• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Bayağı kaynatmissiniz burada. Dün gece çok kötüydüm öksürük krizlerine girdim atlattım daha iyiyim simdi boğaz ağrısı kaldı sadece. Tabi fırsat hu fırsat ev işlerini askıya aldım. Çocuğu uyuttum aldım kahvemi cokoprenslerimi keyfime baktım ehe 😆 aşk-I memnu kırmızı çizgimiz, 😆 ilk yayınlandığında üniversitedeydim. Yurdun yemek hanesi suspus olur pür dikkat hep beraber izlerdik. O zamanlar bir başkaymış be mesela kral TV ye de orada alışmıştım. Ben maç izleyen futbolu acımasızca takip eden biriydim hey gidi 😂😂 kız yurdu çok değiştirdi çok.
Evet hala etkisi suruyor ama kızlar bence maç izlesek daha keyif verir valla ben maç izlemeyi basket turnuvalarını vs izlemeyi seviuorum hele bide maç derbi günü tam bi maç menusu 😀😀👏👏👏👏 süper ötesiii 👍👍✌✌✌👑👑👑💪💪💪

Canım en güzel ve en kestirme mümkün mertebe yol tv izlememek ben yıllardır bu şekildeyim kafa rahat ohh miss
Tek dizi dizilerin kralı TRT1 VUSLAT 37 yaşındayım Vuslat kadar dikkatımı ceken enerjimi düzenleyen her hafta merak ettiğim dizi olmadı. Sabırsızlıkla bekliyorum eylülü 😍😍😍
Seksenlerin tekrarı var ben nezaman denk gelsem severek izliyorum 😁😁😁
80ler i izliyorum yada çizgi film 😅😅😅

80ler i izliyorum yada çizgi film 😅😅😅
Valla ben seviyorum benim yigenler kücükken az izlemedim de benim en ufak yiğen Mustimm tam bi cocuk buzamanın cocugu ne oyunu ne cizgi filmi cocuga ben izletmiyorum baska bisey acsam onu kapatıyoo en sevdiğimiz tabiki Niloya Pepe 😀😀😀

Cocuklarınızla oynayın hatta playstation varsa beraber oynayın beraber kitap okuyun boyama yapın emin olun cocuk için annesiyle kaliteli olarak gecirdiği bi 30dakka cocuga tam bi özguveni aşılıyor. Hatta beraber mutfaga gitin beraber yapın batırın toplayınn 😀😀😀

Valla ben seviyorum benim yigenler kücükken az izlemedim de benim en ufak yiğen Mustimm tam bi cocuk buzamanın cocugu ne oyunu ne cizgi filmi cocuga ben izletmiyorum baska bisey acsam onu kapatıyoo en sevdiğimiz tabiki Niloya Pepe 😀😀😀
Bizde Heidi il Tom ve Jerry izliyoruz kızımla 😅

Evet hala etkisi suruyor ama kızlar bence maç izlesek daha keyif verir valla ben maç izlemeyi basket turnuvalarını vs izlemeyi seviuorum hele bide maç derbi günü tam bi maç menusu 😀😀👏👏👏👏 süper ötesiii 👍👍✌✌✌👑👑👑💪💪💪
Sevdiğim bütün futbolcular jübile yaptı çok uzağım artık futbola 😆 şimdi favorim Buz pateni 😍

Dizi izlemeyeli çok oldu. Natgeo ve cizgifilm izliyoruz 😆😆
En güzelini. Yapıyorsun 👏👏👏 diziler desen gunduz kusagı desen ne bileyim ya sırf sıkıntı stres dizi desen belli başlı konular helede yaz dizileri sanki bu insanlar başka dünyada yasıyo hayatta kimse işyeri içerisinde bukadar rahat hareket edemezken.. 😀😀😀 oo kafalarına göre takılıyolar

En güzelini. Yapıyorsun 👏👏👏 diziler desen gunduz kusagı desen ne bileyim ya sırf sıkıntı stres dizi desen belli başlı konular helede yaz dizileri sanki bu insanlar başka dünyada yasıyo hayatta kimse işyeri içerisinde bukadar rahat hareket edemezken.. 😀😀😀 oo kafalarına göre takılıyolar

Nefret ediyorum yaz dizilerinden ve survivordan.
Yok kiraz mevsimi yok krem şanti yok erkenci kuş yok göçebe ayı :63:

İzlediğim diziler çok sınırlı onlarda da dolu saçmalık görüyorum.

İnsanlar bunu görmek istiyor zaar ki 😆😆 onlar da öyle bir evren kuruyor ne yapsınlar. 😂

İnsanlar bunu görmek istiyor zaar ki 😆😆 onlar da öyle bir evren kuruyor ne yapsınlar. 😂
Yaniii burasıda bi gercek 😀😀 bizim evde eger tv acık ve kimse yoksaa çat kapatırım sonra gelirler tv niye kapalı eee napim kimse yoktu bende kapattım derim 😀😀 annem bikaç kez benden intikam adına Vuslat dizisini izlerke. Çat diye kapatmıstıı 😀😀 aaa odads kimse yok bende kapattım :KK48: :KK48:

Yaniii burasıda bi gercek 😀😀 bizim evde eger tv acık ve kimse yoksaa çat kapatırım sonra gelirler tv niye kapalı eee napim kimse yoktu bende kapattım derim 😀😀 annem bikaç kez benden intikam adına Vuslat dizisini izlerke. Çat diye kapatmıstıı 😀😀 aaa odads kimse yok bende kapattım :KK48: :KK48:
Evet ses olsun diye açılır illa ki 😂😂 sinema TV lerim var izleyeceksem bir Türk filmi veya yabancı bir film izlerim. Dram sevmiyorum içim almıyor. Zaten çocuk sonra uyanıp anneaa çizgi film aç diyor hevesim kaçıyor 😂😂

Back