Kanal 7 dekiler Hint dizisi ya. Ama Kore dizisi yayınlıyor mu bilemem. Takip etmiyorum. O aralar canım çok sıkılıyordu sanırımTabii canım yoksa hayat mı olur hayat dediğin herşeyiyle değişken olması demek değilmidir. Kore dizisi şu Kanal7 oynayan değil miannem baya sarmıştı bi ara Sadna vardı kuzeni bide ardına bi dizi daha oynamıştı izledi zaten Beni affette başlayıncaaa bırakmak zorunda kaldı saatler çakısınca zap yapa yapa sonunda Beni affette bitti toptan kurtuldumm çokk şükür adim dizi katiline çıktı ne olsa bitse de kurtulsem diye diye o ara annemin baya izledigi dizi final verdi en sacmasıda ufak tefek cinayetler cinayetin ufagı tefegi nasıl oluyosa
İyi geceler canım hoşgeldin sefalar getirdinİyi geceler kızlar. Ben de sohbetin hep sonuna yetişiyorum
EvwmBendede çıkıyor o ozelikte olmuyordenedim
Kendini seven bacim ben bir suru katliam resmi gondermisim iki gunduur bir benim baş kaldırmamla olmaz kiiyi geceler kızlar,Valla bıraktığımda 26.sayfadaydik yaa çok şey kacirmisim şimdi sayfa olmuş 101neden hiç bildirim düşmemiş anlamadım yaa neyse bunun acısını sabah bı güzel katliam yaparak cikariyim bari Chocolita kız hani bugün ayin günüydü asıl canimm,okkalı biseyleri kurban etcektik
Haklısın valla dur ben hıncımi camlardan cikariyim yarınEvwm
Kendini seven bacim ben bir suru katliam resmi gondermisim iki gunduur bir benim baş kaldırmamla olmaz kinasil gostercez tepkimiziii daha fazla kurbann daha fazla hayal gucu lazimmm
Burada çamaşır makinesinin kafasına sıkan oldu, çamaşır suyunu lavaboya döken mi dersin hacı şakiri bıçaklayan mı dersinHaklısın valla dur ben hıncımi camlardan cikariyim yarınkırıp parçalama cesaretinde bulunamasam da,pislige bulayım da camları azcikta öyle kirli kirli dursun
O Zaman camlara ketçaptayymm,Burada çamaşır makinesinin kafasına sıkan oldu, çamaşır suyunu lavaboya döken mi dersin hacı şakiri bıçaklayan mı dersinboyle gordukce aska geliyorum bekliyoruz kuzuum ne olursa
Kolaya pul biber atıp içtin mi çokk guzel oluyo tavsiye ederimmNeyseki bende kolaya fındık atıp içen Bi tipim sana cok bozulmadım
Pek bi hoş buldum canımİyi geceler canım hoşgeldin sefalar getirdinbende çıkmıştım kahveyle geri döndüm
Fındık yağlı ya güzel oluyorKolaya pul biber atıp içtin mi çokk guzel oluyo tavsiye ederimm✌✌ pul biberli kola nescafeli türk kahveli filtre kahveli hatta 3ü bi aradalı kahve duymuştum ama fındığı senden duydumm
Sagol canım buyur gel beraber olsunnPek bi hoş buldum canımafiyet bal şeker olsun
Bende yarın bulaşık makinesini alnının çatından vurayım
Onu vurma kız o can o ciğer Nalet cifi öldürBende yarın bulaşık makinesini alnının çatından vurayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?