- 30 Ocak 2017
- 13.304
- 196.996
- 598
Oy oy nolmuş minik fasulyeyee nolmuşş kiyamaz teyzesi iyilesir guzel annesi sıkma canınıKıyamam ya ☺ genel anestezi zararlı yazıyor bazı yerlerde o yüzden çok tedirginim.
Chocolita 20 aylık canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy oy nolmuş minik fasulyeyee nolmuşş kiyamaz teyzesi iyilesir guzel annesi sıkma canınıKıyamam ya ☺ genel anestezi zararlı yazıyor bazı yerlerde o yüzden çok tedirginim.
Chocolita 20 aylık canım
Aşk-ı memnu yine yine yeniden 1500. kez tekrar çıkıyor ve ben tam şuanda yine bunu seyrediyorum nedennn? Bu kadar mı düştümm
Sus dün nihalin mezuniyeti vardı
Bendede çıkıyor o ozelikte olmuyordenedimKızlaaaar sanırım burdan ses kaydı ve telefondan video da gönderebiliyoruuuz
Benimkide cekilmiyor yaa arkalari küçük one gelmiyor aklima gelsin istemiyorum ne halde oldugunu tahmin ediyorum sakizdan beterdir.Bulaşık makina mi çektim abowwwwww
Yok böyle bir skandal hemde
Artık orda neler olup bittiyse ne yaşanmışlıklar varsa resmen lesti leş
Utancimdan atamadım buraya
Çünkü izlenecek başka halt yok TV deAşk-ı memnu yine yine yeniden 1500. kez tekrar çıkıyor ve ben tam şuanda yine bunu seyrediyorum nedennn? Bu kadar mı düştümm
Fişini çıkarttım giderini çıkartıp bir kaba doğru uzattım dolab içinde o şekilde kolau çekildi bu güne kadar boşuna mok içinde durmuşBenimkide cekilmiyor yaa arkalari küçük one gelmiyor aklima gelsin istemiyorum ne halde oldugunu tahmin ediyorum sakizdan beterdir.
Dur bende gitmeden ankaraya oyle yapım dicemde eşim zor diyor cekme ugrasma da haftaya sip temizlige gircem deneyim bennFişini çıkarttım giderini çıkartıp bir kaba doğru uzattım dolab içinde o şekilde kolau çekildi bu güne kadar boşuna mok içinde durmuş
İçi boşken dene olur olur kolay yani fişi zor yerde değilse kolay benim çekmece arkasındaydı ordan çektimDur bende gitmeden ankaraya oyle yapım dicemde eşim zor diyor cekme ugrasma da haftaya sip temizlige gircem deneyim benn
Ahaha kizartma ömre bedel yemek yap daha iyi bende budlar vardi buzlukta sulu patatesli pişiyor şuan corbam var. Makarna yaprim pilav malzemem yok şuan.Eşime bugün yemek yapmadım bir makarna yapayım sana dedim tavuk da kizartsana dedi eeee bebekim ben kolaya kaciyordum
Ben haftaya yapım ozaman. Kokten temiz olsun.İçi boşken dene olur olur kolay yani fişi zor yerde değilse kolay benim çekmece arkasındaydı ordan çektim
İnşAllah ☺☺Hayırlısı olsun. Bizimki de mecburiyetten olmuştu, başka ameliyat olurken onu da yaptırmıştık.
Küçükken daha çabuk iyileşiyorlar, içini ferah tut
Senin tatlı dilini yesinler yaOy oy nolmuş minik fasulyeyee nolmuşş kiyamaz teyzesi iyilesir guzel annesi sıkma canını
Ellerine sağlık canım. Bende senin gibi olsam yaBir sürü iş yaptım, bence ben kendime yapayım suikast, kökten çözüm
Kaç kaç çiko bizi görmesinBen haftaya yapım ozaman. Kokten temiz olsun.