amma nerede bebek uyanmadan yaparım bir ara inşallah 😅 yatakları toplamıyom ben arada içine girip kestiriyorum gece tekrar yatıyoruz diye de 😅😅😅😅
Eskiden bende oyleydim hala öyleyim :rolleyes:

Ya benim yatağa ne demeli evde toplam 5 kisilik yatak var 3 tanesi tek kişilik onlar varken yer yatağı yapıyoruz düşün evin yayintisiji :KK70:
Niye kız nasıl Bi fantazı öle 🤣🤣🤣 ay anam benimde yığın Bi haftadır dağıldı yıkıldı öylesine tursu gibi atmıstım üstüsüte kocaya dedim sen yap kaldıramıom (naz yapıorum 😋😁) tamam dedi ona kakalıcam gibi görünüo aman cokda tın 🙄😂😂😂😂

Bende çok severim domestossss kokunu yaaaaa missss missssss
Ama yaramaz kızım yerlerde sürünüyor bi süre ara verdim o yüzden kullanamıyorum😣😣
Zaten her gün her gün kullanamıyorsun ki ben bizim evde çocuk olmadığı halde her gun kullanmıyorum malum nede olsa kimyasal 😕😕 tabi bu arada şise kapagını acıp koklamadıgım vr koklamayacagım anlamıda gelmiyoooo 😀😀😀 az annem domestos koklarken yakalamadı 😂😂😈😈😈😈

Mahalleye hurdacı gelmiş hurdan yoksa dövecek gibi bağrıor adam :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
Anacıgım adam hiç degilse malı rızkı için bagırıyor ya benim burda geldiğim yerdeki komsuları sorsan ahhh ahh 3 haftadır 😕😕😕 komsulugu baskasına sıkıntı vermek olarak anlıyorlar.. kendi gibi düsünmeyen davranmayalarıda ara bozan diye etiketliyorlar. 😠😠😬😬😨😨😣😣

Anacıgım adam hiç degilse malı rızkı için bagırıyor ya benim burda geldiğim yerdeki komsuları sorsan ahhh ahh 3 haftadır 😕😕😕 komsulugu baskasına sıkıntı vermek olarak anlıyorlar.. kendi gibi düsünmeyen davranmayalarıda ara bozan diye etiketliyorlar. 😠😠😬😬😨😨😣😣
Dedikodu yapmıyorsan ara bozan olursun 😁😁

Niye kız nasıl Bi fantazı öle 🤣🤣🤣 ay anam benimde yığın Bi haftadır dağıldı yıkıldı öylesine tursu gibi atmıstım üstüsüte kocaya dedim sen yap kaldıramıom (naz yapıorum 😋😁) tamam dedi ona kakalıcam gibi görünüo aman cokda tın 🙄😂😂😂😂
Sıcaktan yatakta yatamiyiruz yer yatağı serin oluyor :))

Pislikci başı geldii uh beee ne konuşmuşsunuz kızz 😂 herkesi yanitlayamadim ama okuduum 😍

Hos geldiniz tekrarrr eveeeet yarin çarşamba günü yarın ayin var. Tarikata katılacak olanlar bir adım öne çıksıın 😈 yarın bir ütüyü kurban edicezzz ütüyü törene hazırlaması için birisini seçmemiz lazım gönüllü olan????

Pislikci başı geldii uh beee ne konuşmuşsunuz kızz 😂 herkesi yanitlayamadim ama okuduum 😍

Hos geldiniz tekrarrr eveeeet yarin çarşamba günü yarın ayin var. Tarikata katılacak olanlar bir adım öne çıksıın 😈 yarın bir ütüyü kurban edicezzz ütüyü törene hazırlaması için birisini seçmemiz lazım gönüllü olan????
Kıızz gönüllü olardım da benim oğlan izin vermez cocuk bas bas bağrınıyor :olamaz: :KK48:

Hahaha :KK70: Adam sivile geçse de gün yüzü görsem diye dua ediyorum :rolleyes:Hadi benimkinin o şansı var @RosSsS ve senin üniformadan kaçışınız yok :110:
Ya valla öyle ucundan,kıyısından köşesinden bile kaçışımız yokk,o şansı yakalarsan iyi değerlendir sende bebisim :110:

Ya valla öyle ucundan,kıyısından köşesinden bile kaçışımız yokk,o şansı yakalarsan iyi değerlendir sende bebisim :110:
Kızlaaar huu burada ütüleri kurban ediyoruzz üniformaymış takım elbiseymiş kurtulun bu kaygılardaan 😈 yarin ayin varr canimcim birinin ütüyü törene hazırlamasi gerek sen olmak ister misiin 😀

Olsun bebişim başka zaman yaparız seni de 😂 eeee baska baskaaa? Bana gönüllü lazımm bir cesur yürek lazımm 😈
images-2.jpeg

X