Ee yanii hem şimdi herkez kendi evinde açsa yufkayı neolcek hee ,yufkacılar işsizmi kalsın onların paraya ihtiyacı yokmu , kızlar hazır yufka kullananlar olarak sloganımızzz ( alın verin ekonomiye can verin yufka ilennnn nokta)
Memleket nire hemen çıkıyoruz
Kizlaarr, gayseri ııhh ıhhAynennn, gell ben yola cıktım nerde olduğunu bilmeden
Kizlaarr, gayseri ııhh ıhhbeklerim ayrıca hamur açma da ne var gııızz yufkaya boşa para vermeyin, 2 kilo un alin açın elcağızlariniz da börekleri çörekleri ne varmış gelin size ben,has kayserili olarak mantı açıyım çiçeklerimm,bir kasiga 40 tane sigdirtayim
Yok bebişim
Kizlaarr, gayseri ııhh ıhhbeklerim ayrıca hamur açma da ne var gııızz yufkaya boşa para vermeyin, 2 kilo un alin açın elcağızlariniz da börekleri çörekleri ne varmış gelin size ben,has kayserili olarak mantı açıyım çiçeklerimm,bir kasiga 40 tane sigdirtayim
Tatlım geç oldu kusura bakma
Evet kuzum Kayseriliyim
Hıı gelemicemizi biliyor yaaa ondan ondaaanYok bebişimne ezmesi estağfurullah sevirem ben sizi,yedirip icirem diye şeeğettimdi
İyi bildinTatlım geç oldu kusura bakma
K Kendinisevenbirii acaba sana gelelim diye ikna etmeye çalışıyor olmayasın
Yaa çıkın gelin bakın önünüze neler sererriimmHıı gelemicemizi biliyor yaaa ondan ondaaan
Bak bak belli oldu niye bu kadar gelmemizi istediğiYaa çıkın gelin bakın önünüze neler sererriimmsonra birlikte katliam yaparız ütüyü falan paralarız hep bir
Konum at geliyoruz kızİyi bildinsize gelin kisirimda var tatlimda,börek coregimde dedim gelmiyonuz
Hııı önce ütü yaptırceeek sonra da ütüyü astırceeek. K Kendinisevenbirii seni gidi uyanık biri seniiiBak bak belli oldu niye bu kadar gelmemizi istediğiLimonsuzzcay kuzu bu bize ütüyü yıkacak oldu pışşııık
Bak bak belli oldu niye bu kadar gelmemizi istediğiLimonsuzzcay kuzu bu bize ütüyü yıkacak oldu pışşııık
Kiz Allah emi siziHııı önce ütü yaptırceeek sonra da ütüyü astırceeek. K Kendinisevenbirii K Kendinisevenbirii seni gidi uyanık biri seniii
Bende Adanalı fakat aslen Hataylıyım suanda KayserideyimEvet kuzum Kayseriliyim
Kızlarrr ütü mu yaptıracaksınız kurban adayınaBak bak belli oldu niye bu kadar gelmemizi istediğiLimonsuzzcay kuzu bu bize ütüyü yıkacak oldu pışşııık
Daha fena katliam fikirleri istiyorum daha can alıcı daha +30 fotolarrrKiz Allah emi siziben ütü karşıtı biri olarak paralarız,asar keseriz,katliam yaparız diyorum,siz ütü yaptircek diyonuz, şu topikte denecek laf mi bu Chocolita atacak sonra hepimizi topiginden
Haaa öyle mi demek istedin kız tamam ozaman gece gece jeton gideceği yeri şaşırdıKiz Allah emi siziben ütü karşıtı biri olarak paralarız,asar keseriz,katliam yaparız diyorum,siz ütü yaptircek diyonuz, şu topikte denecek laf mi bu Chocolita atacak sonra hepimizi topiginden
Vaay cok pis kiskandimKizlaarr, gayseri ııhh ıhhbeklerim ayrıca hamur açma da ne var gııızz yufkaya boşa para vermeyin, 2 kilo un alin açın elcağızlariniz da börekleri çörekleri ne varmış gelin size ben,has kayserili olarak mantı açıyım çiçeklerimm,bir kasiga 40 tane sigdirtayim
Niye bu kadar tatlisin senHaaa öyle mi demek istedin kız tamam ozaman gece gece jeton gideceği yeri şaşırdısen hazırla sofrayı