- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Aman salayim çayıra mevlam kayiraAman mok götürsün senden önemli mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman salayim çayıra mevlam kayiraAman mok götürsün senden önemli mi
Bence dile gelecek yada bakacak hayır yok yavasca fişini sokup kendi kendine gezecekBende son üç saattir evi süpürcem süpürge ortada beklıor ben ona bakıyorum o bana bakıyor işkence edıorum belki kendi kendine süpürür
Eskiden bende oyleydim hala öyleyimAy yaşasın benim evimde böyle çamaşır yıkanacak kuruyanlar katlanacak bulaşık makineye sokulacak eve süpürge tutulacak felan amma nerede bebek uyanmadan yaparım bir ara inşallah yatakları toplamıyom ben arada içine girip kestiriyorum gece tekrar yatıyoruz diye de
az kaldı sabredıoBence dile gelecek yada bakacak hayır yok yavasca fişini sokup kendi kendine gezecek
Ya benim yatağa ne demeli evde toplam 5 kisilik yatak var 3 tanesi tek kişilik onlar varken yer yatağı yapıyoruz düşün evin yayintisijiaz kaldı sabredıo
Niye kız nasıl Bi fantazı öle ay anam benimde yığın Bi haftadır dağıldı yıkıldı öylesine tursu gibi atmıstım üstüsüte kocaya dedim sen yap kaldıramıom (naz yapıorum ) tamam dedi ona kakalıcam gibi görünüo aman cokda tınYa benim yatağa ne demeli evde toplam 5 kisilik yatak var 3 tanesi tek kişilik onlar varken yer yatağı yapıyoruz düşün evin yayintisiji
Zaten her gün her gün kullanamıyorsun ki ben bizim evde çocuk olmadığı halde her gun kullanmıyorum malum nede olsa kimyasal tabi bu arada şise kapagını acıp koklamadıgım vr koklamayacagım anlamıda gelmiyoooo az annem domestos koklarken yakalamadıBende çok severim domestossss kokunu yaaaaa missss missssss
Ama yaramaz kızım yerlerde sürünüyor bi süre ara verdim o yüzden kullanamıyorum
Anacıgım adam hiç degilse malı rızkı için bagırıyor ya benim burda geldiğim yerdeki komsuları sorsan ahhh ahh 3 haftadır komsulugu baskasına sıkıntı vermek olarak anlıyorlar.. kendi gibi düsünmeyen davranmayalarıda ara bozan diye etiketliyorlar.Mahalleye hurdacı gelmiş hurdan yoksa dövecek gibi bağrıor adam
Dedikodu yapmıyorsan ara bozan olursunAnacıgım adam hiç degilse malı rızkı için bagırıyor ya benim burda geldiğim yerdeki komsuları sorsan ahhh ahh 3 haftadır komsulugu baskasına sıkıntı vermek olarak anlıyorlar.. kendi gibi düsünmeyen davranmayalarıda ara bozan diye etiketliyorlar.
Sıcaktan yatakta yatamiyiruz yer yatağı serin oluyor :))Niye kız nasıl Bi fantazı öle ay anam benimde yığın Bi haftadır dağıldı yıkıldı öylesine tursu gibi atmıstım üstüsüte kocaya dedim sen yap kaldıramıom (naz yapıorum ) tamam dedi ona kakalıcam gibi görünüo aman cokda tın
Kıızz gönüllü olardım da benim oğlan izin vermez cocuk bas bas bağrınıyorPislikci başı geldii uh beee ne konuşmuşsunuz kızz herkesi yanitlayamadim ama okuduum
Hos geldiniz tekrarrr eveeeet yarin çarşamba günü yarın ayin var. Tarikata katılacak olanlar bir adım öne çıksıın yarın bir ütüyü kurban edicezzz ütüyü törene hazırlaması için birisini seçmemiz lazım gönüllü olan????
Adamı da tarikata alırız erkekler hiç zorlanmaz zaten hemen uyum sağlarlar onlara pislik olsun
Olsun bebişim başka zaman yaparız seni de eeee baska baskaaa? Bana gönüllü lazımm bir cesur yürek lazımmKıızz gönüllü olardım da benim oğlan izin vermez cocuk bas bas bağrınıyor
Ya valla öyle ucundan,kıyısından köşesinden bile kaçışımız yokk,o şansı yakalarsan iyi değerlendir sende bebisimHahaha Adam sivile geçse de gün yüzü görsem diye dua ediyorum Hadi benimkinin o şansı var @RosSsS ve senin üniformadan kaçışınız yok
Kızlaaar huu burada ütüleri kurban ediyoruzz üniformaymış takım elbiseymiş kurtulun bu kaygılardaan yarin ayin varr canimcim birinin ütüyü törene hazırlamasi gerek sen olmak ister misiinYa valla öyle ucundan,kıyısından köşesinden bile kaçışımız yokk,o şansı yakalarsan iyi değerlendir sende bebisim
Olsun bebişim başka zaman yaparız seni de eeee baska baskaaa? Bana gönüllü lazımm bir cesur yürek lazımm
Haklısın yıvrem zor iş seni anlıyorummm hayat bizi bu duruma getirdii isyanım var ulaaaaaan