ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Chocolita Blue_Peri anam fıstık gibi hazır yufkalar satıyorlar. Elimizin hamuruyla o işlere girmeyelim biz
Ee yanii hem şimdi herkez kendi evinde açsa yufkayı neolcek hee ,yufkacılar işsizmi kalsın onların paraya ihtiyacı yokmu , kızlar hazır yufka kullananlar olarak sloganımızzz ( alın verin ekonomiye can verin yufka ilennnn nokta)

Memleket nire hemen çıkıyoruz
Aynennn , gell ben yola cıktım nerde olduğunu bilmeden
Kizlaarr, gayseri ııhh ıhh beklerim ayrıca hamur açma da ne var gııızz yufkaya boşa para vermeyin, 2 kilo un alin açın elcağızlariniz da börekleri çörekleri ne varmışgelin size ben,has kayserili olarak mantı açıyım çiçeklerimm,bir kasiga 40 tane sigdirtayim

Limonsuzzcay kuzu bu bizi eziyormu banamı öyle geliyor..

Ellerine sağlık canım kayserili misin K Kendinisevenbirii

Bak bak belli oldu niye bu kadar gelmemizi istediği Limonsuzzcay kuzu bu bize ütüyü yıkacak oldu pışşııık
Hııı önce ütü yaptırceeek sonra da ütüyü astırceeek. K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii seni gidi uyanık biri seniii
Kiz Allah emi sizi ben ütü karşıtı biri olarak paralarız,asar keseriz,katliam yaparız diyorum,siz ütü yaptircek diyonuz, şu topikte denecek laf mi bu Chocolita atacak sonra hepimizi topiginden

Kiz Allah emi sizi ben ütü karşıtı biri olarak paralarız,asar keseriz,katliam yaparız diyorum,siz ütü yaptircek diyonuz, şu topikte denecek laf mi bu Chocolita atacak sonra hepimizi topiginden
Haaa öyle mi demek istedin kız tamam ozaman gece gece jeton gideceği yeri şaşırdı sen hazırla sofrayı

Vaay cok pis kiskandim mantiya bayiliriiim boyle hamarat arkadaslara bayiliyorum ya ben hic hevesli degilim tatli hevesim var ama her cesit yapmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…