- 30 Ocak 2017
- 12.698
- 193.926
Ne kadar pislik o kadar ic huzuruahahaa ütüsüz ve iğrenciz ne hoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar pislik o kadar ic huzuruahahaa ütüsüz ve iğrenciz ne hoş
hic sorma gece gunduz cizgifilm gerci bizimki telefona takmis sûrekli telden izliyo video ama biyandan tvde cizgifilm acik mutlakaBakayim ona da bakayim ne de olsa butun isimiz bu
Arka fonda çalması lazim tv nin ruhunu besliyo ordanhic sorma gece gunduz cizgifilm gerci bizimki telefona takmis sûrekli telden izliyo video ama biyandan tvde cizgifilm acik mutlaka
aynen kesinlikle yine bi enerji yayiyo odayaArka fonda çalması lazim tv nin ruhunu besliyo ordan
En cok hangisini seviyorraynen kesinlikle yine bi enerji yayiyo odaya
niloya anne baba demeden niloya dedi hatunEn cok hangisini seviyorr
Bldirimin biri kaçtı mı diğerleri gelmiyor galibaBanada bildirim gelmıyor yahu
Günaydın Canlarım buralarda mısınız?❤ Kızlar bugün heyecanlıyım, tüp bebek için ilk gorusmeye gidicem,muayene mi olucam nasipse doktorumuz bizi bekliyor.
Ne olacak ne bitecek bilmiyorum,aceleciyim yaa,bana dua eder misiniz bebişlerim❤
Aminn canım Allah razı olsun inşallah teşekkür ederimCanım Rabbim zorunu kolaylaştırsın. Dilerim tez zamanda sana ve anne olmak isteyen bütün güzel insanlara Rabbim saglıklı hayırlı evlat evlatlar nasip eder Herşey gönlünce olsun canım
Günaydın canim,aynen çok sessiz kaldı topik bence deGünaydın kizlar Chocolita ne bu sessizlik ya
Topik sahibi uğramıyor baksanaGünaydın canim,aynen çok sessiz kaldı topik bence de
İki aylık bebeyle çatışıyorum resmen çıldırıciim siz nasılsınızHuuuu selam beybiler nasılsınız
Kolay gelsin canımmm iyi nolsun sıcaklarla boğuşmaya devamİki aylık bebeyle çatışıyorum resmen çıldırıciim siz nasılsınız