ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Vaay cok pis kiskandim 😂 mantiya bayiliriiim 😍 boyle hamarat arkadaslara bayiliyorum ya ben hic hevesli degilim 😑 tatli hevesim var ama her cesit yapmak isterim
Yap kuzum tabi, tatlı yapmaya hevesin varmış daha ne.bende boşluktan iste ya böyle şeylere sardım,yaptım yaptım derken öğrendim çıktım herşeyi,ah bı bebişim olsa :KK45: boşluk falan kalmaz😂

Vaay cok pis kiskandim 😂 mantiya bayiliriiim 😍 boyle hamarat arkadaslara bayiliyorum ya ben hic hevesli degilim 😑 tatli hevesim var ama her cesit yapmak isterim
Boşver yapan var işte çagırıyo sabahtan beri bizi gel burayaaa :KK4:atla arkama gidiyozZ :KK55:

Yap kuzum tabi, tatlı yapmaya hevesin varmış daha ne.bende boşluktan iste ya böyle şeylere sardım,yaptım yaptım derken öğrendim çıktım herşeyi,ah bı bebişim olsa :KK45: boşluk falan kalmaz😂
Rabbim sana ve butun isteyenlere versin canim benim hep dua ediyorum hepiniz icin ♡

Aranıza hoşgeldim. Bir yıldır kendimi bıraktım. Her şeyi saldım. Allaaaam kaşlarım bile inanılmaz bir halde. Biri beni durdursun dicem de duruyorum zaten öyle...
Hoşgeldin canııım ,kaşlara bari bi el at bacım okadar salma kız :KK48: ,ama ütüyü temizliği burada sal gitsin :KK66: :))

Salmak istemiyorum ama mecbur kaliyorrum iste 😐 butun terbiyemi bozdu bu telefon kufur edee ede bir halim kalmiyor
Yeni bitane al bari uygun bulursan kuzum, tabi fiyatı nedir bilemem de. Benim elimdeki tel ikinci el mesela eşimin arkadaşı 1 ay olmuş alalı satıyomuş eşim sordu istersen yeni aldı daha diye bende olur dedim uyguna geldi ,benimki de baya kafayı yemişti , öyle falan bulursan al bitane. Yada alabilirsen sıfır

Yeni bitane al bari uygun bulursan kuzum, tabi fiyatı nedir bilemem de. Benim elimdeki tel ikinci el mesela eşimin arkadaşı 1 ay olmuş alalı satıyomuş eşim sordu istersen yeni aldı daha diye bende olur dedim uyguna geldi ,benimki de baya kafayı yemişti , öyle falan bulursan al bitane. Yada alabilirsen sıfır
Esim alalim diyor ama borclarimiz var ben gittigi yere kadar idare edeyim diyorum. Al desem alir ama ben alma diyorum 😄 bende bir manyagim

Ahahahahsd bana uyar valla 😂😂 ben şimdi moda ayağına yatıyorum da patlamasam bari bi yerde 😂😂 biri anlıcak diye ödüm kopuyor. Üni de sabah 8 de okula makyajlı giden insandım ben, niye böyle olduysam anlamadım kiii
Evlilik adami carpiyor sekerim boyle bazen mal gibi dalip gidiyorum bir yerlere.. dagilmisim salmisim sebepsiz anlamsiz boyle bakiyorum ve diyorum ki tokyo da saat kac acaba :ruh:

X