ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Film guzel bide komedi özellikle seksenler jet sosyete güldür güldür show yada bide vazgecilmezim tlc seviyorum yaa illa kanal karıstırırken gece bile olsa bi bakacam ne var ne yokk

Film guzel bide komedi özellikle seksenler jet sosyete güldür güldür show yada bide vazgecilmezim tlc seviyorum yaa illa kanal karıstırırken gece bile olsa bi bakacam ne var ne yokk
Aa tlc de büyük ihanet ve kan bağları favorim jet sosyete bitti zaten hiç içim almadı

Ne yalan söleyeyim benim gibi bazı düsünceler ve davranıslarda olanları gördükce içim acılıyo seviniyorum tek olmadıgımı bilmek beni hem mutlu ediyo hemde bizim evin delisi oldugum bikez daha kanıtlanıyoo

Ay yok o temizlik avcıları bana çok kurgu geldi. Gittikleri evler sıradan bir günlük temizliğe ihtiyacı olan evler. Temizlik hastalarını tek geçerim. Çok izlerdim onları ama artık denk gelmiyorum. Ne evleri adam ettiler.

Ay adını unuttum yabancı olan aklıma gelmedi ÇÖP EVLER ÇÖP EVLER ingilizcesini hatırlayamadım kast ettıgım yabancı versiyonu idi
Hoarders vardı o psikolojik yaklaşıyor onu sevmiyorum. Obsessive compulsive cleaners orijinal adı böyleydi. Hele ana kız vardı. Nirvana onlar ya. Yıllardır bu kadın kiminle ne şartta sevisti de çocuk yaptı diye düşünür dururum. Acayip bir eşikti onlar

Evett yaaa

Hele o gece gece Buyuk ihanet var yaaa favorimm denk gelirsem ve de herkes uyumussa ohhhh misss ✌✌✌
Eşimle oturur izler kritik yaparız. Bu ara erkenden sizdigim için denk gelmiyorum. Hala var mı bilmem. Kan bağları da iyi. Bir de şey son şans kliniği. Pastacilar kralını çok izlerdim. Ama bıktırmısti artık görmüyorum.

Var devam ediyor bide pastacılar kralının degisik versiyonu var bu sabah karsılastım. Bide saat 17de Tlcde adını hatırlayamadım fakat Avukatın dizisi var bi avukat hayatının en buyuk hatasınk yapıyor ve sonra Adalet Adalet dizinin adı oda guzel bikac kez izledim ama o saatte tv acmıssam Trt1de Seksenlerde denk geliyorum oda izlersem biraz.. öneririm yanii.. Aile Bağlarıda guzel

Yeni programları izleyemiyorum. O saatte TV açıksa benimki çizgi film ister. Ancak uyuduktan sonra

Yeni programları izleyemiyorum. O saatte TV açıksa benimki çizgi film ister. Ancak uyuduktan sonra
Yanii hali ile bide tv izleyen biri degilsen denk geldikce bakarsın cokta okadar önemli degil. Çünkü zaman gercekten çok kıymetli sevdiklerimize harcamak daha mantıklı ❤❤❤

Yanii hali ile bide tv izleyen biri degilsen denk geldikce bakarsın cokta okadar önemli degil. Çünkü zaman gercekten çok kıymetli sevdiklerimize harcamak daha mantıklı ❤❤❤
Ay biz ancak belgesel izleyelim. İçim dışım zırtlan oldu. Afrika'daki bütün avcıların özel hayatını biliyorum bir de ufak bir sapıklığım var yanımda kimse yoksa kıyıda köşede kalmış çok eski filmler ve tırt romantik komedileri izlemek

Şura gercekki ben belgesel olarak hayvanların birbirini ekmek arası döner yaptıkları belgeselleri izlemiyorum izleyemiyorum. Guzel olan ne varsa dizi dışında dizi bile olsa baya baya dikkatimi çekmeli ve abuk subuk yaz ve aşk dizisi olmadıktan sonra izlerim. Tv benim için olsada olurrrr olmasada olur. Yeter ki kitabım kahvem olsun ❤❤ huzurum kendiliğşnden gelir

Herkesin minik kacamaklari olur disardan baksan hayatta demezsin bir ara kore dizisi muptelasiydim. Of çok zor günlerdi

Herkesin minik kacamaklari olur disardan baksan hayatta demezsin bir ara kore dizisi muptelasiydim. Of çok zor günlerdi
Tabii canım yoksa hayat mı olur hayat dediğin herşeyiyle değişken olması demek değilmidir. Kore dizisi şu Kanal7 oynayan değil mi annem baya sarmıştı bi ara Sadna vardı kuzeni bide ardına bi dizi daha oynamıştı izledi zaten Beni affette başlayıncaaa bırakmak zorunda kaldı saatler çakısınca zap yapa yapa sonunda Beni affette bitti toptan kurtuldumm çokk şükür adim dizi katiline çıktı ne olsa bitse de kurtulsem diye diye o ara annemin baya izledigi dizi final verdi en sacmasıda ufak tefek cinayetler cinayetin ufagı tefegi nasıl oluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…