Ay bugün bura esiyor Allah'tanKolay gelsin canımmm iyi nolsun sıcaklarla boğuşmaya devam
Fikir neyse zikir de o olur hesabı.Neler oluyor burada, yoksam hala ustsuz mu geziyorsunuz
Fikir neyse zikir de o olur hesabı.
Yani şuan kendilerine özgürlük vermiş durumdayım :))
Demekki o da ütülü seviyor.Yapacak bir şey yokAhahah ama ilk okudugumda ben boyle okumustum. Bu sebeple hala boyle bakiyorum :) SorumlusuChocolita dir :))
Nickin cok guzeel karizmaa merak uyandiran nicklerden canimm cok ciddiyim :)Ahahah ama ilk okudugumda ben boyle okumustum. Bu sebeple hala boyle bakiyorum :) SorumlusuChocolita dir :))
Lütfen yazmayın
Ne olsun canım Annem Babam ve Yiğenim geldiler sonunda KayseriyeKizlarr napiyorsunuuuz :)
Canım ya kusura bakma yaa gecenlerde bayanin biriyle kendi actıgı konuda kalan bi konusma alıcılara eklenmis bende engellemistim msj alıcda kalmıs kusuruma bakmaBu lutfen yazmayin ne kiz kim demis onu neden demis. Iyiyim bende yeni kahvalti ettik canim
Afiyet bak şeker olsun görüsmeyeli ne yapıyosun nasıl geciyo günün hani nezaman çekirdek denizinde yuzecezzzBu lutfen yazmayin ne kiz kim demis onu neden demis. Iyiyim bende yeni kahvalti ettik canim
Sana da afiyet olsun tatlimm balimAfiyet bak şeker olsun görüsmeyeli ne yapıyosun nasıl geciyo günün hani nezaman çekirdek denizinde yuzecezzz
Allah kolaylık versin ne olsun tangır tungur yuvarlanıp duruyorum degisen bisey yokkSana da afiyet olsun tatlimm balimvalla gunlerim sarimsaksiz cacik gibi geciyor bir eksiklik var bir yarim kalmiss senin nasil geciyor
Oyle ama sarimsaksiz cacik olmaz ki onDan oyle benzetme yapayim dedimAllah kolaylık versin ne olsun tangır tungur yuvarlanıp duruyorum degisen bisey yokkbu arada sarımsaksız yogurt candır
Öle de kuzu benim için cacık sarımsaksız olandırOyle ama sarimsaksiz cacik olmaz ki onDan oyle benzetme yapayim dedim