Ben de ilk okuduğumda aynı şeylerle boğuştum hem de uzun bor süreHeyyooo ben tembel jerry
Domestosu çalınmış kılıklı hatunlar merhaba
Şu ütüsüz gezenler hep üstsüz gezenler diye okuyan sadece benmiyim
Valla 2 gündür evden çıkamıyorum hastalıktan sıkılmadım değil ama sen bele diyince bi serinlemedim de değilAy kızlar çocuklar sıkıldı diye çarşıya çıktık geldik ama yandım ne bu sıcak allasenevde oturup ütü yapaydım dedim yeminlen
Evden çıkmak istersen de akşam 9 dan sonra çık bacım buharlaştım resmen bide bebeğim kangurudaydı resmen tşörtüm sırılsıklam olmusValla 2 gündür evden çıkamıyorum hastalıktan sıkılmadım değil ama sen bele diyince bi serinlemedim de değil
Hayatta yazın kanguru kullanmam cancazimEvden çıkmak istersen de akşam 9 dan sonra çık bacım buharlaştım resmen bide bebeğim kangurudaydı resmen tşörtüm sırılsıklam olmus
Boş ver ya çok da matah bir durum değilEllerine sağlık canım. Bende senin gibi olsam ya
Sizi gidi art niyetlerBen de ilk okuduğumda aynı şeylerle boğuştum hem de uzun bor süre
Nerde kafan söyle bakimAtt
artık kafam nerdeyse yaaaaniii
Kız ben de bi an tereddüt ettim üstsüz bişilere mi üye oldum diyeAtt
artık kafam nerdeyse yaaaaniii
Ah bilsemNerde kafan söyle bakim
aynı benKız ben de bi an tereddüt ettim üstsüz bişilere mi üye oldum diye
Ahaha kizartma ömre bedel yemek yap daha iyi bende budlar vardi buzlukta sulu patatesli pişiyor şuan corbam var. Makarna yaprim pilav malzemem yok şuan.
Canım en güzel ve en kestirme mümkün mertebe yol tv izlememek ben yıllardır bu şekildeyim kafa rahat ohh missÇünkü izlenecek başka halt yok TV de
Bence stresli şeyler degil gulduren şeyler film yada cocuk varsa cizgi film izleÇünkü izlenecek başka halt yok TV de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?