ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Evet hanımlar temizliğe evet severim helede ev silmeyi daha çok severim helede o domestos kokusu yok muu :KK76: :KK76: :ıslık::KK66: bayılırım fakat ütü bi kabusssssss ablam sagolsun o yaparrr:halay::halay::emir_bebek:
Sen bana şu temizlik yapmayı sevdir bütün ütülerini yaparım baaaak perdelerini bile ütülerim. Daha da ne diyim:KK45::KK53:

Vuu yeni topicimiz hayırlı olsun. Ben gece sızmış kalmışım. Uyandım ki saç baş birbirine girmiş off... Herif kaldırmaya çalışıyor 😂😂 sabah da oğlan dağa gözünü açmadan annem ıyann, annem ıyann diye uyandırmaya çalışıyor. 😂
Gene mi uyuyakaldın sen uykusuz şirinim☺️☺️❤️
Bütün çocuklar mı aynı olur ya benim kızım da anne uyan dündüz oldu diye çemkiriyor 😅
Biz oğlanla daha erken uyanıyoruz mecburen. Kızım da bana çemkiriyor anne neden çok erken kalktın diye😄onun derdi farklı ama. Erken kalkıp yanıma gelip sarılarak uykusunu tamamlamak istiyor:-)

Ütüyü hic sevmem 😁 lakin herseyim ütülü olur mecburiyetten acikken ütü yapmazdim bile oh giy cik 🙄 simdi ise yok basortu utule yok tunik ütüle hos 2 gündür tunigi ve pantalonu ütüsüz giyiyorum üsendim ütü yapmaya ki yapsamda direk oturup kalkinca.nasil.basariyorsam.kiris kiris oluyordu 😅😅

Gene mi uyuyakaldın sen uykusuz şirinim☺☺❤

Biz oğlanla daha erken uyanıyoruz mecburen. Kızım da bana çemkiriyor anne neden çok erken kalktın diye😄onun derdi farklı ama. Erken kalkıp yanıma gelip sarılarak uykusunu tamamlamak istiyor:-)
Çocuğun uyku keyfi yarım kalıyor demek ki 😁 Benim ki de odasında yatıyor ama tam sbh ezanında uyanıp bizim odaya gelip yatıyor uykusunu öyle tamamlıyor saat 10 kadar yatıyorduk beraber kardeşi oldugundan beri ikimizin de düzeni bozuldu kızımda triplerde iki aydır 😅😅

Sen bana şu temizlik yapmayı sevdir bütün ütülerini yaparım baaaak perdelerini bile ütülerim. Daha da ne diyim:KK45::KK53:
Canımmm yaaa 😍😍😍😍 perde ütüleme tak bana o perdeleri asmak çıkarmak eziyetttt 😣😣😣 sanada sevdiririm ev silmeyi özellikle domestos koklaya koklaya parfum gibi seversin sende benim gibi...

Selam dostlar! Bugün kutsal bir amaç için bir aradayız.

Ütü yapmayı sevmiyor musunuz?
Çamaşır yıkamaktan sıkıldınız mı?
Her an düzgün, bakımlı ve ağdalı görünmeye çalışmaktan,
Durmadan temizlik yapmaktan sıkıldınız mı?
Bu düzene lanet olsun mu!
Olsun mu!

Bıyıklı ve bıyıksız hanım arkadaşlarım gün bugün!
Kahrolsun ütü diyor ve hepinizi selamlıyorum
Ütüsüz gezenler tarikatına hoş geldiniz.

Katılım şartları:
* Pasaklı bir lakap takılacak (lakaplar acımasız olabilir)
Alınabilecek pasaklı lakaplara örnekler;
* Yırtık don
* Tuvalet terliği
* Kanalizasyon hatunu
* Son bıyık bükücü
* Hamurumsu külotlu çorap
* Çamur külot
* Cifinin kiri
* Eyfel tırnak
* Rutubetin şafağı

* Küfürlü küf
* Kokuşmuş çorap
* Buruşuk
* Kılın sari
* Süpür-memeli
* Tortulu fısıldadı
* Ağlayan cam
* Dolaşık hanım
* Paranormal pasak

* Kıyafetler tamamen ütüsüz ve kırışık olacak
* Siyah kapşonlu pelerin giyilip kapşonlar kapatılacak
* Saçlar taranmamış ve karmaşık olacak
* Tepki olarak düz olmayan engebeli yollardan tarikata gelinecek
* Programa sadık kalınacak

Tarikat Programı
* Her çarşamba ve cuma günü ayin yapılıp bir temizlik eşyası kurban edilecek
* Kurban edilecek temizlik eşyasını törene hazırlamak için her salı günü 1 kişi seçilecek. Onu kutsal kirli suya sokma şartıyla istediği şekilde hazırlayıp bizlere sunacak.
* Ütüsüne viladasına kıyamayıp kendini ortaya atan kişiler tarikattan çıkarılıp cezalandırılacak

Ütüsüz Gezenler Tarikatının en önemli kuralı

Ütüsüz Gezenler Tarikatından asla bahsetme

Eki Görüntüle 2284174
Topiğin hayırlı olsun kuzum, ütülerin canı cehenneme :KK73:

Vuu yeni topicimiz hayırlı olsun. Ben gece sızmış kalmışım. Uyandım ki saç baş birbirine girmiş off... Herif kaldırmaya çalışıyor 😂😂 sabah da oğlan dağa gözünü açmadan annem ıyann, annem ıyann diye uyandırmaya çalışıyor. 😂
Ah be yavru senide ben.gbi bi uyutmuyolarr esimden cok kizimm beni tabki

Topiğin hayırlı olsun kuzum, ütülerin canı cehenneme :KK73:
Cicii kız bu topiği görünce eşime dedim bak böyle böyle bir çok üye ütüye karşı hatta bide lakap lazım diye:KK70:

aman aman hayatim gözünü seveyim, pantolonları mavimsi pembe yapma fikrinden vazgeçte,yeter ki ütüsüz giyek herşeyi dediii ajsdjskd
Ağlar mısın güler misin:KK70:
Lakabımı da eşim buldu ütüsüz kobra olsun seninki de madem diyor :KK8: :KK53:

Cicii kız bu topiği görünce eşime dedim bak böyle böyle bir çok üye ütüye karşı hatta bide lakap lazım diye:KK70:

aman aman hayatim gözünü seveyim, pantolonları mavimsi pembe yapma fikrinden vazgeçte,yeter ki ütüsüz giyek herşeyi dediii ajsdjskd
Ağlar mısın güler misin:KK70:
Lakabımı da eşim buldu ütüsüz kobra olsun seninki de madem diyor :KK8: :KK53:
Bizimkiler zevksizler yemin ederim yoksa mavimsi pembeyi herkes sever :KK53: :KK70: :KK70: Yazlık tişörtleri çok şükür ütü gerektirmiyor yıkıyorsun ütülü gibi çıkıyor süper tabi rengi akmadıysa:KK70:Pantolonlar da hemen kırışmıyor eşim gelince nizami asar hemen 😂 Kışlık gömlekleri berbat hemen kırışıyor ütülerken düzelmiyor cinnet geçirmelik tam :KK34:

X