Ben ne olsam aceppp@EternaaLLoveBlue_Peri @Kutsal Tiramisu @balbocuuu @Sweet mummy @markoluparisli @zehra1809 hizuran @2014prenseslerim2015 @Psikolojik Deliii -Adel- @SaryamV @Bonus ByNkoaLa @Pembeemzik @SeviyomHee @kurabiyekokusu78 Hifaa @Nurov @Dilos06 @Ayas19 @CinnetNur Cozuttu @Kova hatunu @Cay6 Limonsuzzcay @imzaben @ecesaygi @Gunyeli @slnkhrmn008 @Tatlianne20 @Gama kralice @Hebehubele @kevsersoylu @Cennet Annesi K Kendinisevenbirii B Brunello Cicinelli @bide bele cek @Kurkmantolumdnn @Kmsl Hnd @drdotty @kitapkahvehuzur @Silent Scream @ReyhanHatun93 @Minikriko hicmet16
Kimseyi atlamamaya çalıştım. Aramızda görmek istediklerinizi etiketleyebilirsiniz. Ama dikkat edin
Burası korkaklara göre değil
Hoşgeldim bebemGünaydın adelimm hoşgeldin ☺
Yok çok şükür benim kız uyuyan kimseyi sevmiyor herkesi eşit şekilde uyandırıyorBabasina asla kiymaz. Anneaa güneş çıktı kalkbabaya doğmuyor o güneş tabi
İyi bari yazlık tişört pantolonlardan bari yüzün gülsün yaBizimkiler zevksizler yemin ederim yoksa mavimsi pembeyi herkes severYazlık tişörtleri çok şükür ütü gerektirmiyor yıkıyorsun ütülü gibi çıkıyor süper tabi rengi akmadıysa Pantolonlar da hemen kırışmıyor eşim gelince nizami asar hemen Kışlık gömlekleri berbat hemen kırışıyor ütülerken düzelmiyor cinnet geçirmelik tam
Benim sıpa o kadar adil değil. Havası ancak banaYok çok şükür benim kız uyuyan kimseyi sevmiyor herkesi eşit şekilde uyandırıyoryoksa çıldırırım
Ay hem ütüler hem takarım hiç sorun değilCanımmm yaaaperde ütüleme tak bana o perdeleri asmak çıkarmak eziyetttt sanada sevdiririm ev silmeyi özellikle domestos koklaya koklaya parfum gibi seversin sende benim gibi...
Oturduğun yerde uyuyakalmak gibisi yok vallaHe ya çocuğu uyuturken sızmak çok hoşuma gidiyor. Aslında bu aralar kasten uyuyorum. Çocuk uyuduktan sonra kalkabilirim ama eşim çok soğuk. Kalkıp sessiz sessiz ne yapayım. Vuruyorum kafayı uyuyorum mis
Baktın uykun geldi kalk, dişini fırçala, üstünü değiştir, o sırada gözün bir şeye takılıyor onu hallet of of çok uzun iş. Oturduğun yerde sızmak öyle mi direkt uçuşOturduğun yerde uyuyakalmak gibisi yok vallaBen arada diyorum çocuk uyuduktan sonra uyuyakalabilirim haberin olsun
Hahahaİyi bari yazlık tişört pantolonlardan bari yüzün gülsün yakışa daha çok var hele onu o zmn düşünürüz simdi keyfini çıkar :) renklerini de akitmasan iyiydi ama ona dua etsin eşin full pembe de giyebilirdi
degilmi aynen öle temiz ev ferahlık geliyor. uyurum mis gibi evde.. temizlige gelince bende sevmiyorumAy hem ütüler hem takarım hiç sorun değil
Temiz evi seviyorum ama temizlik yapmayı sevmiyorum
Ah yavrum, seksi şempazem. Çayının limonsuzluğuna kurban olduğum. Hoş buldum, özledin di mi beni
Özlemem mi fıstıkım hatta geçen gün rüyamda gördüm seni. Ama tam hatırlayamadığımdan söylememiştim. Yeri geldi söyliyimAh yavrum, seksi şempazem. Çayının limonsuzluğuna kurban olduğum. Hoş buldum, özledin di mi beni
İşte cazibenin atasıyım diye boşuna söylemiyorum rüyalara kadar giriyorum.Özlemem mi fıstıkım hatta geçen gün rüyamda gördüm seni. Ama tam hatırlayamadığımdan söylememiştim. Yeri geldi söyliyim
Nasıl oldun Buarada canım geçti mi enfeksiyonun?
ütülemek istemiyorsan şöle yöntemle uygulayinGeçen eşim dedi ki bak ütü gerektirmeyen gömlekler buldum. Fiyatını sorduktan sonra yok yok gerek yok ben hepsini ütülerim dedim