- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Ya senin komsun olmak vardi ya ☺Kizlaarr, gayseri ııhh ıhhbeklerim ayrıca hamur açma da ne var gııızz yufkaya boşa para vermeyin, 2 kilo un alin açın elcağızlariniz da börekleri çörekleri ne varmış gelin size ben,has kayserili olarak mantı açıyım çiçeklerimm,bir kasiga 40 tane sigdirtayim
Bence benimkiler ikinizi de döverSenin kaslarinla benim biyiklarim kapissin mi
Benim biyiklarim senin biyiklarindan daha guzeeel tamam miBence benimkiler ikinizi de döver
Ahaha sonra bdv'deki yorumları yine oturur birlikte okurduk mantı börek falan yerken, çekişe çekişeYa senin komsun olmak vardi ya ☺
Butun gun tepene cokerdim sende bdvde konu açardın komşum yapisti gitmiyor diyene kadar romantik
gunaydin cnmGünaydın ballarım
Cok yeni aydi bana gun kuzumgün sana yenimi aydi qardasim
kız benimkiler güzel diil zaten yahuşuhluBenim biyiklarim senin biyiklarindan daha guzeeel tamam mi
tahminim var avizedendir o gece yatirmiyodur seniCok yeni aydi bana gun kuzumnapiyosunnn
O zaman benim biyiklarim senin biyiklarina bakmazzz cok nazlidirkız benimkiler güzel diil zaten yahuşuhlu
Ahahaha evett kabus gibi tepemdetahminim var avizedendir o gece yatirmiyodur seni
napam kizla ugrasyom sen balim
benimkide reklam delisi ve arada cikan cizgifilm muziklerAhahaha evett kabus gibi tepemdebende oglanla ugrasiyorum cizgi filme reklam giriyo diye bana kiziyo ben napayim
Ama hep kiz reklamlari cikiyorbenimkide reklam delisi ve arada cikan cizgifilm muzikler
ahahaha öldüm suanAma hep kiz reklamlari cikiyorbarbieeee veee onun doguran kopegiiiiii hic ogluma gore reklam cikmiyoor
ahahaa ütüsüz ve iğrenciz ne hoşO zaman benim biyiklarim senin biyiklarina bakmazzz cok nazlidirayy sabah sabah ne kadar igrencim
Bakayim ona da bakayimahahaha öldüm suancartonneti izlet orda erkege cikiyo genelde nef fln