ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Kanal 7 dekiler Hint dizisi ya. Ama Kore dizisi yayınlıyor mu bilemem. Takip etmiyorum. O aralar canım çok sıkılıyordu sanırım

iyi geceler kızlar,Valla bıraktığımda 26.sayfadaydik yaa çok şey kacirmisim şimdi sayfa olmuş 101neden hiç bildirim düşmemiş anlamadım yaa neyse bunun acısını sabah bı güzel katliam yaparak cikariyim bari Chocolita kız hani bugün ayin günüydü asıl canimm,okkalı biseyleri kurban etcektik

Bendede çıkıyor o ozelikte olmuyordenedim
Evwm
Kendini seven bacim ben bir suru katliam resmi gondermisim iki gunduur bir benim baş kaldırmamla olmaz ki nasil gostercez tepkimiziii daha fazla kurbann daha fazla hayal gucu lazimmm

Evwm

Kendini seven bacim ben bir suru katliam resmi gondermisim iki gunduur bir benim baş kaldırmamla olmaz ki nasil gostercez tepkimiziii daha fazla kurbann daha fazla hayal gucu lazimmm
Haklısın valla dur ben hıncımi camlardan cikariyim yarın kırıp parçalama cesaretinde bulunamasam da,pislige bulayım da camları azcikta öyle kirli kirli dursun

Haklısın valla dur ben hıncımi camlardan cikariyim yarın kırıp parçalama cesaretinde bulunamasam da,pislige bulayım da camları azcikta öyle kirli kirli dursun
Burada çamaşır makinesinin kafasına sıkan oldu, çamaşır suyunu lavaboya döken mi dersin hacı şakiri bıçaklayan mı dersin boyle gordukce aska geliyorum bekliyoruz kuzuum ne olursa

Burada çamaşır makinesinin kafasına sıkan oldu, çamaşır suyunu lavaboya döken mi dersin hacı şakiri bıçaklayan mı dersin boyle gordukce aska geliyorum bekliyoruz kuzuum ne olursa
O Zaman camlara ketçaptayymm,sabahı bekle yavrımmm bı gunaydinla selam veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…