- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
Yap kuzum tabi, tatlı yapmaya hevesin varmış daha ne.bende boşluktan iste ya böyle şeylere sardım,yaptım yaptım derken öğrendim çıktım herşeyi,ah bı bebişim olsaVaay cok pis kiskandimmantiya bayiliriiim boyle hamarat arkadaslara bayiliyorum ya ben hic hevesli degilim tatli hevesim var ama her cesit yapmak isterim
Boşver yapan var işte çagırıyo sabahtan beri bizi gel burayaaaVaay cok pis kiskandimmantiya bayiliriiim boyle hamarat arkadaslara bayiliyorum ya ben hic hevesli degilim tatli hevesim var ama her cesit yapmak isterim
Ahaha farkettimHaaa öyle mi demek istedin kız tamam ozaman gece gece jeton gideceği yeri şaşırdısen hazırla sofrayı
Annem şekeri azıcık kaçırmışşşNiye bu kadar tatlisin sen
Bozuntuya vermeseydinde bi sac baş girişeydik şurdaAhaha farkettimdedim bunlar ne diyor yahu,yanlış anladılar galiba diye
Rabbim sana ve butun isteyenlere versin canim benim hep dua ediyorum hepiniz icin ♡Yap kuzum tabi, tatlı yapmaya hevesin varmış daha ne.bende boşluktan iste ya böyle şeylere sardım,yaptım yaptım derken öğrendim çıktım herşeyi,ah bı bebişim olsaboşluk falan kalmaz
Ay evet hazirsa gidek yiyek kizBoşver yapan var işte çagırıyo sabahtan beri bizi gel burayaaaatla arkama gidiyozZ
VallamıyaaAy evet hazirsa gidek yiyek kizbak bazen benim telefonum tutukluk yapiyo harfleri basmiyo bil ki ben o yuzden siteye girmiyorum
Hoşgeldin canııım ,kaşlara bari bi el at bacım okadar salma kızAranıza hoşgeldim. Bir yıldır kendimi bıraktım. Her şeyi saldım. Allaaaam kaşlarım bile inanılmaz bir halde. Biri beni durdursun dicem de duruyorum zaten öyle...
Salmak istemiyorum ama mecbur kaliyorrum isteVallamıyaaözletme kendini boş bırakma buraları ,
Senin kaslarinla benim biyiklarim kapissin miAranıza hoşgeldim. Bir yıldır kendimi bıraktım. Her şeyi saldım. Allaaaam kaşlarım bile inanılmaz bir halde. Biri beni durdursun dicem de duruyorum zaten öyle...
Yeni bitane al bari uygun bulursan kuzum, tabi fiyatı nedir bilemem de. Benim elimdeki tel ikinci el mesela eşimin arkadaşı 1 ay olmuş alalı satıyomuş eşim sordu istersen yeni aldı daha diye bende olur dedim uyguna geldi ,benimki de baya kafayı yemişti , öyle falan bulursan al bitane. Yada alabilirsen sıfırSalmak istemiyorum ama mecbur kaliyorrum istebutun terbiyemi bozdu bu telefon kufur edee ede bir halim kalmiyor
Ahahahahsd bana uyar vallaSenin kaslarinla benim biyiklarim kapissin mi
Ehh heee cara delevigne stylaaa... Ama bende mahmut tuncer gibi duruyoorHoşgeldin canııım ,kaşlara bari bi el at bacım okadar salma kız,ama ütüyü temizliği burada sal gitsin :))
Esim alalim diyor ama borclarimiz var ben gittigi yere kadar idare edeyim diyorum. Al desem alir ama ben alma diyorumYeni bitane al bari uygun bulursan kuzum, tabi fiyatı nedir bilemem de. Benim elimdeki tel ikinci el mesela eşimin arkadaşı 1 ay olmuş alalı satıyomuş eşim sordu istersen yeni aldı daha diye bende olur dedim uyguna geldi ,benimki de baya kafayı yemişti , öyle falan bulursan al bitane. Yada alabilirsen sıfır
Evlilik adami carpiyor sekerim boyle bazen mal gibi dalip gidiyorum bir yerlere.. dagilmisim salmisim sebepsiz anlamsiz boyle bakiyorum ve diyorum ki tokyo da saat kac acabaAhahahahsd bana uyar vallaben şimdi moda ayağına yatıyorum da patlamasam bari bi yerde biri anlıcak diye ödüm kopuyor. Üni de sabah 8 de okula makyajlı giden insandım ben, niye böyle olduysam anlamadım kiii
Allah seni gece gece güldürdün teyvteyy elede mendilEhh heee cara delevigne stylaaa... Ama bende mahmut tuncer gibi duruyoor
Hemde ne delü manyakkkEsim alalim diyor ama borclarimiz var ben gittigi yere kadar idare edeyim diyorum. Al desem alir ama ben alma diyorumbende bir manyagim
Kaynanana aldır bebişimEsim alalim diyor ama borclarimiz var ben gittigi yere kadar idare edeyim diyorum. Al desem alir ama ben alma diyorumbende bir manyagim