- 12 Haziran 2019
- 17.558
- 106.490
- 36
Öyle mi dersinAl yafrum o sana daha iyi yakışır
Memleket nire hemen çıkıyoruzYa bebişim çıkın çıkın gelin bı güzel doyuram hepinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi dersinAl yafrum o sana daha iyi yakışır
Memleket nire hemen çıkıyoruzYa bebişim çıkın çıkın gelin bı güzel doyuram hepinizi
Aynennn , gell ben yola cıktım nerde olduğunu bilmedenÖyle mi dersin
Memleket nire hemen çıkıyoruz
Aaa olmaz öyle kuzum önce rotayı belirlemek lazımAynennn , gell ben yola cıktım nerde olduğunu bilmeden
Tiramisunun heyecanı ile neyaptığımı biliyommu benAaa olmaz öyle kuzum önce rotayı belirlemek lazım
Heey dostum sakin ol. Tamam yiyeceğiz bütün tatlılarıTiramisunun heyecanı ile neyaptığımı biliyommu ben
Acele etme guzelım kaç yasinda kızın? Eğer daha erkense sonra gider. Sen çalısıyor musun? Devlet anaokulu degil miKızımı anasınıfına yazdıymak için gittik ama listeler daha açıklanmamış üstelik kızım Ay olarak alınmayabilirmiş. Kasım doğumlu. Ne yapsam bilemedim
Hamaratsın kızııııım ah bende su tembelligi atabilsem ustumdeenTiramisunun heyecanı ile neyaptığımı biliyommu ben
2014 Kasım doğumlu kuzum. Ben çalışmıyorum (ne ilgisi var ki ) evet canım devlet.Acele etme guzelım kaç yasinda kızın? Eğer daha erkense sonra gider. Sen çalısıyor musun? Devlet anaokulu degil mi
He dedim hani calisiyosun diye mi acaba ne yapacagini bilemedin :))) bir sey olmaz ya baslar elbet kuzu :)2014 Kasım doğumlu kuzum. Ben çalışmıyorum (ne ilgisi var ki ) evet canım devlet.
Benim kızımın ayında 45 kişi falan alınacakmış. Diğer okullar uzak bana.
Heey dostum sakin ol. Tamam yiyeceğiz bütün tatlıları
Kız ben farklımıyım sanki Hayaller tiramisu hayatlar zeytinyağlı barbunya ocakta pişiyiii.Hamaratsın kızııııım ah bende su tembelligi atabilsem ustumdeen
Barbunya ne ola kiKız ben farklımıyım sanki Hayaller tiramisu hayatlar zeytinyağlı barbunya ocakta pişiyiii.
Pişssşn atarım fasulyeye benzer gııız hiçmi duymasın mübarekBarbunya ne ola ki
Ben hic barbunya yemegi yapmadim blueePişssşn atarım fasulyeye benzer gııız hiçmi duymasın mübarek
Dene bi bacım eksik kalma barbunyadanBen hic barbunya yemegi yapmadim bluee
Hic hamur acmadimmm hep yufkadan yaptm boreklerimi deniyim bari napayinDene bi bacım eksik kalma barbunyadan
Çaktırma bende yufkadan yapıyom börekleri dene deneHic hamur acmadimmm hep yufkadan yaptm boreklerimi deniyim bari napayin
İnşAllah canım ya. Nasıl da hevesli bir görsen. Anne okul ne zaman açılacak diyip duruyorHe dedim hani calisiyosun diye mi acaba ne yapacagini bilemedin :))) bir sey olmaz ya baslar elbet kuzu :)