Evet,midemde tek tek yer ayarladim,cok misafirperverimEvet hepsine birer isim verdin bağlandin
Allah seni yaaa. Üstü çıplak üye mi aradın gerçekten“Üstsüz “ gezenler okumuşum aboov bir de foto koyuyorlarmış diye sayfa sayfa gezerken ütüsüzmüş ya meğer
Oy aşkımEki Görüntüle 2286433 kendinize bir oturak seçin yemekleri bunlarda yicez sizin içün özel getirrtim yalnız ördekli adelimin-Adel-
Ahaha ayıpsın tepsinin birini sana biriniBende isterim bende bende
Tarif istiyozz.Ahaha ayıpsın tepsinin birini sana biriniKova hatunu na yollayim o zmn aranızda anlssin yoksa çıkın bana gelin yahu bende daha ne Cevherler var bı bilseniz mide fesadı geçirerek donersiniz evlerimize ayy Allah korusunda yani Töbe Töbe
Su yeşil bacak ney kız kurbağa mi ahaha ben onu sectimEki Görüntüle 2286433 kendinize bir oturak seçin yemekleri bunlarda yicez sizin içün özel getirrtim yalnız ördekli adelimin-Adel-
Seni kurbağa bacaklı seniii tamam o seninSu yeşil bacak ney kız kurbağa mi ahaha ben onu sectim
Bende ondanSu yeşil bacak ney kız kurbağa mi ahaha ben onu sectim
Tarifte veririm dadlumm ama seni de beklerim ben, önce benim elimden yiyiver sonra kendin yap yoksa yokTarif istiyozz.
Yok bebegm icinden geldigi gibi davrann ben kiyamiyorum sanaAma gerçekten üzüldüğüm için koyuyorum zatenama tamam balım koymamaya dikkat ederim artık
Tamam yola çıktım bileTarifte veririm dadlumm ama seni de beklerim ben, önce benim elimden yiyiver sonra kendin yap yoksa yok
Bana yenilerini yapacakmış hııııhSana yenisni yapsin,onlari nufusuma aldim ben
Süpermiş ya ama herkes kurbağalıyı seçmiş. Bende kaplanlıyı alayım bariEki Görüntüle 2286433 kendinize bir oturak seçin yemekleri bunlarda yicez sizin içün özel getirrtim yalnız ördekli adelimin-Adel-
oy oy oy hamarat kadının hali de başka tabiAhaha ayıpsın tepsinin birini sana biriniKova hatunu na yollayim o zmn aranızda anlssin yoksa çıkın bana gelin yahu bende daha ne Cevherler var bı bilseniz mide fesadı geçirerek donersiniz evlerimize ayy Allah korusunda yani Töbe Töbe
Sen duygusal şeyler paylaşınca bende sana kıyamıyorumYok bebegm icinden geldigi davrann ben kiyamiyorum sana
Al yafrum o sana daha iyi yakışırBana yenilerini yapacakmış hııııh
Süpermiş ya ama herkes kurbağalıyı seçmiş. Bende kaplanlıyı alayım barioy oy oy hamarat kadının hali de başka tabi hem davete icabet etmek lazım demi
Sen duygusal şeyler paylaşınca bende sana kıyamıyorumduygular karşılıklı
Ya bebişim çıkın çıkın gelin bı güzel doyuram hepinizioy oy oy hamarat kadının hali de başka tabihem davete icabet etmek lazım demi
Teşekkür ederim bal küpümmDurun kızlar tarifi de iliştiriyim şuraya aklimdayken bari
1 paket kedidili bisküvi
1 yemek kaşığı granül kahve,ılık suyla karıştırılır
Kreması:
1 litre süt
1 bardak şeker
2 kaşık nişasta
2 kaşık un
1 kutu labne peyniri
1 kaşık dolusu tereyağı
Bunlari labne haric karıştırıp pisiriyorsunuz,krema pişince altını kapatıp labneyi ekleyip blenderle cirpiyorsunuz
Cuplarin el altında bir kedidilini kahveli ılık suya batırıp ikiye kırıp koyuyosunuz, üstüne krema sonra tekrar bı kedidili daha tekrar yine krema,böyle iki kat yapıp en üste kakao serpiyosunuz dilediğiniz gibi süslüyorsunuz❤
Waauuwwwbnde zürafayı seçtim