ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Bayağı kaynatmissiniz burada. Dün gece çok kötüydüm öksürük krizlerine girdim atlattım daha iyiyim simdi boğaz ağrısı kaldı sadece. Tabi fırsat hu fırsat ev işlerini askıya aldım. Çocuğu uyuttum aldım kahvemi cokoprenslerimi keyfime baktım ehe aşk-I memnu kırmızı çizgimiz, ilk yayınlandığında üniversitedeydim. Yurdun yemek hanesi suspus olur pür dikkat hep beraber izlerdik. O zamanlar bir başkaymış be mesela kral TV ye de orada alışmıştım. Ben maç izleyen futbolu acımasızca takip eden biriydim hey gidi kız yurdu çok değiştirdi çok.

Valla 2 gündür evden çıkamıyorum hastalıktan sıkılmadım değil ama sen bele diyince bi serinlemedim de değil
Evden çıkmak istersen de akşam 9 dan sonra çık bacım buharlaştım resmen bide bebeğim kangurudaydı resmen tşörtüm sırılsıklam olmus

Ellerine sağlık canım. Bende senin gibi olsam ya
Boş ver ya çok da matah bir durum değil ben bana iyi geldiği için yapıyorum. Ev düzenli kafam da düzenli, ev karışık kafam karışık terapi nitetine yapıyorum ben

Çiko yapar mı öle seyler üstsüz felan kızlar

Çünkü izlenecek başka halt yok TV de
Canım en güzel ve en kestirme mümkün mertebe yol tv izlememek ben yıllardır bu şekildeyim kafa rahat ohh miss
Tek dizi dizilerin kralı TRT1 VUSLAT 37 yaşındayım Vuslat kadar dikkatımı ceken enerjimi düzenleyen her hafta merak ettiğim dizi olmadı. Sabırsızlıkla bekliyorum eylülü
Seksenlerin tekrarı var ben nezaman denk gelsem severek izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…