ÜTÜSÜZ GEZENLER TARİKATI !

Evet hala etkisi suruyor ama kızlar bence maç izlesek daha keyif verir valla ben maç izlemeyi basket turnuvalarını vs izlemeyi seviuorum hele bide maç derbi günü tam bi maç menusu süper ötesiii ✌✌✌

80ler i izliyorum yada çizgi film

80ler i izliyorum yada çizgi film
Valla ben seviyorum benim yigenler kücükken az izlemedim de benim en ufak yiğen Mustimm tam bi cocuk buzamanın cocugu ne oyunu ne cizgi filmi cocuga ben izletmiyorum baska bisey acsam onu kapatıyoo en sevdiğimiz tabiki Niloya Pepe

Cocuklarınızla oynayın hatta playstation varsa beraber oynayın beraber kitap okuyun boyama yapın emin olun cocuk için annesiyle kaliteli olarak gecirdiği bi 30dakka cocuga tam bi özguveni aşılıyor. Hatta beraber mutfaga gitin beraber yapın batırın toplayınn

Valla ben seviyorum benim yigenler kücükken az izlemedim de benim en ufak yiğen Mustimm tam bi cocuk buzamanın cocugu ne oyunu ne cizgi filmi cocuga ben izletmiyorum baska bisey acsam onu kapatıyoo en sevdiğimiz tabiki Niloya Pepe
Bizde Heidi il Tom ve Jerry izliyoruz kızımla

Kızlarr sosyal medya kullanmıyorum fakat Kadınlar Klubune girdikçe çıkamıyorum beni bağımlı etmenize az kaldı en tiryakisi oldugum şey Kahve ve Kitap şimdide Kadınlar Klubü 3K✌✌

Evet hala etkisi suruyor ama kızlar bence maç izlesek daha keyif verir valla ben maç izlemeyi basket turnuvalarını vs izlemeyi seviuorum hele bide maç derbi günü tam bi maç menusu süper ötesiii ✌✌✌
Sevdiğim bütün futbolcular jübile yaptı çok uzağım artık futbola şimdi favorim Buz pateni

Dizi izlemeyeli çok oldu. Natgeo ve cizgifilm izliyoruz
En güzelini. Yapıyorsun diziler desen gunduz kusagı desen ne bileyim ya sırf sıkıntı stres dizi desen belli başlı konular helede yaz dizileri sanki bu insanlar başka dünyada yasıyo hayatta kimse işyeri içerisinde bukadar rahat hareket edemezken.. oo kafalarına göre takılıyolar

Nefret ediyorum yaz dizilerinden ve survivordan.
Yok kiraz mevsimi yok krem şanti yok erkenci kuş yok göçebe ayı

İzlediğim diziler çok sınırlı onlarda da dolu saçmalık görüyorum.

İnsanlar bunu görmek istiyor zaar ki onlar da öyle bir evren kuruyor ne yapsınlar.

İnsanlar bunu görmek istiyor zaar ki onlar da öyle bir evren kuruyor ne yapsınlar.
Yaniii burasıda bi gercek bizim evde eger tv acık ve kimse yoksaa çat kapatırım sonra gelirler tv niye kapalı eee napim kimse yoktu bende kapattım derim annem bikaç kez benden intikam adına Vuslat dizisini izlerke. Çat diye kapatmıstıı aaa odads kimse yok bende kapattım

Evet ses olsun diye açılır illa ki sinema TV lerim var izleyeceksem bir Türk filmi veya yabancı bir film izlerim. Dram sevmiyorum içim almıyor. Zaten çocuk sonra uyanıp anneaa çizgi film aç diyor hevesim kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…