ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

İşte cazibenin atasıyım diye boşuna söylemiyorum rüyalara kadar giriyorum.:KK8: Kesin alevli şortumla görmüşsündür ben rüyayı az çok tahmin ettim :KK70: :KK70: İyiyim bidenem, regl girdi araya. Fitilleri kullanmak için regl bitmesini bekliyorum. Gelmek bilmedi şimdi de bitmiyor lanet :KK53: Acuk karın ağrım var ama daha iyiyim. Yara otu diye bir ot tavsiye etti eşimin akrabası hatta otu da verdi. İyi geliyormuş, tereddüt ettim ama denedim henüz ölmedim inşallah iyi gelir. Koca karı ilaçlarına başladım resmen Allah'ım sosyete duysa rezil olurum :deli::KK70::KK70:Sen nasılsın çiçeğim?
Biraz düşüneyim kesin vardır alevli bişeyler😄
Eskilerin bildiği bişey vardır inşAllah 😊 kaynanam ve annem der ki ;doktor ne bilmiş😄
Bende iyim afroditim oğlanı uyutuyorum gidip tost yapcam😄kocamla ikinci kahvaltı :KK8:

Ütüyü hic sevmem 😁 lakin herseyim ütülü olur mecburiyetten acikken ütü yapmazdim bile oh giy cik 🙄 simdi ise yok basortu utule yok tunik ütüle hos 2 gündür tunigi ve pantalonu ütüsüz giyiyorum üsendim ütü yapmaya ki yapsamda direk oturup kalkinca.nasil.basariyorsam.kiris kiris oluyordu 😅😅
Aynen canım yaaaa bende bi yere çıkarken üşeniyorum valla eşarp ütüle elbise ütüle ğfffffffff😜😜😜

Canımmm yaaa 😍😍😍😍 perde ütüleme tak bana o perdeleri asmak çıkarmak eziyetttt 😣😣😣 sanada sevdiririm ev silmeyi özellikle domestos koklaya koklaya parfum gibi seversin sende benim gibi...
Bende çok severim domestossss kokunu yaaaaa missss missssss
Ama yaramaz kızım yerlerde sürünüyor bi süre ara verdim o yüzden kullanamıyorum😣😣

Hala yataklar açık

Mutfak tezgahı bulaşık dolu ben sabahdir kk da

Yemek yapılacak 5 de adam gelecek beyazlar yıkanacak

Ve ben burda çene çalıyorum evini mok götüren olabilir nick im :KK48:
Aman mok götürsün senden önemli mi 😂😂

Hala yataklar açık

Mutfak tezgahı bulaşık dolu ben sabahdir kk da

Yemek yapılacak 5 de adam gelecek beyazlar yıkanacak

Ve ben burda çene çalıyorum evini mok götüren olabilir nick im :KK48:
Ay yaşasın benim evimde böyle 😁😁😁😁 çamaşır yıkanacak kuruyanlar katlanacak bulaşık makineye sokulacak eve süpürge tutulacak felan amma nerede bebek uyanmadan yaparım bir ara inşallah 😅 yatakları toplamıyom ben arada içine girip kestiriyorum gece tekrar yatıyoruz diye de 😅😅😅😅

X