• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Tabii canım yoksa hayat mı olur hayat dediğin herşeyiyle değişken olması demek değilmidir. Kore dizisi şu Kanal7 oynayan değil mi 😨😨😨 annem baya sarmıştı bi ara Sadna vardı kuzeni bide ardına bi dizi daha oynamıştı izledi zaten Beni affette başlayıncaaa bırakmak zorunda kaldı saatler çakısınca zap yapa yapa sonunda Beni affette bitti toptan kurtuldumm çokk şükür 😂😂 adim dizi katiline çıktı ne olsa bitse de kurtulsem diye diye o ara annemin baya izledigi dizi final verdi en sacmasıda ufak tefek cinayetler cinayetin ufagı tefegi nasıl oluyosa 😂😂😂😄😄😨😨
Kanal 7 dekiler Hint dizisi ya. Ama Kore dizisi yayınlıyor mu bilemem. Takip etmiyorum. O aralar canım çok sıkılıyordu sanırım 😂😂

iyi geceler kızlar,Valla bıraktığımda 26.sayfadaydik yaa çok şey kacirmisim şimdi sayfa olmuş 101:KK17:neden hiç bildirim düşmemiş anlamadım yaa:işsiz::110: neyse bunun acısını sabah bı güzel katliam yaparak cikariyim bari:confused: Chocolita Chocolita kız hani bugün ayin günüydü asıl canimm,okkalı biseyleri kurban etcektik:KK45:

Bendede çıkıyor o ozelikte olmuyordenedim
Evwm
iyi geceler kızlar,Valla bıraktığımda 26.sayfadaydik yaa çok şey kacirmisim şimdi sayfa olmuş 101:KK17:neden hiç bildirim düşmemiş anlamadım yaa:işsiz::110: neyse bunun acısını sabah bı güzel katliam yaparak cikariyim bari:confused: Chocolita Chocolita kız hani bugün ayin günüydü asıl canimm,okkalı biseyleri kurban etcektik:KK45:
Kendini seven bacim ben bir suru katliam resmi gondermisim iki gunduur bir benim baş kaldırmamla olmaz ki 😕 nasil gostercez tepkimiziii daha fazla kurbann daha fazla hayal gucu lazimmm 😈

Evwm

Kendini seven bacim ben bir suru katliam resmi gondermisim iki gunduur bir benim baş kaldırmamla olmaz ki 😕 nasil gostercez tepkimiziii daha fazla kurbann daha fazla hayal gucu lazimmm 😈
Haklısın valla dur ben hıncımi camlardan cikariyim yarın:KK62: kırıp parçalama cesaretinde bulunamasam da,pislige bulayım da camları azcikta öyle kirli kirli dursun😈💩😂

Haklısın valla dur ben hıncımi camlardan cikariyim yarın:KK62: kırıp parçalama cesaretinde bulunamasam da,pislige bulayım da camları azcikta öyle kirli kirli dursun😈💩😂
Burada çamaşır makinesinin kafasına sıkan oldu, çamaşır suyunu lavaboya döken mi dersin hacı şakiri bıçaklayan mı dersin 😂 boyle gordukce aska geliyorum 😂 bekliyoruz kuzuum ne olursa

Burada çamaşır makinesinin kafasına sıkan oldu, çamaşır suyunu lavaboya döken mi dersin hacı şakiri bıçaklayan mı dersin 😂 boyle gordukce aska geliyorum 😂 bekliyoruz kuzuum ne olursa
O Zaman camlara ketçaptayymm,💃😈sabahı bekle yavrımmm :KK53: :KK76: bı gunaydinla selam veririm:halay:

2284960
seni Bi asayım hele kalleş seniiii 👹👺🎃☢️⚠️😋😂🤣💃💃💃😁

Back